Jump to content

Photo

Toniki

• Please log in to reply
647 replies to this topic

#361 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 29 January 2009 - 07:31 PM

Murad se po novem dobi tud v lekarnah.
(Jaz sem bila enkrat ne neki v BM Stuidu, še najboljše kar sem izkusila od kvazi neg obraza.)
  • 0

#362 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 January 2009 - 08:09 PM

Za moje pojme bi morali pri tako dragih izdelkih biti obvezno na voljo testerji (dostopni strankam, jasno (katere tega ne bi izkoriščale in se oborožile z njimi za dobrega pol leta), ne zaposlenim kuram v drogerijah). Pa res pričakujejo, da bo vsak takšen idiot, da bo brez predhodnega preizkušanja kupoval tako drage izdelke, sploh, če nima polno rit denarja oz. le ta ne prileti kar po luftu, brez, da bi mignil?!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#363 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 29 January 2009 - 08:34 PM

Ja, v naši ljubi Sloveniji je to žal tako - se mi zdi, da se naše "drogerijašice" tongue.gif še bolj zalagajo s tem in jim je škoda tele testerčke dajat morebitnim kupcem, majo same več koristi, pa potem frendicam talajo in tako. Mi je ena DM-ovka osebno povedala, kako si še cele parfume delijo, pa šminke ipd. Kaj češ. Pr nas bo vedno tako, da kdor je pri koritu, še nekaj odnese, ostale pa lahk veter jeb.. wink.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#364 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 29 January 2009 - 08:35 PM

Ena sošolka je bila zelo zelo zadovoljna z Murad izdelki. Ne vem točno katerimi, so ji pa v kozmetičnem salonu predpisali nekaj iz linije za mastno problematično kožo s sijajem.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#365 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 29 January 2009 - 09:42 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 29. 1. 2009 - 20:09)  

Za moje pojme bi morali pri tako dragih izdelkih biti obvezno na voljo testerji (dostopni strankam, jasno (katere tega ne bi izkoriščale in se oborožile z njimi za dobrega pol leta), ne zaposlenim kuram v drogerijah). Pa res pričakujejo, da bo vsak takšen idiot, da bo brez predhodnega preizkušanja kupoval tako drage izdelke, sploh, če nima polno rit denarja oz. le ta ne prileti kar po luftu, brez, da bi mignil?!

Se strinjam Fluffly, jaz vcasih ponorim pa kar kupim nekaj, ker se navelicam stikanja za testerji, sej mi ni treba posebej omeniti, da so kdaj sli tudi kaksni precej dragi izdelki direktno v kos. :|

QUOTE(BusyBee @ 29. 1. 2009 - 20:34)  

Ja, v naši ljubi Sloveniji je to žal tako - se mi zdi, da se naše "drogerijašice" tongue.gif še bolj zalagajo s tem in jim je škoda tele testerčke dajat morebitnim kupcem, majo same več koristi, pa potem frendicam talajo in tako. Mi je ena DM-ovka osebno povedala, kako si še cele parfume delijo, pa šminke ipd. Kaj češ. Pr nas bo vedno tako, da kdor je pri koritu, še nekaj odnese, ostale pa lahk veter jeb.. wink.gif

dry.gif

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#366 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 29 January 2009 - 09:57 PM

_Planet_, upam, da se ne huduješ nad mano, ker je to čist res. huh.gif
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#367 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 29 January 2009 - 09:58 PM

QUOTE(_Planet_ @ 29. 1. 2009 - 21:42)  
ker se navelicam stikanja za testerji

Ja, to pa zato, ker so dobile prošnje za tester tako blazno negativen prizvok - deloma zaradi tega, ker si nekateri to predstavljajo kot neko patetično prosjačenje za izdelek, ki si ga itak ne moreš privoščiti (to je ponavadi mnenje drogerašinj, katere so same take) ... ali pa zaradi tega, ker se nekateri s testerji zalagajo za pol leta naprej in praktično njihova nega bazira na testerjih, pa marsikdo to misli za vsakega, ki želi kak tester za izdelek.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#368 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 29 January 2009 - 10:11 PM

QUOTE(BusyBee @ 29. 1. 2009 - 21:57)  

_Planet_, upam, da se ne huduješ nad mano, ker je to čist res. huh.gif

Ne, ne, ne nad tabo, se opravicujem za nerazumljiv quote. smile.gif Nad stanjem, ki si ga opisala.

