Jump to content

Photo

Študentski boni

• Please log in to reply
512 replies to this topic

#361 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 27 December 2011 - 07:42 PM

QUOTE(Sinnaia @ 26. 12. 2011 - 10:05) View Post

Mislim, da bom napisala pritožbo Študentsko prehrano. Namreč Al Capone ima bon 2,97€, vendar si samovoljno obračunavajo 3€.

Ko sem na to naletela prvič, sem mislila, da se je podražal bon, pa sem potem na internetu preverila, in je cena ostala enaka. Po tem me tja ni več bilo, je bil pa fant, in spet so mu računali 3€. Sem ga okregala, zakaj ni kaj rekel...

Kakorkoli, sicer gre res samo za 3 cente, ampak se mi zdi živa svinjarija, da si jih kar samovoljno prilastiš, ker se ti očitno ne da ubadati z bakrenimi kovanci, ali kakorkoli.

Da ne omenjamo, da če to delajo v vseh restavracijah iste firme (Oljka, Casa Nostra itd.), ki so na bone, to precej nanese.

Eto, tole je blo pa pri nama s kolegico isto v Tartufu, nama je tudi za 3 cente zaokrožil. In sem bla prav jezna nanjo, da ni nič rekla, ker jst žal nisem opazila. Sej če ne bi samovoljno zaokroževal, kul, mu komot dam tistih par centov, če pa mi jih izsili, naj se pa je** rolleyes.gif rolleyes.gif .

Pa v Al capone nam je isto vsem tko zaokrožil, sam nisem vedela, kolk točno je cena drgač.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#362 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 January 2012 - 06:31 PM

Je katera že jedla v Bangkok Streetu v CityParku na bone varijanto All you can eat? Saj ni kakih čudnih for ane? Ta stavek mi je malo čuden, zato vprašam: Študentje v restavraciji, lahko izkoristite ponudbo ALL YOU CAN EAT za samo 1 bon (enaka ponudba je 13,90 eur), vsak dan med 11.00 in 20.00.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#363 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 10 January 2012 - 06:41 PM

Da ne moreta npr. dva jest na en bon-da si en nagrabi pa hodi iskat, jesta pa dva. smile.gif Meni ni dobro, premastno, vse ocvrto, postano, še tisto malo zelenjave ko je, je ocvrta. Juhe so dobre (čeprav se mi zdi, da piščanc ni dovolj kuhan)-ti jih naredi pred tabo pa ena sladica je tud ful dobra!
  • 0

#364 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 10 January 2012 - 06:48 PM

Meni je bedno, pa sovražim tisto babo ki dela juhe. Juha je sicer dobra, ampak ženska pa grozljiva. Pa nasploh hrana ni dobra, ampak jaz te vzhodne hrane itak ne maram preveč.
  • 0
Viens, reste ici!

#365 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 January 2012 - 06:50 PM

Kako ti jo naredi pred tabo, aja ni onega tekočega traku, kot npr v japonski?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#366 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 10 January 2012 - 06:51 PM

Ne, ne, nobenega traku. Hrana je na enem pultu, v tistih ogrevanih posodah, za juho greš pa k tej čudni tetici in ti jo tam naredi.
  • 0

#367 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 January 2012 - 06:53 PM

Ajaaa, okej, razumem! biggrin.gif
Fant ki je bil na Tajskem si zdaj ful želi probat v tej restavraciji kakšna je hrana, LOL. Mene tudi ne vleče preveč, raje bi šla probat argentinsko, ki je tudi v City Parku.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#368 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 10 January 2012 - 06:55 PM

Argentino je pri Emporiumu, ne v CP.
  • 0

#369 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 January 2012 - 06:56 PM

Aja, v Emporiumu? Potem sem zamešala. Kakšno hrano sploh imajo v argentinski, si sploh ne znam predstavljat. Je probala katera?
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#370 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 10 January 2012 - 06:57 PM

čak, a nisi rekla, da mu je bla zanič hrana na Tajskem? al bi rad probal slovenske približke? laugh.gif
js sm enkrat jedla juho pa mi ni bila ne vem kaj. pad thai na ulici v BKK ftw! njam.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#371 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 10 January 2012 - 06:57 PM

Slovijo po stejkih. smile.gif Pa tud druge stvari imajo, je pa kar drago, pa ni na bone.
  • 0

