CODE
Ena "malenkost" z Radinega bloga:
za vse vas bednike
13.11.2005 22:33
folk briga me kaj si vi mislite o meni, dol mi visi, vi ne rabite bara vi rabite nevem dokumentarno oddajo kjer bi folk bral in nic delau. jst sm ful razocarana nad vami k ste se odlocili da gre klemen ven ker je biu CAR!!!! vsi k mi pisete grdo bla bla bla jst se vam samo smejim , k ste bedni k vas ne rabim ok. vi lepo navijajte za andreja lepo glasujte mene pa puste pri miro ok, k vas ne rabim.......
iitak ni vec cara v baru v tem sovu, ni smisle bit smesen pa zanimiu k vi hocte dokumntarno oziroma poljubno znanstveno oddajo ok.
a vam se nekaj povem jst bom kle se dva tedna vsaj pa se vi vsi postavte na trepalnice ampak jst bom se kr notri, jst sara miso in boris. hhhhahahhahaha gdo se bo pa zdj komu smeju, bednikiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
in jst ko pac bom izpadla konc novembra oziroma zacetek decembra bom vsaj vedla da sm se tuki stekala z folkom mojimi barovci, in to je edino kar mi pomeni, ne pa vi luzerji brez zivljenja k vas itak ne poznam in nocem spoznati ok.
lep pozdrav vasa rada
1. če si javna oseba izpostavljena kameram, te more brigat, kaj drugi mislijo o tebi, ker moraš pazit na imidž...
2. ti nas rabiš, če hočeš ostat noter. Zaenkrat te notri držijo samo pakti in šlepanje, ko pa boš na stolu si takoj ADIJO... Torej bomo spoštovali tvojo željo in ko boš naslednjič na stolu, 4.
3.bar delaš kao zanimiv, ker pljuvaš čez ljudi in sklepaš pakte, ampak si šla že preveč daleč, da te bo ravno to neslo...
4. glej da ne boš prehitro zunaj... Za takole obnašanje do gledalcev, bi ti kot direktor POPa dal rdeči karton, notri pa dat rezervo. Verjamem, da bi bil show bolj zanimiv....
5. najbrž bo res vse kar ti bo ostalo je to, da se štekaš s temi barovci, k z njimi držiš... Ker SLO si se mal zamerila in boš mela več težav kot pa koristi od tega prijateljstva
6. mi da smo bedniki. Itak. Mogoče smo res mal otročji ko gledamo oddajo in podpiramo POP TV. Oni bodo zaslužili, vam pa dajejo drobiž... In za ta drobiž, si mažeš obraz pred celo SLO.
7. in da si izjavila to, da smo brez življena; sodiš nas, ne da bi nas poznala... V Sv. Pismu piše: Ne sodite, da ne boste sojeni....Verjetno si se sama prijavila na oddajo, ker nimaš v življenju kaj pametnega za počet..