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 29. 1. 2009 - 21:58)  

Ja, to pa zato, ker so dobile prošnje za tester tako blazno negativen prizvok - deloma zaradi tega, ker si nekateri to predstavljajo kot neko patetično prosjačenje za izdelek, ki si ga itak ne moreš privoščiti (to je ponavadi mnenje drogerašinj, katere so same take) ... ali pa zaradi tega, ker se nekateri s testerji zalagajo za pol leta naprej in praktično njihova nega bazira na testerjih, pa marsikdo to misli za vsakega, ki želi kak tester za izdelek.

Bo drzalo ja, dejansko se pocutim neprijetno, ko povprasam po testerju, ker dobis hitro pogled v stilu "kaj fehtaris za brezplacne izdelke" ... dry.gif

• 0

#369 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 29 January 2009 - 10:13 PM

V Avstriji so veliko ustrežljivejši in celo sami ponudijo testerje - za Superdefense sem dobila celo dva.
  • 0

#370 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 31 January 2009 - 05:13 PM

Eno vprasanje - zakaj se mi pri vseh naravnih tonikih namenjenih mastni/mesani kozi, ki sem jih dosedaj preizkusila (AO, Suki; vsi z dobrimi sestavinami in ocenami - npr. Suki concentrated balancing toner with white willow salicins + vit. c polypeptides ali pa Suki concentrated balancing toner with shitake, burdock & olive leaf) dogaja enako - imam obcutek, da so alkoholni in agresivni, pecejo, ce pridejo na najmanjso ranico. Sploh mi ni jasno. Po parih uporabah se mi zacne koza kar lusciti. Sicer uporabljam cisto obicajen Nivein tonik za mastno kozo in mi je super (ne pece, ne izsusuje, ...).
Podoben obcutek imam tudi pri naravnih proizvodih za umivanje/piling obraza. Preizkusila od Suki tistega z zrnci sladkorja (foaming exfoliate cleanser lemongrass extract + natural sugar) - sicer so zrna sladkorja dobra pogruntavscina, ampak limonin vonj mi ne pase in spet obcutek agresivnosti na obrazu (pece, ce pride na ranico, v oci) po eni strani po drugi strani pa se mi zdi, da mi pusti kozo mastno. Ni mi jasno nic res. smile.gif
  • 0

#371 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 01 February 2009 - 11:20 AM

jaz sem imela nekaj zadev od Suki, pa mi je bilo pod pričakovanji sad.gif sem imela podoben problem kot ti...zato tudi veliko rajši ostajam pri Akamutiju, saj me zaenkrat niti ena zadeva ni razočarala...pa še moja koža je taka občutljiva, da res pazim, kaj dajem gor.

• 0

#372 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 01 February 2009 - 07:16 PM

Hvala za info Mična. Od Akamuti imam zaenkrat samo olja, s katerimi sem zadovoljna, preizkusim ob priliki se kaj drugega.
  • 0

#373 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 01 February 2009 - 08:54 PM

QUOTE(gospodična*mična @ 1. 2. 2009 - 11:20)  

jaz sem imela nekaj zadev od Suki, pa mi je bilo pod pričakovanji sad.gif

Jaz sem imela tudi tisti komplet za preizkusiti. Mi nobena stvar ni bila tako všeč, da bi jo kupila. Tisti piling je pa res grob. Je bil pa meni tonik ok, samo je pa drag.

