Meni se zdi to eden od precej neuporabnih izumov oziroma nepotrebnih. Verjetno naj bi bili ti polnilci lepši in bolj elegantni za videt od klasičnih črnih kablov. Ampak meni pri wireless polnilcih ni fore, ker še vedno je kabel, ki ga ne moreš skriti. Jaz pa imam polnilec vedno na istem mestu v predalu in ga pospravim, ko se telefon napolni.

IKEA
Posted 02 August 2015 - 11:38 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 12 October 2015 - 11:18 AM
A ima mogoče IKEA iskalnik stvari, kamor lahko vpišeš dimenzije.
Jaz bi npr. potrebovala omaro širine 70cm in globine 40 cm. Višina pa je vseeno.
Se da kako zožit izbor zadetkov?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 13 October 2015 - 11:39 AM
Nima.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 15 November 2015 - 09:37 AM
A kdo ve, če se da v Ikei z diners kartico plačati na obroke?
Edit: sem šla na diners stran in lahko =)
Posted 31 August 2016 - 08:14 AM
Jezen sem na italijansko Ikeo v Viležu: zamenjal sem kupljeno robo, ki mi ni ustrezala in dobil kartico z dobropisom v višini cene vrnjene robe. Ugotovil sem, da cena treh povštrov znaša par fičnikov manj od dobropisa. Okej. Šele v tretje sem dobil povštre, čeprav sem na netu preveril zalogo v tej trgovini. Prodajalka mi je rekla "internet non e Bibbia". Dobre tri mesece so prebekslavali en klinčev koridor, pri nas pa Emporium prebutajo v enem vikendu, pa težave z dobavo so imeli. Za nameček je bil en povšter pomanjkljivo sešit (prekinjen šiv). Ne bom šel nazaj, bom raje tle poiskal ženščino, ki mi bo povšter zašila, kakor je treba. Bi me bencin in AC koštala več, kot bo tle koštalo šivanje. Da o času in konfuznih Italijanih ne govorim.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 31 August 2016 - 08:16 AM
Kje je pa AC
Edit: Nevermind. Verjetno misliš iz Trsta.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 31 August 2016 - 09:52 AM
Ja, avtocesta od Trsta do Vileža: 2,40 EUR v eno smer.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 29 September 2016 - 07:38 AM
Kakšne so pa zadnje informacije glede slovenske Ikee?
Posted 30 September 2016 - 07:32 PM
V 2017 naj bi se odprla.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 September 2016 - 08:12 PM
Posted 30 September 2016 - 08:35 PM
Že dolgo nazaj je bilo gradbišče, zdaj pa že tudi dolgo nisem bila tam, tako da ne vem, kako je trenutno.
― V. Van Gogh
Posted 30 September 2016 - 09:17 PM
Do 2018 bo odprta baje, ne prej.
― V. Van Gogh
Posted 30 September 2016 - 09:28 PM
Baje se nekaj okoliški prebivalci pritožujejo in se seveda združujejo v civilno iniciativo.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 01 October 2016 - 06:57 AM
Posted 26 October 2016 - 12:00 AM
Posted 15 November 2017 - 05:53 PM
Eno vprašanje: Imela bi mizo v barvi prve in dimenziji druge, vendar v spletnih trgovinah sosednjih držav ta kombinacija ni na voljo, imajo samo eno ali drugo in sive noge posebej, plate pa ne.
Je možno, da je to vse, kar imajo od zalog in dejansko želene kombinacije v trgovini ne bi dobila?
Gre pa za LINNMON plato in LERBERG noge.
― V. Van Gogh
Posted 15 November 2017 - 06:04 PM
Prvič slišim, da to prodajajo samo skupaj. Desko kupiš posebej in noge posebej. V kateri Ikei pa gledaš?
Edit: zdaj sem pogledala pa vidim, da je res kar zmeda s temi Linnmon deskami.
Posted 15 November 2017 - 06:17 PM
Nevermind, na AU strani sem našla oboje, sivo-modro plato in sive noge. Nikjer pa nimajo belih posebej, ampak jih itak nočem.
― V. Van Gogh
Posted 14 February 2018 - 08:24 AM
A IKEA nima več tistega stenskega magneta za nože???
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 14 February 2018 - 08:51 AM
Naj bi imeli, FINTORP 202.020.83, GRUNTAL 602.386.45
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users