Toniki
Posted 29 January 2009 - 07:31 PM
(Jaz sem bila enkrat ne neki v BM Stuidu, še najboljše kar sem izkusila od kvazi neg obraza.)
Posted 29 January 2009 - 08:09 PM
Za moje pojme bi morali pri tako dragih izdelkih biti obvezno na voljo testerji (dostopni strankam, jasno (katere tega ne bi izkoriščale in se oborožile z njimi za dobrega pol leta), ne zaposlenim kuram v drogerijah). Pa res pričakujejo, da bo vsak takšen idiot, da bo brez predhodnega preizkušanja kupoval tako drage izdelke, sploh, če nima polno rit denarja oz. le ta ne prileti kar po luftu, brez, da bi mignil?!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 29 January 2009 - 08:34 PM

Posted 29 January 2009 - 08:35 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 29 January 2009 - 09:42 PM
Za moje pojme bi morali pri tako dragih izdelkih biti obvezno na voljo testerji (dostopni strankam, jasno (katere tega ne bi izkoriščale in se oborožile z njimi za dobrega pol leta), ne zaposlenim kuram v drogerijah). Pa res pričakujejo, da bo vsak takšen idiot, da bo brez predhodnega preizkušanja kupoval tako drage izdelke, sploh, če nima polno rit denarja oz. le ta ne prileti kar po luftu, brez, da bi mignil?!
Se strinjam Fluffly, jaz vcasih ponorim pa kar kupim nekaj, ker se navelicam stikanja za testerji, sej mi ni treba posebej omeniti, da so kdaj sli tudi kaksni precej dragi izdelki direktno v kos. :|
Ja, v naši ljubi Sloveniji je to žal tako - se mi zdi, da se naše "drogerijašice"

Posted 29 January 2009 - 09:57 PM

Posted 29 January 2009 - 09:58 PM
Ja, to pa zato, ker so dobile prošnje za tester tako blazno negativen prizvok - deloma zaradi tega, ker si nekateri to predstavljajo kot neko patetično prosjačenje za izdelek, ki si ga itak ne moreš privoščiti (to je ponavadi mnenje drogerašinj, katere so same take) ... ali pa zaradi tega, ker se nekateri s testerji zalagajo za pol leta naprej in praktično njihova nega bazira na testerjih, pa marsikdo to misli za vsakega, ki želi kak tester za izdelek.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 29 January 2009 - 10:11 PM
_Planet_, upam, da se ne huduješ nad mano, ker je to čist res.

Ne, ne, ne nad tabo, se opravicujem za nerazumljiv quote.

Ja, to pa zato, ker so dobile prošnje za tester tako blazno negativen prizvok - deloma zaradi tega, ker si nekateri to predstavljajo kot neko patetično prosjačenje za izdelek, ki si ga itak ne moreš privoščiti (to je ponavadi mnenje drogerašinj, katere so same take) ... ali pa zaradi tega, ker se nekateri s testerji zalagajo za pol leta naprej in praktično njihova nega bazira na testerjih, pa marsikdo to misli za vsakega, ki želi kak tester za izdelek.
Bo drzalo ja, dejansko se pocutim neprijetno, ko povprasam po testerju, ker dobis hitro pogled v stilu "kaj fehtaris za brezplacne izdelke" ...

Posted 29 January 2009 - 10:13 PM
Posted 31 January 2009 - 05:13 PM
Podoben obcutek imam tudi pri naravnih proizvodih za umivanje/piling obraza. Preizkusila od Suki tistega z zrnci sladkorja (foaming exfoliate cleanser lemongrass extract + natural sugar) - sicer so zrna sladkorja dobra pogruntavscina, ampak limonin vonj mi ne pase in spet obcutek agresivnosti na obrazu (pece, ce pride na ranico, v oci) po eni strani po drugi strani pa se mi zdi, da mi pusti kozo mastno. Ni mi jasno nic res.

Posted 01 February 2009 - 11:20 AM

Posted 01 February 2009 - 07:16 PM
Posted 01 February 2009 - 08:54 PM
jaz sem imela nekaj zadev od Suki, pa mi je bilo pod pričakovanji

Jaz sem imela tudi tisti komplet za preizkusiti. Mi nobena stvar ni bila tako všeč, da bi jo kupila. Tisti piling je pa res grob. Je bil pa meni tonik ok, samo je pa drag.
Nekje sem prebrala, da je dober tudi doma narejen ''tonik'': kis in voda v razmerju 1:30. Mogoče sprobam kdaj.
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)
Posted 01 February 2009 - 09:02 PM
Posted 02 February 2009 - 04:21 PM
Tale je tudi super:
http://www.zate.si/k..._vitaminom.html
Je še bolj negovalen, vsebuje pooolno aminokislin in same super zadeve ter je namenjen suhi in občutljivi koži.
Me ful mika, da bi, ko mi zdajšnjega zmanjka, vzela tega - ampak je še dražji.

Bi pa bil fajn za samostojno uporabo, ker je res ekstremno negovalen, meni bi zlahka nadomestil kremo (že ta zdajšnji mi jo, če se malo bolj na debelo našpricam).
Sem se naredila malo neumno pa naj tej strani vprasala za testerja dveh Muradovih tonikov, morda pa dobim kaj, ceprav dvomim. Bomo videli.

Asha jaz si vcasih naredim taksno mesanico, ce imam kaksno vnetje "down under".

Kajci hvala!
edit: odgovor z zate.si
Spostovana gospa S.,
Preveril sem ali so vzorci na zalogi in se takoj za tem ko jih nisem nasel spomnil, da je dobavljivost vzorcev na zate.si pri Dr. Murad oznacena na nivoju izdelka. Torej z drugimi besedami ce vzorec ni dobavljiv tudi na nivoju izdelka ne vidite ikonice s katero lahko izdelek dodate v kosarico.
Tudi pri veliki vecini ostalih proizvajalcev vzorci cistil niso dobavljivi.
V kolikor vam lahko ustrezem s kaksnimi drugi vzorci, me prosim kontaktirajte ponovno.
Lep pozdrav,
Rok Berlic
edit2:
tu so pa res prijazni, sem dobila se en mail od njih

Na voljo imamo se cistila od Phytomera, ki je tudi v nasi ponudbi in smo z njim uspesno delali precej let. Sporocite ce bi ta linija pritegnila vaso pozornost.
Bom preveril ce se da dobiti se kaj primernega.
Lep pozdrav,
Rok
Ima katera izkusnje s Phytomerom? Na forumu je dala Rea ze nekaj casa nazaj oceniti nekaj serumov, ampak ocene niso ravno spodbudne.
Posted 02 February 2009 - 10:43 PM
Posted 03 February 2009 - 02:40 PM
Posted 03 February 2009 - 05:40 PM

Posted 03 February 2009 - 06:10 PM
Ostal obrza sploh nč, čelo pa se non stop svet. Pa ne uporabljam sploh nč, ne tonika, ne kreme.
Kaj nej nrdim?
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 03 February 2009 - 08:13 PM
Kaj pa čistilni gel, uporabljaš?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users