Nekje sem prebrala, da je dober tudi doma narejen ''tonik'': kis in voda v razmerju 1:30. Mogoče sprobam kdaj.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#374 kajci

kajci

sramežljivec

• Člani
  • 66 posts

Posted 01 February 2009 - 09:02 PM

Probajte tonike od Madare - trije različni (jaz ga imam za suho kožo) ali pa vlažilni tonik Juice Beauty. Imam tudi zelo občutljivo kožo, pa me pri teh dveh nič ne peče, tudi če imam kakšno ranico od mozoljčka.
  • 0

#375 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 02 February 2009 - 04:21 PM

QUOTE(DiLeMa @ 29. 1. 2009 - 19:20)  

Tale je tudi super:

http://www.zate.si/k..._vitaminom.html

Je še bolj negovalen, vsebuje pooolno aminokislin in same super zadeve ter je namenjen suhi in občutljivi koži.
Me ful mika, da bi, ko mi zdajšnjega zmanjka, vzela tega - ampak je še dražji. ermm.gif
Bi pa bil fajn za samostojno uporabo, ker je res ekstremno negovalen, meni bi zlahka nadomestil kremo (že ta zdajšnji mi jo, če se malo bolj na debelo našpricam).

Sem se naredila malo neumno pa naj tej strani vprasala za testerja dveh Muradovih tonikov, morda pa dobim kaj, ceprav dvomim. Bomo videli. smile.gif

Asha jaz si vcasih naredim taksno mesanico, ce imam kaksno vnetje "down under". smile.gif Da spremenim pH in unicim mikroorganizme. Sej vse se gre, deluje, ampak vonj me malo moti. smile.gif

Kajci hvala!

edit: odgovor z zate.si

Spostovana gospa S.,

Preveril sem ali so vzorci na zalogi in se takoj za tem ko jih nisem nasel spomnil, da je dobavljivost vzorcev na zate.si pri Dr. Murad oznacena na nivoju izdelka. Torej z drugimi besedami ce vzorec ni dobavljiv tudi na nivoju izdelka ne vidite ikonice s katero lahko izdelek dodate v kosarico.

Tudi pri veliki vecini ostalih proizvajalcev vzorci cistil niso dobavljivi.

V kolikor vam lahko ustrezem s kaksnimi drugi vzorci, me prosim kontaktirajte ponovno.

Lep pozdrav,

Rok Berlic

edit2:

tu so pa res prijazni, sem dobila se en mail od njih smile.gif

Na voljo imamo se cistila od Phytomera, ki je tudi v nasi ponudbi in smo z njim uspesno delali precej let. Sporocite ce bi ta linija pritegnila vaso pozornost.

Bom preveril ce se da dobiti se kaj primernega.

Lep pozdrav,
Rok

Ima katera izkusnje s Phytomerom? Na forumu je dala Rea ze nekaj casa nazaj oceniti nekaj serumov, ampak ocene niso ravno spodbudne.
  • 0

#376 kajci

kajci

sramežljivec

• Člani
  • 66 posts

Posted 02 February 2009 - 10:43 PM

Uf, Phytomer - kar mi je ostalo v spominu je predvsem zeeelooo visoka cena, pa "nezadovoljna" koža - je pa od tega že kar nekaj časa, imela sem pa kremo in serum (natančo kakšno se pa več ne spomnim).
  • 0

#377 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27620 posts

Posted 03 February 2009 - 02:40 PM

Se enkrat hvala Kajci, sej me ne mika kaj prevec z vsemi PEGi in parabeni.. :|
  • 0

#378 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 February 2009 - 05:40 PM

Planet, če ti že ponujajo vzorce, potem vzemi. wink.gif Kaj pa veš, mogoče te kakšna stvar pozitivno preseneti.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#379 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 03 February 2009 - 06:10 PM

Men se zadn mesc ful čelo masti ampak res ful ful.
Ostal obrza sploh nč, čelo pa se non stop svet. Pa ne uporabljam sploh nč, ne tonika, ne kreme.
Kaj nej nrdim?
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#380 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17584 posts

Posted 03 February 2009 - 08:13 PM

Kaj pa čistilni gel, uporabljaš?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users