Aha, potem že niso zame, bom kar pri običajni ostala. Oz. bom kupila L'Angelicino, ki ima od neobičajnih sestavin samo glino, ostalo pa izvlečke rastlin.

Ustna higiena
Posted 19 August 2015 - 02:09 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 06 October 2015 - 06:56 PM
Tiste, ki imate Sonicare ščetke, katera funkcija se vam zdi bolj uporabna, sensitive ali white?
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 06 October 2015 - 07:22 PM
White. Sensitive je ravno 2 tedna aktualna
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 06 October 2015 - 07:45 PM
^^ sem hotela reči.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 06 October 2015 - 07:51 PM
Sem pa mislila, da je sensitive boljša. Gledam namreč Flexcare modele. Flexcare+ ima funkcije clean, sensitive, massage, refresh in gum care, en drug model Flexcare pa ima namesto sensitive funkcije funkcijo white. Flexcare+ je 30 € dražja in ne vem, če je toliko boljša.
Posted 06 October 2015 - 08:41 PM
Dvomim, da je toliko boljša. Jaz nimam funkcije White, uporabljam tudi Sensitive ali pač Clean, kakor mi zapaše.
Posted 08 October 2015 - 06:40 PM
Ok, bom kar cenejšo Flexcare naročila. Kje se pa najbolj splača kupovati nastavke, kje jih nabavljate? Na ebayu sem videla tudi neke precej cenejše kot pri nas, ampak ne vem, a je treba paziti, če so original?
Posted 08 October 2015 - 07:05 PM
Kje pa boš naročila?
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 October 2015 - 09:37 PM
Na Mimovrste. Se mi zdi še najugodnejše. Bom pa komplet dveh, ker se najbolj splača. Sem gledala tudi tisto avstrijsko stran in ebay, pa ni nič ceneje.
Posted 08 October 2015 - 09:40 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 08 October 2015 - 09:46 PM
Jaz sem tudi naročila tisti paket dveh takrat. Nastavke ponavadi kupim kar v Mullerju, parkrat sem jih na enaa ali mimovrste, če so bile kakšne akcije. Iz tujine jih nisem še naročala.
Posted 09 October 2015 - 06:21 AM
Jaz bom na mimovrste naročila komplet dveh, ja, pride pa 134,5, flexcare model. Flexcare+, tudi komplet dveh, je pa 30 eur več. Tisti komplet z one avstrijske strani, za cca 100 eur ima bolj osnoven model scetke.
Posted 14 October 2015 - 12:21 PM
A je ta Sonicare res tako dober? Meni je zobozdravnica priporočala, da si to nabavim ker imam zaradi retinerja težave z nabiranjem zobnega kamna.
Kaj pa tisti airfloss uporablja katera? Kako se obnese?
[Napoleon]
Posted 14 October 2015 - 12:29 PM
Jaz imam Sonicare Flexcare (ta je čisto navadna) od junija in do zdaj še nisem imela vnetih dlesni/aft/razjed (prej sem jih imela nenormalno pogosto). Uporabljam tudi Curaprox enycal zobno pasto, ki se ne peni in sem res super zadovoljna. Tudi obloge so se vidno odstranile in na ta račun so zobje videti bolj beli. Resnično priporočam sonicare!
Airflossom pa nimam izkušenj.
Posted 14 October 2015 - 04:32 PM
Jaz sem potem naročila Flexcare + model, dvojno pakiranje, ker so ga imeli en dan še malo znižano na Mimovrste. Danes sem dobila pošiljko in bom zvečer prvič sprobala. Skoraj ne dvomim, da bom super zadovoljna tudi jaz.
Z airflossom tudi jaz nimam izkušenj. Najbolje, da malo pobrskas za mnenja. Imaš pa airfloss po ugodnejši ceni, če ga kupiš skupaj s ščetko. Tudi preko nekaterih zobarjev lahko dobiš ceneje.
Posted 16 October 2015 - 06:48 PM
A v tistih dveh minutah si s Sonicare umijete tudi zgornjo površino zob, grizne ploskve torej? Iz navodil jaz razumem, da se v 2 minutah gre čez sprednje in zadnje strani zob, po končanem scetkanju pa se po vrhu umijes. A to pomeni kar z ugasnjeno ščetko?
Posted 16 October 2015 - 07:41 PM
Jaz si v tistih minutah umijem tudi grizno površino. Z dodatno funkcijo healthy white pa grem samo po sprednjih/vidnih zobeh čez (občasno tudi nevidni del)
Posted 16 October 2015 - 07:54 PM
Jaz tudi vse umijem. Če pa nisem prepričana, da so zobje popolnoma čisti, pa vklopim še un kratek program in grem še enkrat čez na hitro.
Posted 16 October 2015 - 07:54 PM
Jaz sem naštimala na 3 min.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 16 October 2015 - 08:03 PM
Aha. Jaz sem si zdaj po koncu vklopila še refresh funkcijo za grizno površino, ker sta mi bili 2 min premalo. Se še nisem navadila, da si jih moraš tako hitro umiti, ker sem si jih z navadno ščetko sigurno dlje kot 3 min. Bom zdaj ful časa prihranila.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users