Potrebujem pomoč za faks, službo
Posted 16 December 2022 - 11:42 AM
Tega ti niso smeli narediti. Pa to, da ti ne dajo plačilne to bi inšpekcija po luftu skakala.
Nevem kakšne ukrepe si pripravljena sprejeti, ampak to je zrelo za prijavo🙈če se na da lepo in kulturno zmenit.
Posted 16 December 2022 - 12:49 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 16 December 2022 - 01:02 PM
Eli, 90% časa se da normalno zmenit. Tu sem dobila neke vrste 'take it or leave it, sam res si želimo, da ostaneš še naprej z nami in preguraš te tri-štiri mesece' - kot že večkrat do zdaj. Potem se stvari stabilizirajo in postavijo nazaj, da mi je še sprejemljivo. Zamerim edino to, da je VSAKO leto ista zgodba, potem se utapljmo v delu in smo izgoreli, ker ne folgamo, ko nstopi sezona. S tistim se pokrije izpad - komajda, letos pa še to ne, ker so imeli prvno bitko zadaj in financiranje tistega velikega stranskega projekta... In da so taki krediti, da si višjih plač ne moreta privoščiti trenutno.
Mi imamo/delajo toliko lapsusov, da bi bilo vsak mesec kaj za prijavit. Ampak s tem nič ne dosežem - oni bi finančno pogrnili za nekaj časa, jazz pa ostal brez službe, dokler si ne uredim svojih alternativ - magistriram in/ali poiščem drugo delo.
Jina, ko bom videla novembrsko plačilno listo, bom vedela, kje/kaj so spustili dol. Dodatek za delovno uspešnost dobivam, ki je enak ali višji celo od tega, kolikor je ovrednoteno redno delo.
Neytiri, še enkrat hvala, sem dobila izpisek, da so vsi prispevki bili poravnani, tu vse štima, bi bila iskreno presenečena, če ne bi.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 10 January 2023 - 01:06 PM
A pošiljate prijavo, življenjepis in priloge združene v eno PDF datoteko ali ločeno?
Kadrovnice, kako vam je ljubše, ko dobite prijave?
Posted 10 January 2023 - 01:41 PM
Ločeno za oboje.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 16 January 2023 - 03:10 PM
Posted 09 March 2023 - 09:27 AM
V drugi polovici maja bomo v službi organizirali obletnico podjetja in bi potrebovali ideje, prostor ...
računamo od 50 - 100 ljudi (bolj 100 kakor sem jaz preračunala),
da smo nekje zunaj, a da je istočasno možnost dogodka v primeru slabega vremena.
Če je že kdo kaj takega organiziral oz bil povabljen in mu je bil prostor/dogodek všeč, bom zelo vesela informacij.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 09 March 2023 - 11:00 AM
Mogoče Orehov Gaj ali pa Mackedam pri Kranju.
After all this time?
Always.
Posted 09 March 2023 - 11:01 AM
Hvala Nincha!
Put A Kilt On It!
Posted 09 March 2023 - 01:36 PM
Posted 09 March 2023 - 01:40 PM
Jaz predlagam Svicarijo.
― V. Van Gogh
Posted 16 March 2023 - 04:40 PM
Posted 16 March 2023 - 04:45 PM
Izpis obdobij zavarovanja.
To je “potrdilo” o tvoji delovni dobi, da se ti lahko pravilno izračuna dodatek za delovno dobo.
Posted 16 March 2023 - 05:08 PM
Posted 17 March 2023 - 08:35 AM
V drugi polovici maja bomo v službi organizirali obletnico podjetja in bi potrebovali ideje, prostor ...
računamo od 50 - 100 ljudi (bolj 100 kakor sem jaz preračunala),
da smo nekje zunaj, a da je istočasno možnost dogodka v primeru slabega vremena.
Če je že kdo kaj takega organiziral oz bil povabljen in mu je bil prostor/dogodek všeč, bom zelo vesela informacij.
lokacija se še vedno išče, ker nimajo pojma, kaj bi točno imeli
Bi pa še preverila s katerimi cateringi ste sodelovali in bili zadovoljni; in predlogi za kakšnega povezovalca programa oz. predlogi za program, ko skupaj vržeš ljudi z različnih krogov.
Jaz sem zdaj prvič vržena v tak odbor, pa še nova firma in nimam pojma kaj si želijo, pričakujejo. Pa če jim natrosim veliko idej, bo izgledalo, da sem se angažirala, oni naj pa odločijo
Put A Kilt On It!
Posted 17 March 2023 - 09:10 AM

― V. Van Gogh
Posted 17 March 2023 - 09:29 AM
Catering imamo mi en fajn za snemanja, ampak tam imamo glavne obroke in ne ravno prireditveni snacks&co - Superca catering.
Za program pa nimam pojma, hm.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 27 March 2023 - 07:20 AM
V navodilih imamo, da mora imeti stran z začetkom poglavja zgornji rob 5,5cm, vse ostale strani pa 3 cm. V celotnem dokumentu sem to uspela rešit z vstavljanjem odsekov, razen pri zadnjem ko imam priloge. Pri stran z začetkom poglavja sem uspela naštimat rob 5,5 cm, ampak potem pa imam naslednje strani same tabele in pri tabeli ne znam naredit odseka, da bi ostale strani imele zgornji rob 3cm, ampak mi zdaj kar pri vseh meče 5,5cm. Kaka ideja?
[Napoleon]
Posted 13 April 2023 - 07:44 AM
Posted 13 April 2023 - 07:47 AM
Šteje se doba v JS.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users