Jump to content

Photo

Svetovalnica

• Please log in to reply
1808 replies to this topic

#361 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 May 2008 - 06:59 PM

Update: bila pri veterinarki, ker mačka zadnje dva tedna ful bruha in je rekla, da ima verjetno oslabljene ledvice in da mora bit na posebni nizkobeljakovinski dieti. Upam da bo vse v redu. ermm.gif

Joj, pa še za kolegico bi vprašala nekaj:

namreč doma ima ruske hrčke in dva sta že večkrat imela mlade. Vse je ok, tamale oddajata, a se je lih včeraj zgodilo, da je mamam napadla in ubila dva mladička, ki ju je komaj pred kakim dnevom odstavila od seskov. Pojma nimamo zakaj. Ker so itak še tako mali, da se jih še kak teden (vsaj?) ne sme dat stran. Prostora ima tudi dovolj, hrane in vode tudi, očka pa je v ločeni kletki.
Če ima kdo kako izkušnjo, ali pa pozna odgovor kar povejte.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#362 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 06 May 2008 - 06:59 PM

Upam s tabo!

Js bom pa kmalu spustila mojo zlato ribico v ribnik, da se bo imela lepo, samo ful ne mrom k kr nimam srca tko mejhna pa sama reuca v ribniku sad.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#363 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 06 May 2008 - 07:04 PM

uršolinkica, ali še velja tisto glede oddaje mojih ribic tebi v ribnik ? smile.gif

Se mi zdi, da so iz dneva v dan večje, prevelike za akvarij ...
Tista, ki je bila ful slaba, je zdaj spet povsem normalno, sem jih že nekaj dni nazaj skupaj nazaj dala. smile.gif
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#364 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11861 posts

Posted 06 May 2008 - 07:08 PM

Crna, držim pesti, da bo vse dobro z maco.

Glede hrčkov pa ne vem, ampak imam podobno izkušnjo. Jaz sem mela puščavske skakače in sta imela vedno po 7 mladičkov, zadnji dve rundi (preden smo ločili samce od samic za vedno), je pa samica pojedla čisto vse mlade. Ne vem zakaj. Mogoče je čutila, da ji zmanjkuje prostora, ne vem.

Mladoletna - ful dobr za ribico. Yayyy. smile.gif
  • 0

#365 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 06 May 2008 - 07:09 PM

Bom potem nalepla ovčko ja. Fuul je lepa, ker je črna cool.gif .
Jaz sem pa danes prvič tarantelo imela v rokah, pa pitona. Dober filing. Sem mislila, da se pajkov bojim laugh.gif . No sej, teh hišnih se oops.gif laugh.gif .
Jaz sem na vse možno alergična. Poleg drugih stvari na mačke, pse, hrčke, morske prašičke, na perje race, kure, gosi, ..., na volno. ...
Ampak vseeno mislim imeti psa in mačko v prihodnosti biggrin.gif . Ker se mi hvalabogu alergija ne pozna v kakšnem dušenju, ampak se pojavi "le" kot ekcem.
  • 0

#366 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 06 May 2008 - 07:15 PM

Velja velja wink.gif
bom slikala ribnik - bazen da se odločš a je dost dobr za tvoje ribice wink.gif

moji japonski krapi so se pa tko lepo poredl in so zdj prou lepi in čudoviti smile.gif

to je pa lepo slišat da je vredu! smile.gif
  • 0
Od genija do norca nas loči samo en korak. V preteklosti sem pač preveč korakala.

#367 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 06 May 2008 - 07:25 PM

He he, ok biggrin.gif .

