Jump to content

Photo

Potrebujem pomoč za faks, službo

• Please log in to reply
482 replies to this topic

#361 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6790 posts

Posted 16 December 2022 - 11:42 AM

Olivija, PISNO jih prosi za pojasnilo.
Tega ti niso smeli narediti. Pa to, da ti ne dajo plačilne to bi inšpekcija po luftu skakala.
Nevem kakšne ukrepe si pripravljena sprejeti, ampak to je zrelo za prijavo🙈če se na da lepo in kulturno zmenit.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#362 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 16 December 2022 - 12:49 PM

Ampak ce je placa v osnovi slaba, z dodatki pa nanese 1800 neto, zakaj vam v zatisnih mesecih ne izplacujejo samo osnove? Ali gre tukaj za druge dodatke, kot je povracilo stroskov?
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#363 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 16 December 2022 - 01:02 PM

Eli, 90% časa se da normalno zmenit. Tu sem dobila neke vrste 'take it or leave it, sam res si želimo, da ostaneš še naprej z nami in preguraš te tri-štiri mesece' - kot že večkrat do zdaj. Potem se stvari stabilizirajo in postavijo nazaj, da mi je še sprejemljivo. Zamerim edino to, da je VSAKO leto ista zgodba, potem se utapljmo v delu in smo izgoreli, ker ne folgamo, ko nstopi sezona. S tistim se pokrije izpad - komajda, letos pa še to ne, ker so imeli prvno bitko zadaj in financiranje tistega velikega stranskega projekta... In da so taki krediti, da si višjih plač ne moreta privoščiti trenutno. 

Mi imamo/delajo toliko lapsusov, da bi bilo vsak mesec kaj za prijavit. Ampak s tem nič ne dosežem - oni bi finančno pogrnili za nekaj časa, jazz pa ostal brez službe, dokler si ne uredim svojih alternativ - magistriram in/ali poiščem drugo delo.

Jina, ko bom videla novembrsko plačilno listo, bom vedela, kje/kaj so spustili dol. Dodatek za delovno uspešnost dobivam, ki je enak ali višji celo od tega, kolikor je ovrednoteno redno delo.

Neytiri, še enkrat hvala, sem dobila izpisek, da so vsi prispevki bili poravnani, tu vse štima, bi bila iskreno presenečena, če ne bi.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#364 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19146 posts

Posted 10 January 2023 - 01:06 PM

A pošiljate prijavo, življenjepis in priloge združene v eno PDF datoteko ali ločeno?

Kadrovnice, kako vam je ljubše, ko dobite prijave?

• 0

#365 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 January 2023 - 01:41 PM

Ločeno za oboje.  

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#366 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3358 posts

Posted 16 January 2023 - 03:10 PM

Jaz sem tudi pošiljala ločeno
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#367 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 09 March 2023 - 09:27 AM

V drugi polovici maja bomo v službi organizirali obletnico podjetja in bi potrebovali ideje, prostor ...

računamo od 50 - 100 ljudi (bolj 100 kakor sem jaz preračunala),

da smo nekje zunaj, a da je istočasno možnost dogodka v primeru slabega vremena. 

Če je že kdo kaj takega organiziral oz bil povabljen in mu je bil prostor/dogodek všeč, bom zelo vesela informacij.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#368 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 09 March 2023 - 11:00 AM

Mogoče Orehov Gaj ali pa Mackedam pri Kranju.

• 0

After all this time?

Always.

#369 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 09 March 2023 - 11:01 AM

Hvala Nincha! 

• 0

Put A Kilt On It!

#370 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16807 posts

Posted 09 March 2023 - 01:36 PM

Makadam se oddaja za 700 do 800 e. Just sayin'. Je pa kul tam.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#371 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 09 March 2023 - 01:40 PM

Pa to ni nic za eno firmo.

Jaz predlagam Svicarijo.
  • 0

― V. Van Gogh

#372 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19146 posts

Posted 16 March 2023 - 04:40 PM

Za novo službo potrebujem izpis iz Zpiza. A katera ve, za kateri izpis gre, za zavarovalno dobo ali kateri?
  • 0

#373 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6790 posts

Posted 16 March 2023 - 04:45 PM

Ja.
Izpis obdobij zavarovanja.

To je “potrdilo” o tvoji delovni dobi, da se ti lahko pravilno izračuna dodatek za delovno dobo.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#374 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19146 posts

Posted 16 March 2023 - 05:08 PM

Aha hvala!
  • 0

#375 Kami

Kami

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24541 posts

Posted 17 March 2023 - 08:35 AM

V drugi polovici maja bomo v službi organizirali obletnico podjetja in bi potrebovali ideje, prostor ...

računamo od 50 - 100 ljudi (bolj 100 kakor sem jaz preračunala),

da smo nekje zunaj, a da je istočasno možnost dogodka v primeru slabega vremena. 

Če je že kdo kaj takega organiziral oz bil povabljen in mu je bil prostor/dogodek všeč, bom zelo vesela informacij.

lokacija se še vedno išče, ker nimajo pojma, kaj bi točno imeli :)

Bi pa še preverila s katerimi cateringi ste sodelovali in bili zadovoljni; in predlogi za kakšnega povezovalca programa oz. predlogi za program, ko skupaj vržeš ljudi z različnih krogov.

Jaz sem zdaj prvič vržena v tak odbor, pa še nova firma in nimam pojma kaj si želijo, pričakujejo. Pa če jim natrosim veliko idej, bo izgledalo, da sem se angažirala, oni naj pa odločijo :)

• 0

Put A Kilt On It!

#376 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 17 March 2023 - 09:10 AM

Svicarijo sem ti predlagala tudi zato, ker poleg tega da je v Lj in se vam ni treba dalec vozit, imajo tudi svoj, ful dober catering. :) In organizatorke dogodkov, tudi svetujejo glede vsega. Edini minus je verjetno cena.
  • 0

― V. Van Gogh

#377 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 17 March 2023 - 09:29 AM

Catering imamo mi en fajn za snemanja, ampak tam imamo glavne obroke in ne ravno prireditveni snacks&co - Superca catering.

Za program pa nimam pojma, hm. 

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#378 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16981 posts

Posted 27 March 2023 - 07:20 AM

V navodilih imamo, da mora imeti stran z začetkom poglavja zgornji rob 5,5cm, vse ostale strani pa 3 cm. V celotnem dokumentu sem to uspela rešit z vstavljanjem odsekov, razen pri zadnjem ko imam priloge. Pri stran z začetkom poglavja sem uspela naštimat rob 5,5 cm, ampak potem pa imam naslednje strani same tabele in pri tabeli ne znam naredit odseka, da bi ostale strani imele zgornji rob 3cm, ampak mi zdaj kar pri vseh meče 5,5cm. Kaka ideja?

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#379 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19146 posts

Posted 13 April 2023 - 07:44 AM

Katera mogoče ve glede jubilejnih nagrad v JS, se šteje delovna doba pri istem delodajalcu ali nasploh?
  • 0

#380 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 13 April 2023 - 07:47 AM

Šteje se doba v JS.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users