Mislim, da bom napisala pritožbo Študentsko prehrano. Namreč Al Capone ima bon 2,97€, vendar si samovoljno obračunavajo 3€.
Ko sem na to naletela prvič, sem mislila, da se je podražal bon, pa sem potem na internetu preverila, in je cena ostala enaka. Po tem me tja ni več bilo, je bil pa fant, in spet so mu računali 3€. Sem ga okregala, zakaj ni kaj rekel...
Kakorkoli, sicer gre res samo za 3 cente, ampak se mi zdi živa svinjarija, da si jih kar samovoljno prilastiš, ker se ti očitno ne da ubadati z bakrenimi kovanci, ali kakorkoli.
Da ne omenjamo, da če to delajo v vseh restavracijah iste firme (Oljka, Casa Nostra itd.), ki so na bone, to precej nanese.
Eto, tole je blo pa pri nama s kolegico isto v Tartufu, nama je tudi za 3 cente zaokrožil. In sem bla prav jezna nanjo, da ni nič rekla, ker jst žal nisem opazila. Sej če ne bi samovoljno zaokroževal, kul, mu komot dam tistih par centov, če pa mi jih izsili, naj se pa je**

Pa v Al capone nam je isto vsem tko zaokrožil, sam nisem vedela, kolk točno je cena drgač.