Kolk imaš pa tele krape velike ? hmm.gif
Jst, ko (če bo vse posreč) bodo šle ribce k tebi, nobenih ribic ne bom imela več. Po eni strani je mal žalostno, ker v sobi ne bo več nekaj migutajočega sad.gif .
  • 0

#368 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 06 May 2008 - 07:32 PM

Ene 10-20 cm so zdej veliki. Ful so požrešni, najrajš se bašejo s zdrobljenim kruhom biggrin.gif najprej me je skrbel da ne bo kj narobe ampak že 2 leti uživajo tko da se mi zdi da jim sede biggrin.gif
Sm pa prašala prodajalko v zooticu, če obstaja da bi krapi jpojedli ribice pa je rekla da ni te panike, če bi mela pa kako ščuko pa tut krapov nebi blo več biggrin.gif

• 0

#369 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 06 May 2008 - 07:36 PM

Uu, kar velki cool.gif .
Moje so pa tam okoli 10 cm s celim telesom vred. Mogoče mičken manj.
  • 0

#370 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 06 May 2008 - 07:43 PM

Uuu pol maš pa tut kr veliko. moja je pa zdj ene 5 cm biggrin.gif pajčolanka z veeeeelikim repom biggrin.gif

prej zgrešila un post, k ga morm nujno pokomentirat!
TARANTELOOOO??????????? blink.gif blink.gif tega se ne dotaknem, ker me prej pobere!! o no shit to pa ne cry.gif cry1.gif
oki pitona še bi.
Črna ovčkaa? ooo wub.gif Wub: te so najbl cortiš, ker so neki posebnga biggrin.gif
  • 0

#371 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 06 May 2008 - 07:48 PM

Frida grozljivo cry.gif , verjetno je to zanje kar navadno, čeprav se nam zdi tko kruto. Ala pa je kaj narobe, ne vem jaz takih malih živalic nikoli nisem dobro poznala...

Muca se je zdej že pršla malo crkljat, pa pojedla je nekaj svoje specialne hrane.

QUOTE(MLadoLetNa @ 6. 5. 2008 - 20:09) View Post

Jaz sem na vse možno alergična. Poleg drugih stvari na mačke, pse, hrčke, morske prašičke, na perje race, kure, gosi, ..., na volno. ...
Ampak vseeno mislim imeti psa in mačko v prihodnosti biggrin.gif . Ker se mi hvalabogu alergija ne pozna v kakšnem dušenju, ampak se pojavi "le" kot ekcem.

Baje se telo navadi določene živali in nanjo potem nisi alergičen. Ne vedno, ampak je pa pogosta zadeva. Še stalno boš ostala alergična na te živali, le na svojo ne.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#372 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 06 May 2008 - 08:08 PM

QUOTE(uršolinkica @ 6. 5. 2008 - 20:43) View Post

Uuu pol maš pa tut kr veliko. moja je pa zdj ene 5 cm biggrin.gif pajčolanka z veeeeelikim repom biggrin.gif

prej zgrešila un post, k ga morm nujno pokomentirat!
TARANTELOOOO??????????? blink.gif blink.gif tega se ne dotaknem, ker me prej pobere!! o no shit to pa ne cry.gif cry1.gif
oki pitona še bi.
Črna ovčkaa? ooo wub.gif Wub: te so najbl cortiš, ker so neki posebnga biggrin.gif

Ja, so kar velike. Ampak saj normalno, ker jih imam okoli 5, 6 let. Sem jezna, ker ne vem točno, niti približno verymad.gif down.gif . Bedna sem verymad.gif .
Ja, kr tarantelo, pa sploh ni bilo hudo biggrin.gif. Samo mal je zbadalo, ko je hodila po notranji strani rok, saj ima kaveljčke po koncih nogic laugh.gif .
Jaa, kr črna je bla, čistt nora. Drugih sploh nisem probavala v naročje vzet, ker je bla ta perfect oops.gif .

QUOTE(crna @ 6. 5. 2008 - 20:48) View Post

Frida grozljivo cry.gif , verjetno je to zanje kar navadno, čeprav se nam zdi tko kruto. Ala pa je kaj narobe, ne vem jaz takih malih živalic nikoli nisem dobro poznala...

Muca se je zdej že pršla malo crkljat, pa pojedla je nekaj svoje specialne hrane.
Baje se telo navadi določene živali in nanjo potem nisi alergičen. Ne vedno, ampak je pa pogosta zadeva. Še stalno boš ostala alergična na te živali, le na svojo ne.

Lepo, da je muca boljše thumbup.gif .
To sem brala ja, da se svoje velikokrat navadiš biggrin.gif. Sploh pri nekaterih pasmah še posebej ...

