Jump to content

Photo

Razprodaje!

• Please log in to reply
445 replies to this topic

#361 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15771 posts

Posted 07 January 2008 - 10:28 PM

QUOTE(crna @ 7. 1. 2008 - 20:05) View Post

A vse tri smo šopale? Jaz pa Jenni lažem da nimam časa (nisem si mislila da vas bo večina šla na razprodaje, zaradi gneče in tega). Ups.

KUPILA woot.gif :

- rjave škornje do kolen, usnjene, v trgovini Diva, v stari Ljubljani za 75€, res lepi, a dragi
- črne 7/8 hlače iz gladkega žameta v Morganu (City Park), raje sem te, kot pa tiste dolgih hlačnic, 30€
- gležnjarje iz trgovine Polzela v Hali A, taki malo mafijski/starinski delujejo, idealni za prehoden čas, umazano sivi, 45€
- dokolenke s čipkasto obrobo, krem bele iz Polzele, 3€ pa še neki drobiž
- čipkasto krilo s satenasto podlogo do kolen, črno-marelična? (kožna nekak) kombinacija, Sisley (Emporium) 24€
- poletni top "grški" temno "plum" barve v Jack And Jones (CP spet), 13€

Me is satisfied, edino kučmice nimajo nikjer.

A nisi nekje govorila, da ti je 50 € ostalo za razprodaje?? laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#362 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 07 January 2008 - 10:31 PM

Pššššššt!

Tolko je ostalo od RD finančne injekcije s strani staršev, ostalo je šel moj denar.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#363 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 07 January 2008 - 11:21 PM

še razprodaje iz drugega zornega kota: folk, pejte dam tongue.gif ne, res, 15 čez 9 bi pa res loh šli. pospravljal smo do pol11h! ju3 pa ob 8ih faks. kupla (upam) d ane bom nič, ni še plače (!!!!) pa frizer je 1. na vrsti.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#364 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86410 posts

Posted 07 January 2008 - 11:29 PM

QUOTE(Kinky @ 7. 1. 2008 - 23:37) View Post

Jaz sem kupila:
[list]

[*]žametne skinny črne Top Shop

Na kok so ble znižane?

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#365 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 January 2008 - 11:46 PM

25 wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#366 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86410 posts

Posted 07 January 2008 - 11:50 PM

thanks.gif To je pa ful, jaz sem dala 60.
Kok % pa ima Emporium?
  • 0

― V. Van Gogh

#367 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 07 January 2008 - 11:53 PM

Ja, 25 dam takoj. smile.gif

Ma, jaz sem bila v Topshopu, kjer so ene zadeve 30, druge pa tudi do 50 (jutri grem za en plašček pogledat happy.gif ), pa v Miss Selfridges, kjer so tudi bile stvari znižane od 30-50, drugih zadev pa nisem gledala, ker se mi je precej mudilo. wink.gif Lahko jutri napišem.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#368 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86410 posts

Posted 07 January 2008 - 11:57 PM

Sem pogledala na njihovi strani, do -50% je. smile.gif
  • 0

― V. Van Gogh

#369 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 08 January 2008 - 04:08 AM

Koncno sem nasla kavbojke!!! Lepe, oprijete, raven do skinny model, nizek pas, dost podobne sedanjim, samo vseen lepse.
Seveda po NE znizani ceni, ccc.

Fant mi je kupu 3 majce s kratkimi rokavi, od tega 2 sportni crno bela in belo roza, ta tretja pa je crna, bolj elegantna in s crno rozico na levem prsnem kosu, crn dolg pulover.

Se sledi:

sportni top- modrc
se kake kavbojke
plasc
spodnje perilo
pulovr s kapuco brez zadrge
pizama
sal, rokavice, kapa
par majck
pulovrji
cevljiii oz. supergice
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#370 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 08 January 2008 - 02:03 PM

Fant si je kupu 3 pulije v Sisleyu, jaz pa en puli in trenirko. Nič posebnega, itak sva že cel december kupvala skos neki smile.gif
  • 0

#371 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46099 posts

Posted 08 January 2008 - 05:31 PM

Jaz sem bila včeraj v mestu, danes pa v Evroparku. Polom. Dobila sem samo 1 majčko v Benetonu in danes 1 pulover v Zari. Sicer pa same čudne stvari, če pa mi je že bilo kaj všeč pa ali ni bilo številke, ali je bilo še vedno predrago za moj žep.
Iskala sem predvsem škornje - ene malo bolj fancy šmensi, druge prav za sneg, našla nisem nobenih. down.gif Takih škornjev, ki bi jih jaz imela sploh nimajo nikjer. Tako samo za sneg pa so tisti, ki so malo manj grdi na pogled predragi ali pa podloga drsi. Skratka katastrofa. Edina svetla točka je, da imajo moje balerinkice, ki sem jih pred pol leta gledala znižane. Verjetno grem po njih jutri. woot.gif
  • 0

#372 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 08 January 2008 - 07:24 PM

Jaz sem danes v Velenju zavila v Alpino. Pa so jim pobrali že vse številke. Zakaj jaz temu nekako ne verjamem? Očitno so imeli po en izdelek v vsaki številki.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#373 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 08 January 2008 - 09:31 PM

Sama sem nardila kar dober nakup. Vse, razen enega izdelka, je bilo znižano za 50%.

