Jump to content

Photo

Parlamentarne volitve 2008

• Please log in to reply
497 replies to this topic

#361 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 September 2008 - 12:16 AM

JJ je po njegovem mnenju in desničarskem nasploh itak zmagovalec. Če bi dejansko zmagal, bi imel tisti govor "ja, ljudstvo že ve, kdo laže in kdo ne ... tudi podtaknjena Patria nam ni onemogočila zmage ... kdor je dober, se to vidi ... rezultati govorijo svoje in volivci so to videli ... kljub vsem nizkotnim udarcem s strani levice, medijev ... nam je uspelo". Zdaj pa ima oz. bo imel takšnega "vsepovsod smo zmagali mi, zgolj v osrednji Sloveniji je Jankovič mobiliziral ljudi ... glede na vse nizkotne udarce s strani medijev in levice, ni čudno, da nam ni uspelo ... naslednja vlada bo uničila ves naš trud."

Jelinčič je itak budalo, da večje ni. Meni je bil nekoč še kar dober, je občasno kaj pametnega tudi povedal. Zdaj pa se mi je z vsemi odvratnimi izjavami, v želji, da pride v vlado, totalno zasral.

Andreas pa naj gre s svojo ljubo ženo smrdet nazaj v Argentino, se strinjam. Naj bo tam, naj ga tam volijo in gledajo. Mi ga tukaj ne rabimo ... predvsem pa ne na tak način, da nam bo ga postavljal nekdo, ki živi daleč stran in ne bo tudi sekundo v državi pod njegovo taktirko.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#362 Katrin

Katrin

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 836 posts

Posted 22 September 2008 - 12:45 AM

QUOTE(PurePoison @ 21. 9. 2008 - 21:48)  

Bajuk odstopa? Tole pa ratuje zanimivo smile.gif

Ja? To resno?

QUOTE(Brokoli @ 21. 9. 2008 - 22:46)  

Zakaj ne? Janša+sls+sns+desus=45 stolov

Kar je še vedno en stol premalo za konkretno delovanje vlade tongue.gif

QUOTE(_vrtnca_ @ 22. 9. 2008 - 0:11)  

Ni mi pa jasnih 18.000!? neveljavnih glasovnic. slap.gif
Moja prva asociacija, ko sem dobila glasovnico v roke, je bila: glasovnica za telebane twisted.gif (ogromen font, sličice in navodilo v enem stavku biggrin.gif ) in mi ni ravno jasno, od kod teh 18 tisoč nepravilno izpolnjenih.

Napačno izpolnjene glasovnice so tudi določen pokazatelj. Recimo imam prijatelja, ki se udeležuje vseh volitev, a vedno odda napačno izpolnjeno glasovnico (ponavadi dopiše kaj sočnega). Pravi, da ima pravico volit, da pa noče volit nikogar, ker so vsi kandidati neprimerni. Količina nepravilnih glasovnic je dejansko lahko zelo pomenljiva...

• 0

#363 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 22 September 2008 - 07:00 AM

Res ne štekam folka, ki gre zanalašč oddat neveljavno glasovnico. Še posebej ne razumem tistih, ki se potrudijo in si vzamejo čas, da gredo predčasno volit, potem pa oddajo neveljavno... Why even bother?
  • 0

#364 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 September 2008 - 07:23 AM

No, še ena dobra stvar letošnjih volitev je, da je odletel Bajuk, ker ta klovn, ki je obnenem tudi sinonim za koristljublje in hinavščino.....mi obraša želodec samo ko se spomnin nanj. sick.gif

Smešno, da nekateri gredo na volitve in nič ne obkrožijo, ali pa se norčujejo in pišejo bedarije na glasovnico. Ah, so pametni, a? Ali voliš ali pa ne, preprosto. V moji familiji smo levo naravnani že od vedno, prej smo vedno za LDS volili, letos pa za SD (čeprav jaz simpatiziram z Zares, recimo), ker ni bilo druge možnosti - ali Janša ali pa Pahor. Brat nikoli ne voli, in ga ne silimo, pač ga boli K za volitve in vlado in vse skupaj zraven - in naj bo tako.

Sem pa tudi sama poslušala Janšin govor in sem brez komentarja - oh, kako lepo je vedno igrati žrtev. In tista njegova faca, kot bi kilo driske pravkar pogoltnil. dry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#365 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 22 September 2008 - 07:35 AM

Bajuk utegne dobiti še kup glasov iz zamejstva. Beri Argentina.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#366 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 22 September 2008 - 08:39 AM

Can't wait! down.gif

Še ena gnida nevredna imena človek je zame Vasko Simonitti, drugače tudi veliki playa na oddelku za zgodovino na FF v LJ.