• 0

#373 Anja88

Anja88

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1321 posts

Posted 06 May 2008 - 08:10 PM

QUOTE(crna @ 6. 5. 2008 - 19:59) View Post

Update: bila pri veterinarki, ker mačka zadnje dva tedna ful bruha in je rekla, da ima verjetno oslabljene ledvice in da mora bit na posebni nizkobeljakovinski dieti. Upam da bo vse v redu. ermm.gif

Joj, pa še za kolegico bi vprašala nekaj:

namreč doma ima ruske hrčke in dva sta že večkrat imela mlade. Vse je ok, tamale oddajata, a se je lih včeraj zgodilo, da je mamam napadla in ubila dva mladička, ki ju je komaj pred kakim dnevom odstavila od seskov. Pojma nimamo zakaj. Ker so itak še tako mali, da se jih še kak teden (vsaj?) ne sme dat stran. Prostora ima tudi dovolj, hrane in vode tudi, očka pa je v ločeni kletki.
Če ima kdo kako izkušnjo, ali pa pozna odgovor kar povejte.

Čisto normano in precej pogosto. Drugače pa pri 4 tednih ločiš samčke od samičk. Mogoče sta bila bolna, "sta ji šla na živce".
  • 0
IPB Image

#374 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 06 May 2008 - 08:14 PM

Malodoletna da je blo hudooo???? noro ti je blo k je tarantela hodila po TVOJI OSEBNI ROKI???? i'll pass out! cry.gif
joj veš kako sm ti fouš glede ovčkeeee!!

Pri mami bodo v kratkem spet mali zajčkiii yahoo.gif k zajkla že dela gnezdo pa pozna se ji da je breja biggrin.gif
  • 0

#375 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 06 May 2008 - 08:18 PM

Moj ata jih pa že ima ! tongue.gif
Eni so čisto mali, drugi pa že mičken večji. Mislim eno in drugo leglo. Oboji taakii cukri.
Zdele sem se spomnila, da še nisem videla, da bi dal kdaj te zajkle k zajcem twisted.gif laugh.gif .

Upam, da se ne zgražaš tko kot ena moja sošolka. Kr neki je ob pogledu komentirala: "Wuuui fuuj, kok grdo!" rolleyes.gif
Ja, kr po moji lastni roki in ni blo grozno biggrin.gif .
  • 0

#376 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 06 May 2008 - 08:20 PM

Ja me zanima kaj bi blo če bi se to zgodl biggrin.gif mislš da bi se neskakoval kot zajčki? laugh.gif

ooo komi čakam da pridejooooo yahoo.gif
  • 0

#377 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 06 May 2008 - 08:21 PM

Ha ha a laugh.gif
Ne, jaz mislim, da bi se ko tički paril tongue.gif .
  • 0

#378 urš

urš

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2731 posts

Posted 06 May 2008 - 08:23 PM

hahahaha laugh.gif
to mi ostaja uganka, kaj bi se zgodlo tongue.gif
a nis rekla da se greš učit? c c c tongue.gif
  • 0

#379 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 06 May 2008 - 08:23 PM

QUOTE(Anja88 @ 6. 5. 2008 - 21:10) View Post

Čisto normano in precej pogosto. Drugače pa pri 4 tednih ločiš samčke od samičk. Mogoče sta bila bolna, "sta ji šla na živce".

Aha, sploh vedla nisem. Nisem nikoli imela takih majhnih živalic, pa nikoli se nisem tolko zanimala zanje. Vedno sem bila mahnjena na mačke, pa tudi konji in psi so mi bli fascinantni.
Starša sta že ločena, ju ločijo vedno ko je vmes leglo.

• 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#380 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 06 May 2008 - 08:30 PM

QUOTE(uršolinkica @ 6. 5. 2008 - 21:23) View Post

hahahaha laugh.gif
to mi ostaja uganka, kaj bi se zgodlo tongue.gif
a nis rekla da se greš učit? c c c tongue.gif

Zdej sem si šla list pripravit, ampak sem potem raj ribe nekako izmerila oops.gif laugh.gif ... sej mi bo žal.
Tiste dve s kratkim repom imata od 9-10 cm, tista z dolgim pa ima okoli 14 cm wink.gif .
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users