Jump to content

Photo

Komentarji / naše recenzije FILMOV

• Please log in to reply
3892 replies to this topic

#361 Ka

Ka

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 628 posts

Posted 23 November 2005 - 12:06 AM

na liffe sem gledala film Otrok, pa moram it še po kako karto, sicer bo prepozno....
  • 0

#362 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 23 November 2005 - 02:17 AM

.

Na Liffetu me žal popolnoma nič ni pritegnilo do te mere, da bi šla tja gledat. Si pa vlečem ene par filmov dol.
V Koloseju pa itak nič pametnega - kot ponavadi.

.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#363 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4151 posts

Posted 23 November 2005 - 07:40 AM

NO jaz sem gledala European Gigolo al kak pač je naslov in je bil kr smešen celo....predvsem finte na račun Američanov in Europejcev biggrin.gif Al pa poimenovanje Žigola-> "He bitch" in pa penisa-> "He pussy" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0

#364 sajk

sajk

Nebodigatreba :)

• Root Admin
  • PipPipPipPipPip
  • 5398 posts
  • Interests:Motorizem, fitness, tek, strelstvo, čedne forumašice :D itd.

Posted 23 November 2005 - 08:17 AM

blink.gif

Jaz skrbno pazim da tega crapa ne bom downloadal pomotoma biggrin.gif
  • 0

#365 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 23 November 2005 - 11:58 AM

QUOTE(bellini)
NO jaz sem gledala European Gigolo al kak pač je naslov in je bil kr smešen celo....predvsem finte na račun Američanov in Europejcev biggrin.gif Al pa poimenovanje Žigola-> \"He bitch\" in pa penisa-> \"He pussy\" biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Hehe, to sm jst tud gledla in sm bla presenečena ... prav hecno je blo, skos sm se neki cepala.

Ja, ja ... man-whores so fajn ... tapravi sexy kurbeži. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#366 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 23 November 2005 - 05:10 PM

jst grem pa jutri gledat harry potter 4 biggrin.gif
  • 0

#367 Metuljcica

Metuljcica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 414 posts

Posted 23 November 2005 - 05:15 PM

Jaz pa sem gledala Hudič v Emily Rose in me je enih parkrat kr fajn zastrašo! IPB Image
  • 0
user posted image

#368 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 23 November 2005 - 10:59 PM

Jz sm gledala 40-letni devičnik pa Legenda o Zorru. Obadva sta me pozitivno presenetla.
Prvi ma full dobre fore, k bi pričakovala, da bodo kakšne obrabljene.
Drugi del Zorra mi je pa celo boljši od prvega, tko full smešen. Sam akcija se mi je na koncu mal vlekla biggrin.gif
  • 0

#369 Polonca

Polonca

sramežljivec

• Člani
  • 22 posts

Posted 27 November 2005 - 12:45 PM

Hej smile.gif

Mam eno mal nenavadno vprašanje... V Vikendu (priloga Dela) je bla prejsnji teden objavljena nagradna igra od filma V njenih cevljih. Nagrade so zelo privlacne wink.gif ampak odgovora na nagradno vprasanje pa res ne vem ker nikjer ne pise (in je mal cudno vprasanje): "Ali ima Cameron Diaz stevilko cevljev 36?"
A je kdo mogoce gledu film pa je to kej tam omenjeno?

Pa se to: ce je kdo ze gledu film, a je dober?

Hvala za odgovor smile.gif

LP Polonca
  • 0

#370 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 November 2005 - 11:41 AM

Jaz sem zadnje čase skos hodila v kino, ker sem imela ful zastonj kart, tko da sem si ogledala kr dost filmov.

Deuce Bigallow: Sem pričakovala eno na easy komedijo z ene par smešnimi forami in to sem tudi dobila ... fore so sicer na zlo nizki intelektualni stopnji biggrin.gif ampak vsekakor sem se parkrat kar pošteno nasmejala. Pač še ena komedija, plus je to, da ni kakšnih solzavih vložkov itd.