Bodoče študentke - pazite se ga. bruh.gif bruh.gif bruh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#367 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 22 September 2008 - 08:50 AM

ne razumem takšnega sovraštva, kot ga zaznavam tule gor.
pahor kot oseba mi je všeč, žal tega ne morm rečt za celotno stranko. ampak naj se izkažejo. upam na med in mleko ter resnično socialno državo.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#368 Limona

Limona

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 899 posts

Posted 22 September 2008 - 08:55 AM

Glede neveljavnih glasovnic- sem v komisiji in ko smo ob 7h zvečer šteli glasove, smo se ful narežali eni izmed glasovnic, na katero je en izmed volivcev pod imena strank napisal REBELDE, pod imena kandidatov pa Diego Gonzales (nekaj podobnega) in potem to obkrožil. laugh.gif
  • 0

#369 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 September 2008 - 09:18 AM

QUOTE(pinga @ 22. 9. 2008 - 9:50)  

ne razumem takšnega sovraštva, kot ga zaznavam tule gor.

Ah daj no daj, tukaj gor pa res noben nobenega ono ne sovraži v pravem pomenu besede, da bi bilo koga treba skrbet, pač eni simpatiziramo z enimi, drugi simpatizirate z drugimi. Eni pač napišemo svoje mnenje in poglede brez olepševanja, drugi spet ne ... to pa še ne pomeni, da v nas veje silno sovraštvo. Pač malo debatiramo, je zabavno.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#370 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 22 September 2008 - 09:28 AM

Jst bi jih ene par z veseljem zadrotala. Glede na to kar so delali z našo državo pač ne morm bit ravnodušna do njih.

Pinga verjemi, da če bi delala na tri smene za 300 € bi se še kako v tebi nabralo sovraštvo.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#371 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 22 September 2008 - 09:41 AM

Jaz resnično upam, da afera patria ne bo zdaj potihnila, ko je levica prišla na oblast. Naj se gre zdaj do konca in ljudi dejansko zapre. Ker v nasprotnem primeru bom res začela verjeti v navadno predvolilno umazano igro, ki jo je zakuhal Cvikl and Co.

Bomo videli kako bo. Pahor ima zdaj idealno priložnost, da se izkaže. Na to vlogo se je dolgo pripravljal. Mi je pa bilo prav smešno, ko sem videla kako si na podiju podajajo roke Pahor, Golobič in Kresalova. Ob razpadu LDS-a se niso tak lepo gledali twisted.gif Sploh si ne morem predstavljat, da bodo zdaj skupaj delali. Pustimo se presenetit.
  • 0

#372 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 22 September 2008 - 09:47 AM

Jaz sem z enim iz parlamentarne stranke, ki je bila v Janševi vladi, delala nek intervju za seminarsko nalogo in sem ga spraševala tudi o tem razpadu LDS. Pa je rekel, da ko bo čas, se bodo spet združili, da si naj zapomnim njegove besede. No, to se je res zgodilo, hehe.
Glede afere Patria - po moje so to Janševi ljudje fino popucali ... težko bo kaj dokazati. Tudi, če so dobili podkupnine, so se že zazihrali, da ni nobenih dokumentov, dokazov. Zato pa so tak mirni. Je pa zanimivo videt, da je v tisto orožarsko afero iz leta 92 (?) tudi vključenih nekaj istih obrazov. Hm. Tudi okoli one afere, da bi se naj Janša dogovarjal s Hrvatari o incidentih - nekaj dni, preden bi naj pregledovali neke kao dokaze, je njegov sodelavec (ne spomnim se imena, z malo daljšimi lasmi) hodil po tisti pisarni in cele kufre nečesa vlačil ven. Janša zagotovo ni nedolžen ... v vseh treh primerih, grem stavit za karkoli. Mi deluje taki mutni tip.

• 0

#373 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 22 September 2008 - 10:03 AM

Ok js malo zamujam, smo se zafeštali do 2eh zjutraj, sem šla še vsa mačkasta v šolo in prišla predčasno domov. ;D Kar hočem povedat,

ZMAGAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

klik Pada vlada!!!! :=)
  • 0

#374 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 22 September 2008 - 10:07 AM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 22. 9. 2008 - 10:47)  

Janša zagotovo ni nedolžen ... v vseh treh primerih, grem stavit za karkoli. Mi deluje taki mutni tip.

