Moja sodelavka si je dala po celem telesu (cele noge, bikini, roke, pazduhe), žuto plačala...ampak sedaj ima že dve leti mir.
Baje je treba vzdrževat tako, da hodiš 1-2x na leto ponovit zadevo (en do dva tretmaja). Tistih 200€ bom že napraskala 
Koliko? Nekaj takega bi si dala tudi jaz (in mami tudi : D). Sem se pa sedaj, ko ste se pogovarjale zavedela, da bi mi bilo najbrz smesno, ce bi si dala z laserjem narediti brazilsko, sem navajena, da pac tam spodaj obcasno opazim kaj dlak. : ))
Anch, sedaj med posameznimi seansami kaj brijes doma ali lahko brez tega hodis naokoli v kratkih oblacilih?
In, ko si enkrat konec in hodis samo se na vzdrzevanje enkrat do dvakrat letno, vmes ni treba nic briti?
I'm all

Podgana, cinkova mast mi je vedno delovala agresivno in prevec izsusujoce, malemu sem samo enkrat pomotoma namazala zadnjico z njo in imela cisto izsusene prste. Mu raje mazem s karitejevim maslom, ki ima dodano kamilico ipd.. pa ni imel se nikoli tezav z vnetji. Malo sem zasla, skratka, ocitno bo za poskusiti na depilirani koži (down under se mi dela nekaj malega mozoljev), hvala!
Rape of the mind is a social disorder...