Jump to content

Photo

Depilacija

• Please log in to reply
623 replies to this topic

#361 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 19 June 2012 - 05:01 AM

Hm, bo za razmislit :D

Ančka, jaz sem dobila odgovor.

Za del okrog ovratnika (to bom skenslala, ker tisti šop las ki mi raste tako nizko, lahko obrijem sama)
Obe podpazduhi
Cele noge
in bikini srednji

komplet 6 terapij = 1150 eur. (namesto 2700 al neki).

Kar fajn ane?

Problem je pa ta, da če hočem ta popust moram plačat do naslednje srede. Zelo nerada dajem ljudem 100% avanse.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#362 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 19 June 2012 - 05:52 AM

Kul cena, ja! Moja sodelavka si je dala po celem telesu (cele noge, bikini, roke, pazduhe), žuto plačala...ampak sedaj ima že dve leti mir.

Baje je treba vzdrževat tako, da hodiš 1-2x na leto ponovit zadevo (en do dva tretmaja). Tistih 200€ bom že napraskala :lol:

Za avans....Mnja...tko pač je. Ona si vsakič posebej napiše zraven, kateri tretma zapovrstjo je bil, tako da te ne bo nategnila. Meni je ženska malo smotana (osebnostno), ampak je ok. Ima pa še eno zaposleno (tista me je mela samo 1x)...je pa FUL ok. :lol:
  • 0

#363 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 19 June 2012 - 05:59 AM

Jaz sem že po telefonu dobila tak občutek ja.

Ja sam imam pa en pomislek, Jaz ji sedaj dam denar, začnem jeseni. Kaj če takrat pač zanosim, kaj pa pol?
Pol moram prekinit. Pol gre nosečnost mimo, pa dojenje, pa je to recimo leto in pol. Vmes prekineš, zdej al bo ona me kar čakala - ne vem, pa kaj bo če vmes prekineš terapije je tudi vprašanje...

Kaj misliš, Ančka?
  • 0

#364 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 19 June 2012 - 06:41 AM

Vsaj pazduhe daš lahko že zdaj čez. Ne vem zakaj ne bi...razen če misliš poleti hodit z dvignjenimi rokami naokoli :lol:
Pismu glede nosečnosti pa res ne vem... takrat res ne bi smela imet posegov. Po moje - če vmes prekineš terapije ne bi smelo biti nič hudega, ker "crkjene dlake so crkjene dlake". Je pa res bolje, da jo vprašaš...ona to še najbolje ve.
  • 0

#365 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17280 posts

Posted 19 June 2012 - 07:09 AM

Nisem vedela, da je cinkova pasta super za po depilaciji.

Ja, zelo. Protivnetno deluje pa antibakterijsko (no, itak, zato se jo uporablja za dojenčke :)). Jaz imam ful manj rdečih pik na bikini predelu, če namažem takoj po depilaciji pa potem še ene parkrat (v bistvu preventivno mažem skoz po malem). Tudi pod pazduho, kjer se mi zdaj zaradi vročine in pogostega britja rado vname. Pa za mozolje je fajn kot spot treatment. Prepreči nadaljni razvoj mozolja in ga suši. Res je zelo vsestranska in uporabna krema. Kupujem tole (stane manj kot 2€ in traja zelo dolgo):

Posted Image

Vsebuje še mandljevo olje in ekstrakt kamilic. Zdaj sem kupila novo in je krema napram starejšim zelo lepo mazljiva, nič ne bremza. Priporočam, če imate težave s srbečico in rdečico po depilaciji!
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#366 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 19 June 2012 - 08:08 AM

Hoj :)

Ančka, mi je odgovorila :)

V glavnem je tko: Ni problema, če zanosim se terapija prekine in kot si rekla, crknjene dlake so crknjene dlake.
Kupljene terapije pa nimajo roka trajanja in je rekla da ima kar nekaj takih strank, ki so prekinile in se vrnejo po porodu :)

Poročam po pregledu kako in kaj.

Glede pazduh imaš pa prav. Pa tudi bikini bi lahko, praktično ne izpostavljam tega soncu, na morje grem pa šele septembra.
  • 0

#367 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 19 June 2012 - 02:19 PM

Moja sodelavka si je dala po celem telesu (cele noge, bikini, roke, pazduhe), žuto plačala...ampak sedaj ima že dve leti mir.

Baje je treba vzdrževat tako, da hodiš 1-2x na leto ponovit zadevo (en do dva tretmaja). Tistih 200€ bom že napraskala :lol:

Koliko? Nekaj takega bi si dala tudi jaz (in mami tudi : D). Sem se pa sedaj, ko ste se pogovarjale zavedela, da bi mi bilo najbrz smesno, ce bi si dala z laserjem narediti brazilsko, sem navajena, da pac tam spodaj obcasno opazim kaj dlak. : ))

Anch, sedaj med posameznimi seansami kaj brijes doma ali lahko brez tega hodis naokoli v kratkih oblacilih?