Gnil je. Pa njegova vsaka druga beseda je: "a mi lahko dokažete"?
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#375 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 22 September 2008 - 10:57 AM

Poznam nekoga, ki ima malo vez in je rekel, da bodo zadevo Patria pač "kategorično zanikal, dokler se bo le dalo"
  • 0

#376 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 22 September 2008 - 11:08 AM

Zdaj se pa vprašajte - a je že bil kdo pri nas za kar koli obtožen?!
Pri nas nihče za nič ni kriv. Pa če se Švedi postavljajo po trepalnicah, pa ponujajo še ne vem kakšne dokaze, ko noben ne bo kriv pri nas.
Enako pri SCTju (itak niso oni krivi za omet), pa še kaj bi se našlo, samo imam bolj luknjast spomin.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#377 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 22 September 2008 - 11:39 AM

Ma pr nas je res katastrofa, noben nč kriv.

Kaj sem zdej prebrala o Jelinčiču laugh.gif laugh.gif laugh.gif

Kot študent je bil baletni plesalec v Slovenskem narodnem gledališču Opera in balet v Ljubljani.
  • 0

#378 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 22 September 2008 - 11:46 AM

Drugače pa v parlamentu deluje kot diplomirani farmacevt in dela sramoto vsem, ki delajo v tej stroki smile.gif
  • 0

#379 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 22 September 2008 - 12:03 PM

Dragica, ženske barbike ja, moške pa ne kaj preveč thumbup.gif Sicer pa nimam proti Pahorju nič, ker je zmeren - napram vsem ostalim v tej stranki, razni Potrči itd. ki so že desetletja na svojem stolčku in samo mešajo meglo. Poleg tega mi tudi pogrevanje scene partizanstvo versus domobranstvo ne potegne. V bistvu smo slovenci sami krivi, da nas bodo pohodili vsi drugi narodi, kot se to že dogaja - ker je med nami nek razkol, ki so ga zakuhali stari prdci med drugo svetovno vojno.
Jaz sem rojena 1984 in me prav briga, kdo je koga in kdo ni koga - vsi vemo, da so bile napake in pozitivne zadeve na obeh straneh in ne le na eni! Partizani so kolaborirali z rusi, domobranci z nemci.
In ker smo slovenci ene navadne budale, se še 50 let in več po vojni sekiramo glede tega, kdo je bil partizan pa kdo domobranec. In zato bomo še dolgo ene riti napram drugim narodom, ker smo samo slovenci zmožni, da se sovražimo v okviru lastnega naroda, namesto da bi bili ENOTNI in eden za drugega, vsi za vse. V slogi je moč, kajne.

Naj povem, da sama osebno ne sovražim nikogar, pa četudi je največji rdečkar ever - želim le, da obe strani vesta, da so tako eni kot drugi zakuhali svoje. Kdor tega ne ve, je sorry, neizobražen in zaplankan. In žalostno je, da se slovenci, še posebej tisti, ki smo rojeni daleč za 2.svetovno vojno še vedno kategoriziramo glede na dogodke leta 1945 in naprej. A ni to žalostno? blink.gif

In še nekaj...jaz sem verna, čeprav me k maši ni bilo že vsaj 5 let. Nekateri vero jemljejo kot sramoto, jaz pa sem nanjo ponosna. V vseh severnih,.zahodnih državah je biti veren ponos, tukaj je bolj sramotno kot kaj drugega. Kar se pa tiče pedofilije in to...Če še ne veste, se pedofilija dogaja povsod, ne samo v cerkvah in tudi duhovniki so le ljudje,torej takšni in drugačni. Cerkev kot sistem je tudi danes malenkost zgrešena, vendar jaz osebno nisem pristaš cerkve, temveč vere kot take. Ne verjamem v institucijo, temveč v tisto nekaj več.

O današnji ureditvi pa tole:
Pahor mi je všeč kot osebnost , njegovi strankarski kolegi pa veliko manj,. Tudi v SDS mi niso bili vsi všeč, tako kot je normalno seveda. Nisem slepo zaplankana in ločujem med našimi in vašimi, temveč delam selekcijo na tem, kdo se mi bolj dopade, eden ali drug...Všeč mi je Jelinčič, ker pove neposredno, čeprav naredi v tej smeri pa bore malo.

• 0

#380 Baby

Baby

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3833 posts

Posted 22 September 2008 - 12:05 PM

Ampak Jelinčič je verjetno dosegel v življenju več kot katerikoli farmacevt.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users