* zelena majica dolgi rokav (Dorothy P.) 5,4€
* rumena majica 3/4 rokav in malo na boke (Dorothy P.) 5,4€
* zelen puloverček (Dorothy P.) 10€
* rdeča - II - (Dorothy P.) 5,4€
* spodnji del trenirke (Top Shop) 15€

* rumena majica dolgi rokav (Brshka) 15€ - nova kolekcija

Za vse skup dala 56 €. Mi hepi closedeyes.gif

Probala sem tudi par hlač, a nisem vzela nobenih. Sovražim pomerjanje hlač! down.gif Bom počakala, da se mi ta par, ki ga imam, poči od ponošenosti na riti, preden grem po nove. Če ni nuje se ne bom na zobe metala za njih whistling.gif

Nisem našla nobenega pametnega pulija : ermm.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#374 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 08 January 2008 - 10:46 PM

QUOTE(crna @ 7. 1. 2008 - 20:05) View Post

A vse tri smo šopale? Jaz pa Jenni lažem da nimam časa (nisem si mislila da vas bo večina šla na razprodaje, zaradi gneče in tega). Ups.

Nekje istega časa sta morali bit in tudi domov it. Po tistem, ko sem te klicala drugič (si bla že na Viču), sem šla najprej sama en giro po City-ju. Kasneje sem klicala oz. ji pisala, še enkrat Jenno, in mi je rekla, da je pred kako uro bla v BTC-ju. Se pravi, kot ti in deloma tudi jaz. Jah, jbg. je vsaj hitreje šlo in se nismo rable ozirat ena na drugo.

Sahara, delaš v Zari? w00t2.gif Ko sem te vidla, se mi ni dalo it do tebe in nekaj brezglavo kramljat. Sem te mislila kasneje ogovorit, ko bi prišla nazaj po ene puloverje, da bi mi povedala, kero barvo naj vzamem in kroj, a se nisem vrnila.
No, kljub temu te je blo lepo videt. Če si bla ti seveda laugh.gif

• 0

Bruce Lee

d035.gif

#375 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27534 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 08 January 2008 - 11:02 PM

Ja, tisto je Sahara. smile.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#376 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 09 January 2008 - 11:21 AM

a to si bla včerej? ja delala sm, sam sm bla sam 1 uro pa 50 min tam ker sem zbolela. možno da si me vidla...
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#377 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 09 January 2008 - 03:53 PM

Dans sem šla pri nas v Nm mal po štacunah in je obupno... Nič pametne robe in seveda ni šans, da kje dobim lepo rjavo torbo, kaj šele črne hlače. Res bo treba v Lj... huh.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#378 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 09 January 2008 - 06:12 PM

Sahara, nekje med 17.00 in 19.00 sem se tam gibala. Mislim, da si bila ti. Zadrževala si se pri garderobah, lase si imela v čop in zgledala si kot ti closedeyes.gif
Pozdravi se!

Eve, veš, da jaz niti v Lj nisem našla torbe kot bi si jo želela, ne da bi za njo mogla odštet celo premoženje. Tiste, ki pridejo okoli 30€, so mi vse po vrsti ble neke načičkane in tak redko sem vidla kero, ki bi bila kombinirana s srebrnimi deli in ne zlatimi oz. nekimi bakrenimi (neka drekasta barve).
Na koncu sem vzela eno, ker jo nujno rabim, a ni to, to. Upam, da boš ti mela več sreče.
  • 0

Bruce Lee

d035.gif

#379 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 09 January 2008 - 09:14 PM

Adriane, dvomim, da bom imela srečo. Sem vidla eno ful lepo že pred razprodajami, ampak takrat nisem mela keša, zdej je pa več ni. Ker, ko sem zapičim v nekaj mora bit točno tko, kot sem si zamislna, tko da mi ni nobena torba neki ful lepa. huh.gif Hočem lepo čokoladno rjavo torbo. Zgleda, da zahtevam preveč. verymad.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#380 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27534 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 09 January 2008 - 09:29 PM

Danes sem pobrskala pa NafNafu ter S.Oliverju in ponovno ugotovila, da sovražim nakupovanje in svojo podobo v ogledalu v trgovinah. Nikoli več ne grem v trgovino oz. dokler ne shujšam kakih 10 kil. sleep.gif
Probavala sem neke navadne sive pa bele majčke in v vseh sem zgledala bajsi, da ne omenjam tega, da nikjer ne morem dobit hlač. V S. Oliverju sem našla lepe hlače, a kaj ko so bile vse številke ali 34, 36 ali pa 42. ;S
Zgnila bom v mojih najljubših kavbojkah (pravzaprav so edine, ki mi lepo stojijo plus đins je noro lep).
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users