Jump to content

Photo

Slovenija

• Please log in to reply
1514 replies to this topic

#361 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 08 December 2016 - 03:53 PM

Sem čisto pozabila odpisati, hvala!

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#362 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 09 December 2016 - 03:04 PM

:D
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#363 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 07 March 2017 - 07:40 AM

Frčica in Podgana imam še vprašanja glede apartmajev Salinera v Strunjanu. Zdaj imajo neko akcijo in bi lahko dobila apartma za 70€ na dan v juliju, ampak me predvsem zanima dostop do plaže in apartmajev. Mi bomo šli z dojenčkom in bom seveda imela voziček, na slikah pa je videt, da je dostop do apartmajev po stopnicah. Tudi po slikah sodeč so nekaj obnavljali, sam ne vem če ravno vse apartmaje. Nikjer drugje po slovenski obali nisem našla enega pametnega apartmaja, ki bi bil relativno blizu morja, na Hrvaško pa letos ne bi šla, ker bi bila rada blizu doma za vsak slučaj.

• 0

#364 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 07 March 2017 - 08:51 AM

Žal ti to ne znam povedat, ker sem bila tam le, ko smo se dobili in pozno ponoči, po poroki. Zjutraj sva šla pa potem domov.

Apartma, ki sva ga imela je bil precej daleč stran od recepcije in za tisto  ceno sem pričakovala precej več. V takih sobah sem spala v tujini za 50€, ne pa preko 100€.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#365 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 29 March 2017 - 03:38 PM

Bellini to ti pa jaz lahko pomagam, ti apartmaji so vsi pomaknjeni v hrib in do njih vodi cesta (po kateri greš načeloma lahko z vozičkom), prav do vhoda pa moraš po nekaj stopnicah, imaš neobnovljene 2* apartmaja in 8 obnovljenih apatmajev s tremi zvezdicami, tako da se pozanimaj za katerega si dobila ceno (prav tako bodi pozorna saj je najcenejši tip 2* apartmaja brez klime)

Tukaj imaš slike kjer se kar lepo vidijo pozicije apartmajev: http://www.bernardin...rtmaji-salinera

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#366 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4162 posts

Posted 29 March 2017 - 06:12 PM

Hvala za pojasnila. Vzela sem apartma s klimo, ne vem pa če je obnovljen ali ne. Obljubili so mi pritlični apartma,na teh nekaj stopnic se bomo pa morali prilagodit. Se že veselim in računam na lepo vreme, da bom lahko sprobala sup. Strunjan ima lepo izhodišče za supanje v okolici. Seveda računam, da bo dojenček super priden :)
  • 0

#367 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17611 posts

Posted 29 March 2017 - 07:00 PM

Ultimativni vodič po Ljubljani

Lepe fotke, z njo vred.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#368 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85951 posts

Posted 29 March 2017 - 07:59 PM

Meni ima tudi Ajda lep obraz.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#369 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27346 posts

Posted 29 March 2017 - 08:00 PM

Pa lase!
  • 0

#370 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24550 posts

Posted 06 April 2017 - 02:28 PM

Slovenia Incognita

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#371 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 06 April 2017 - 04:48 PM

O, hvala za tole!

• 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#372 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 10 July 2017 - 06:52 PM

Jaz pa iščem prenočišče v bližini Otočca. Imate kakšno priporočilo? 

• 0

#373 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85951 posts

Posted 10 July 2017 - 06:54 PM

Grad Otocec. :D
Najini svatje so vecinoma prespali v hotelu Sport in so bili zadovoljni. Nocitev stane ok. 70 €. Ima pa Krka na tem koncu cel kup hotelov. ;)
  • 0

― V. Van Gogh

#374 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 10 July 2017 - 07:00 PM

Hvala. :) 

• 0

#375 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 10 July 2017 - 08:14 PM

Ali pa Šmarješke Toplice.
  • 0

#376 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85951 posts

Posted 05 August 2017 - 01:51 PM

Včeraj sva se odpravila v Triglavski narodni park in na jezero Kreda, ki sva ga zdaj prvič obiskala in bila navdušena. Prelepa urejena pokrajina, veliko sence in osvežilna temperatura vode (ok. 23 stopinj). Jezero je sicer v zasebni lasti, ampak se tja poleg domačinov hodijo kopat tudi turisti. Včeraj ni bilo pretirane gneče, bi pa znala biti čez vikend, sploh ker je jezero precej majhno in se ljudje ne porazgubijo tako kot npr. okrog Bohinjskega. 

Ljudje so izjemno prijazni in gostoljubni, midva sva kar tam našla neko družbo. Tudi psi so več kot dobrodošli in se lahko kopajo. Lars je bil spet cela zvezda tam, užival je na polno. :)

Voda naj bi imela zaradi krede zdravilne lastnosti za razne dermatološke težave, z blatom se mažejo po telesu, posušijo na soncu in sperejo v jezeru. Je pa res čisto belo in ne vidi se dna, tudi na rastlinju okrog so bele sledi. Zelo slikovito in sigurno se bova vračala sem. V teh krajih je tudi cel kup možnosti za izlete. 

PGjlys7.jpg?1

gxqRfVG.jpg

Bo5FygC.jpg

oQyXcjw.jpg

geZMbA0.jpg

49KqMyG.jpg

Q6vjjej.jpg

KMKeVT5.jpg

• 1

― V. Van Gogh

#377 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17611 posts

Posted 05 August 2017 - 02:05 PM

Lepo. :wub:

Jaz pa uživam trenutno v Posočju. Res čudovit konec Slovenije in ogromno izletniških točk.
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#378 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 August 2017 - 03:33 PM

Kot kaže, ta teden pride na obisk en Američan za en dan. Planirava nekam skočit, kaj bi priporočile za enodnevni izlet?

• 0

#379 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19156 posts

Posted 29 August 2017 - 04:06 PM

Saj imas polno predlogov v tej temi.
  • 0

#380 _M_

_M_