Letalske karte - vsa vprašanja in informacije
Posted 10 July 2018 - 09:00 AM
Za skupne sedeze pa vedno doplacam, idealno bi bilo, ce bi se za extra leg room, odkar so jih stisnili skupaj in je se manj prostora.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 10 July 2018 - 09:04 AM
Jaz vedno doplačam tiste 4€ za oba, ker hočem, da sediva skupaj in se ne grem loterije ali bo letalo polno ali ne in bova nekje najdla dva frej zica... vem, da obirajo na ta način, sam pač, me pa tudi ne bo konec zarad tega. Check in dva dni prej se mi pa zdi, da je že kar nekaj časa.
Posted 10 July 2018 - 10:22 AM
Check in dva dni prej se mi pa zdi, da je že kar nekaj časa.
Ja to je bilo že 2 leti nazaj se spomnim, sila neprijetno da se moraš potem še s tem ukvarjat zadnji moment, so pa na srečo imeli v tistem hotelu tiskalnik.
Meni je pa za krajše lete vseeno, če sedim sama ali s sopotnikom tako, da do zdaj nisem še nikoli posebej dokupovala.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 10 July 2018 - 10:23 AM
― V. Van Gogh
Posted 10 July 2018 - 10:57 AM
Zanimivo, jaz sem šla zdaj prav pogledat in sem imela ta let avgusta 2016 iz Barcelone do Benetk in se prav spomnim koliko komplikacij sem imela, ker nisem morala opravit oba check-ina pred odhodom pa je šlo za 10 dni dolgo potovanje. Se spomnim, da sem za odhod nazaj potem printala v hotelu 2 dni prej.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 10 July 2018 - 11:31 AM
Mislim, da ima večina družb zdaj mogoč check-in samo par dni pred letom, kar je včasih, ko si na potovanju kar precej zoprno če letalske družbe zaračunavajo za check-in na letališču in če na dotičnem letališču ne sprejemajo mobile boarding pass, tako da moraš potem iskat tiskalnik za printanje boarding passov.
Kolegici se je zadnjič zgodilo, da se ni check-inala vnaprej prek spleta in je naletela na overbookiran let in do petnajst minut pred letom ni imela garantiranega sedeža na letalu.
Posted 10 July 2018 - 11:45 AM
Meni je to, da ne sprejemajo mobilnega boarding passa, totalno bizarno. Placevanje za to, da lahko izberes sedez, pa tudi. Tisto uro ali dve itak malo listam po revijah, knjigah, poslusam glasbo ali malo zadremam, ni da bi rabila zraven fanta za kak globlji pogovor, ma jih ne stane cisto nic, ce to omogocijo zastonj, tako da iz principa ne placam ekstra za to opcijo.
Posted 10 July 2018 - 11:55 AM
Meni tudi.Meni je to, da ne sprejemajo mobilnega boarding passa, totalno bizarno.
Kar se tice doplacil mi je pa to pritozevanje cisto brezveze, tako pac je pri vseh nizkocenovnikih, da racunajo za vsak drek.
Ce se odlocis leteti z njimi in das za karto par 10 €, to vzames v zakup in doplacas ali pa ne. Lahko pa tudi letis z drugo letalsko druzbo, placas za karto nekajkrat vec in imas vse vkljuceno, po zelji.
― V. Van Gogh
Posted 10 July 2018 - 12:11 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 10 July 2018 - 12:27 PM
Ja, ali pa na kakih manjših letališčih na grških otokih na primer.
Pablo Picasso
Posted 16 July 2018 - 01:40 PM
― V. Van Gogh
Posted 16 July 2018 - 02:05 PM
Niso naju posedeli skupaj, čeprav bi naju komot lahko za prvi let, ker je bilo četrt letala praznega, fant sploh ni imel sosedov, tako da sem se itak potem presedla. V glavnem to ne drži, da te bojo posedli skupaj, če ne doplačaš, tud če je pol letala praznega, očitno.
Pa ta priority boarding + 2 cabin bags je tudi prodajanje megle. Za let nazaj je kar nekaj ljudi imelo take karte in so na koncu ravno tako čakali kot vsi ostali.
Neumne se mi zdijo te fore in to menda lahko izrazim, če mi paše. Ne odvrne me to od nakupa karte, ampak kar se pa doplačil tiče, pa ve vsak zase.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 16 July 2018 - 02:10 PM
― V. Van Gogh
Posted 16 July 2018 - 02:29 PM
Posted 16 July 2018 - 02:42 PM
Ce pogosto letis z Ryanair, se ti zdaj splaca vzeti priority ze zato, ker imas kovcek ves cas pri sebi in z njim ne ravnajo kot z vreco cementa. Skoda se kar hitro pozna.
― V. Van Gogh
Posted 16 July 2018 - 03:26 PM
Izgleda, da je pri Ryanair check-in mogoc vec kot 48h pred letom, ce imas zakupljene sedeze, ce bo katero zanimalo. Meni se ne da zadnji moment skrbeti, ce bom karte lahko kje natisnila ali ne, brez si pa na manjse letalisce na upam priti, ker tam placas 55 € za tisk.
Jaz sem pa do zdaj vedno na ryanairu naredila check in, in je potem to veljalo tudi za povratni let. Nikoli nisem nekje na poti delala check in posebej za povratni let in printala.
Posted 16 July 2018 - 03:27 PM
Jaz tudi, ampak zato ker sem vedno rezervirala sedeže.
― V. Van Gogh
Posted 16 July 2018 - 03:29 PM
Aha! V tem je fora?! Ojoj, bedniki
Posted 16 July 2018 - 03:33 PM
Ja, danes sem to ugotovila, sem zgoraj napisala. Še preden kupiš karto, se izpiše, da je check-in s standard fare mogoč samo 48h prej. Meni se je pa čudno zdelo, zakaj sem se vedno lahko že pred odhodom čekirala za obe smeri.
― V. Van Gogh
Posted 16 July 2018 - 03:45 PM
Nisem te razumela, sori.
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users