Legenda O Zorru: Zlo v redu film, taka akcijska komedija, ki kar leti mimo tebe ker se res nič ne vleče in se skos neki dogaja ... tud par zlo posrečenih for, dogajanje ravno prav napeto.

Harry Potter The Goblet Of Fire: Ojej, beda od bede, ampak res! rolleyes.gif Sploh tisti, ki ste brali knjige in ste z njimi dobro seznanjeni, boste izredno razočarani, ker je v filmu izpuščenih res polno zelo dobrih in ključnih dogodkov, pa tudi nekaj stvari so priredili po svoje, kar se mi zdi totalno neumno. blink.gif Film se je meni vlekel kot kurje čreve in ogleda ne priporočam. Poleg tega je zadeva na koncu dokaj grozna in se je nekaj otrok začelo tako naglas jokat, da se je šel tip, ki je sedel zraven mene pritožit. biggrin.gif Vsekakor ni film, ki bi bil primeren za 5 letne otroke. rolleyes.gif

In Her Shoes: Od tega filma pa sem odkrito povedano pričakovala bore malo, dobila pa sem veliko več. Skeptična sem bila že zaradi igralske zasedbe, ker ima eno od glavnih vlog Cameron Diaz, ki mi ni najbolj simpatična, vendar pa se je v tem filmu res izkazala. Po dolgem času je tole film, ki ti da vse ... ob njem se smeješ, jočeš (jaz sicer nisem ampak moja sestra in še ena ženska zraven mene sta imeli kr ene solzne izlive biggrin.gif ) ampak nikakor ne na cheap in posladkan način. Film z res dobro zgodbo in odlično igralsko zasedbo.

Evo, več se mi jih pa ne da opisovat. biggrin.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#371 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 29 November 2005 - 11:55 AM

harry sucks donkey cock.
od groba do groba se mi je vleku,edin muska notr je pa hudaaa biggrin.gif
hudič v emily rose kr okej, bols k hiša groze.
  • 0

#372 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 29 November 2005 - 12:33 PM

Dilema ... kaj naj rečem kot FALA (hvala).
Taki komentarji so zaželjeni, ... si se zelo potrudila ... sedi 5! wink.gif
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#373 kristy

kristy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1643 posts

Posted 29 November 2005 - 12:53 PM

js sm brala vse knjige od hp pa se mi zdi film ful uredu čeprov so nekatere hude dele iz filma dal vn!!
tko da men je kul in knjiga in film biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

#374 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 November 2005 - 01:00 PM

dilema-a pa si ti tud brala knjige od harija potrja?Kaj pa ostali filmi?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#375 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 29 November 2005 - 01:01 PM

Rea, jst sem prebrala vse HP knjige (sej je tema o tem) in jih dobro poznam, filmi so pa dobesedno žalitev knjig.
  • 0

#376 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 November 2005 - 01:19 PM

QUOTE(DiLeMa)
Rea, jst sem prebrala vse HP knjige (sej je tema o tem) in jih dobro poznam, filmi so pa dobesedno žalitev knjig.

aja.ok!
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#377 foto modelček

foto modelček

sramežljivec

• Člani
  • 12 posts
  • Interests:odbojka,ples,gimnastika najbolj

Posted 30 November 2005 - 01:21 PM

priporočam....ej krog 1s biggrin.gif smile.gif blink.gif :blob3: vetovn mislim
  • 0

#378 katya

katya

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 234 posts

Posted 02 December 2005 - 11:15 AM

oj! jst sem gledala film res ful luškan samo priporočam ogled s kolegico in nikakor ne s fantom!! kar se pa tiče njene št noge ni nikjer v filmu omenjeno!!! žal.....
  • 0

#379 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 December 2005 - 11:48 AM

Kokr je men znano, ima ona večjo nogo ... kr ornk večjo. biggrin.gif
  • 0

#380 black_sweety

black_sweety

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1469 posts

Posted 02 December 2005 - 12:23 PM

Js sm tud slisala, da je film dober. Imam si ga namen ogledat v prihodnjih dneh...ermm....
samo priporočam ogled s kolegico in nikakor ne s fantom!!
...zakaj pa to? laugh.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users