Sem čisto pozabila odpisati, hvala!

Slovenija
Posted 08 December 2016 - 03:53 PM
Pablo Picasso
Posted 09 December 2016 - 03:04 PM

Posted 07 March 2017 - 07:40 AM
Frčica in Podgana imam še vprašanja glede apartmajev Salinera v Strunjanu. Zdaj imajo neko akcijo in bi lahko dobila apartma za 70€ na dan v juliju, ampak me predvsem zanima dostop do plaže in apartmajev. Mi bomo šli z dojenčkom in bom seveda imela voziček, na slikah pa je videt, da je dostop do apartmajev po stopnicah. Tudi po slikah sodeč so nekaj obnavljali, sam ne vem če ravno vse apartmaje. Nikjer drugje po slovenski obali nisem našla enega pametnega apartmaja, ki bi bil relativno blizu morja, na Hrvaško pa letos ne bi šla, ker bi bila rada blizu doma za vsak slučaj.
Posted 07 March 2017 - 08:51 AM
Žal ti to ne znam povedat, ker sem bila tam le, ko smo se dobili in pozno ponoči, po poroki. Zjutraj sva šla pa potem domov.
Apartma, ki sva ga imela je bil precej daleč stran od recepcije in za tisto ceno sem pričakovala precej več. V takih sobah sem spala v tujini za 50€, ne pa preko 100€.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 29 March 2017 - 03:38 PM
Bellini to ti pa jaz lahko pomagam, ti apartmaji so vsi pomaknjeni v hrib in do njih vodi cesta (po kateri greš načeloma lahko z vozičkom), prav do vhoda pa moraš po nekaj stopnicah, imaš neobnovljene 2* apartmaja in 8 obnovljenih apatmajev s tremi zvezdicami, tako da se pozanimaj za katerega si dobila ceno (prav tako bodi pozorna saj je najcenejši tip 2* apartmaja brez klime)
Tukaj imaš slike kjer se kar lepo vidijo pozicije apartmajev: http://www.bernardin...rtmaji-salinera
Posted 29 March 2017 - 06:12 PM

Posted 29 March 2017 - 07:00 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 29 March 2017 - 07:59 PM
Meni ima tudi Ajda lep obraz.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 29 March 2017 - 08:00 PM
Posted 06 April 2017 - 02:28 PM
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 06 April 2017 - 04:48 PM
O, hvala za tole!
Pablo Picasso
Posted 10 July 2017 - 06:52 PM
Jaz pa iščem prenočišče v bližini Otočca. Imate kakšno priporočilo?
Posted 10 July 2017 - 06:54 PM

Najini svatje so vecinoma prespali v hotelu Sport in so bili zadovoljni. Nocitev stane ok. 70 €. Ima pa Krka na tem koncu cel kup hotelov.

― V. Van Gogh
Posted 10 July 2017 - 07:00 PM
Hvala.
Posted 10 July 2017 - 08:14 PM
Posted 05 August 2017 - 01:51 PM
Včeraj sva se odpravila v Triglavski narodni park in na jezero Kreda, ki sva ga zdaj prvič obiskala in bila navdušena. Prelepa urejena pokrajina, veliko sence in osvežilna temperatura vode (ok. 23 stopinj). Jezero je sicer v zasebni lasti, ampak se tja poleg domačinov hodijo kopat tudi turisti. Včeraj ni bilo pretirane gneče, bi pa znala biti čez vikend, sploh ker je jezero precej majhno in se ljudje ne porazgubijo tako kot npr. okrog Bohinjskega.
Ljudje so izjemno prijazni in gostoljubni, midva sva kar tam našla neko družbo. Tudi psi so več kot dobrodošli in se lahko kopajo. Lars je bil spet cela zvezda tam, užival je na polno.
Voda naj bi imela zaradi krede zdravilne lastnosti za razne dermatološke težave, z blatom se mažejo po telesu, posušijo na soncu in sperejo v jezeru. Je pa res čisto belo in ne vidi se dna, tudi na rastlinju okrog so bele sledi. Zelo slikovito in sigurno se bova vračala sem. V teh krajih je tudi cel kup možnosti za izlete.
― V. Van Gogh
Posted 05 August 2017 - 02:05 PM

Jaz pa uživam trenutno v Posočju. Res čudovit konec Slovenije in ogromno izletniških točk.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 29 August 2017 - 03:33 PM
Kot kaže, ta teden pride na obisk en Američan za en dan. Planirava nekam skočit, kaj bi priporočile za enodnevni izlet?
Posted 29 August 2017 - 04:06 PM
Posted 29 August 2017 - 06:12 PM
1 user(s) are reading this topic
1 members, 0 guests, 0 anonymous users
-
Limona