#372 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 January 2012 - 06:59 PM

QUOTE(Špela @ 10. 1. 2012 - 18:57) View Post

čak, a nisi rekla, da mu je bla zanič hrana na Tajskem? al bi rad probal slovenske približke? laugh.gif

Tako nekako ja. V bistvu se hoče prepričat če so bili samo oni nesposobni ali je tajska hrana dejansko takšna, ha ha. laugh.gif

PJ, po stejkih? Aja ok, potem bom preskočila. biggrin.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#373 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 10 January 2012 - 07:01 PM

Ja ja, se reče Argentino steak house. biggrin.gif
  • 0

#374 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 10 January 2012 - 07:01 PM

Ok. tongue.gif laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#375 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 18 January 2012 - 08:04 PM

A se je v Cantini bon pocenil, a je to možno? Prej je bil med dražjimi, več kot 4€, danes je bil pa malo nad 3€.
Všeč mi je bilo, da sem končno enkrat dobila vročo juho thumbup.gif , ne mrzlo ali mlačno, kelnarji so pa zgleda v obeh Cantinah enako zoprni in arogantni. Kje jih najdejo...
  • 0

#376 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 18 January 2012 - 10:50 PM

Meni se zdijo na Rudniku malo normalnejši od teh v centru, slednji so katastrofalni.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#377 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 19 January 2012 - 10:47 PM

Meni pa so glih na Rudniku slabši. Vsakič, ko sem bila tam, je kelnar/ca kaj zajebal/a. Vsakič.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#378 Parvinder

Parvinder

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3483 posts

Posted 22 January 2012 - 05:51 PM

A je v Ljubljani kakšna restavracija, kjer se dobi ribe na bon?
  • 0
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi

#379 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 22 January 2012 - 06:51 PM

Ja, v Da Budi, ampak ne vem točno ob katerih dnevih, vsekakor pa po 5 uri. Potem v tej novi restavraciji Bazilika... pri Filofaksu in v Mirju ob petkih.
  • 0
Viens, reste ici!

• Guests

Posted 22 January 2012 - 11:58 PM

QUOTE(fifa @ 21. 12. 2011 - 11:57) View Post

V Al Capone pa sem naletela na obupno postrežbo. Hrana ni bila tako slaba, natakar pa resničn obupen. Sošolki je prinesel napačno pico (pa bi jo sošolka pojedla, ampak je bila z goro rukole, te pa pač ne mara) in je zavil z očmi, rekel: "Ja valda, a res ni prov?!" in šel. Nič se ni opravičil ali rekel da bo prinesel pravo, ampak le to. Pa še drugi sošolki je po tem njeno jed skoraj vrgel pred njo na mizo. down.gif Aja, tudi na sladico in plačilo smo čakale nenormalno dolgo (smo imele občutek, da se je že ves folk okoli nas zamenjal biggrin.gif).
blink.gif

Ma jst ne grem tja za nobeno ceno več. Glede na to kakšen čuden in aroganten folk tam dela, ne bi 2x rekla da pljunijo preden ti prinesejo jed, če se pritožiš... (No al sem pa samo jaz paranoična glede tega - če se kje kaj pritožim in da dobim nazaj arogantnost vedno na to pomislim oops.gif ). Jaz tiste svoje izkušnje, ki sem jo že opisovala tukaj, še zdaj nisem prebolela in mi je strašno žal, da se nisem pritožila direktorju down.gif

Z veseljem bi pa še enkrat pohvalila zaposlene pri Šumiju, ker so res 1A - samo ena kelnarca je mal čudna, včasih kakšno čudno pribije - oziroma prehitro postane pretirano sproščena in pol začne kar zabijat, učas kar na meji z arogantnim hmm.gif Drgač pa ena je še posebej prijazna, pride do tebe, se ti nasmeje, te pozdravi z dolgim "Žiiiivjoooo, kakoo ste, kaj boste spili", pa še tak simpatično smešen glas ima, faca res thumbup.gif Jaz sem jo enkrat vprašala, če imajo nek čaj, ki mi je ful dober (HOT FRUITS, a katera pozna? nikjer ne najdem...), pa se je ful opravičevala, ker ga niso imel. Pa enkrat sem ji dala bonbon, k je glih zravn pršla, ko sem delila in je bla tkooo vesela. smile.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users