In, ko si enkrat konec in hodis samo se na vzdrzevanje enkrat do dvakrat letno, vmes ni treba nic briti?

I'm all :w00t2:

Podgana, cinkova mast mi je vedno delovala agresivno in prevec izsusujoce, malemu sem samo enkrat pomotoma namazala zadnjico z njo in imela cisto izsusene prste. Mu raje mazem s karitejevim maslom, ki ima dodano kamilico ipd.. pa ni imel se nikoli tezav z vnetji. Malo sem zasla, skratka, ocitno bo za poskusiti na depilirani koži (down under se mi dela nekaj malega mozoljev), hvala!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#368 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 19 June 2012 - 02:46 PM

ona je takrat dala okoli 2000€? Tam nekje...
Med vmesnimi seansami se brijem. Noge mogoče 2x na mesec...še tiste, ki zrastejo so "puh".
  • 0

#369 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 19 June 2012 - 03:10 PM

Ok, hvala!
  • 0

#370 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 19 June 2012 - 04:16 PM

Aja, mislis, da so se tebi vrascale dlake na bikini predelu, ker imas pac tam najmocnejse? Ker jaz imam tudi po nogah in pod pazduho mocne. :/
  • 0

#371 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 19 June 2012 - 04:53 PM

jaz sem imela včasih na nogah ful močne - kaktus legs že isti večer. So se mi "stanjšale" po par seansah voskanja. Pazduhe niti ne... Bikini mam pa v bistvu še najbolj močan. Prej se mi nikoli niso vraščale dlake. Tudi turi se mi niso delali...samo zdej, med laserjem. Pa se niti ne sekiram...ko dlak ne bo več, tudi turov ne bo :lol:
  • 0

#372 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 19 June 2012 - 11:46 PM

Kaktus legs isti vecer sounds familiar, se je upanje! : )
  • 0

#373 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 20 June 2012 - 05:33 AM

Res, bivši mi ni verjel, ko sem si recimo zvečer obrila noge, zjutraj pa se je že "praskal" ob mene. :down:
  • 0

#374 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 20 June 2012 - 09:10 PM

Hja pri naju je tudi tako, da imam jaz mocnejse dlake. Jbg. : )
  • 0

#375 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26100 posts

Posted 21 June 2012 - 05:47 AM

http://privoscite.si...o-brez-bolecin/
  • 0

#376 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27652 posts

Posted 21 June 2012 - 03:48 PM

Hmm, malo od rok mi je, bom sla pomoje kar tu pri nas, imam blizu. Bom posredovala mami. : )
  • 0

#377 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 26 June 2012 - 07:37 PM

Ja, zelo. Protivnetno deluje pa antibakterijsko (no, itak, zato se jo uporablja za dojenčke :)). Jaz imam ful manj rdečih pik na bikini predelu, če namažem takoj po depilaciji pa potem še ene parkrat (v bistvu preventivno mažem skoz po malem). Tudi pod pazduho, kjer se mi zdaj zaradi vročine in pogostega britja rado vname. Pa za mozolje je fajn kot spot treatment. Prepreči nadaljni razvoj mozolja in ga suši. Res je zelo vsestranska in uporabna krema. Kupujem tole (stane manj kot 2€ in traja zelo dolgo):

Posted Image

Vsebuje še mandljevo olje in ekstrakt kamilic. Zdaj sem kupila novo in je krema napram starejšim zelo lepo mazljiva, nič ne bremza. Priporočam, če imate težave s srbečico in rdečico po depilaciji!

Sem jo kupila danes in deluje zelo obetavno! Jo bom imela za po britju/depilaciji spodaj. Fajn je, ker na koncu vse skupaj ni premastno, čeprav deluje težka krema.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#378 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 26 June 2012 - 08:18 PM

Dobra ponudba, sem naročila:

http://privoscite.si...ladkorno-pasto/
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#379 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23286 posts

Posted 02 July 2012 - 01:46 PM

Jaz sem včeraj prvič v življenju probala vosek trakove na nogah. Kupila sem tiste od Balee, v manjšem pakiranju. Sem nekje srednje zadovoljna. Sem pa mislila, da bo več dlak pobralo. Piše sicer, da jih lahko večkrat uporabiš, ampak samo s prvim potegom pobere skoraj vse dlake, drugič pa že skoraj nič. Sem porabila vseh 8 trakov za spodnji del nog, ampak je bilo še premalo. Bi potrebovala še nekaj trakov, ker so mi tu in tam še ostale dlake. Jih bom probala s pinceto populit, če se mi bo dalo. Moram drugič kupit veliko embalažo. Bom videla zdaj, kako dolgo mi bo zdržalo, ker se mi zdaj poleti ne da brit ravno vsak dan.

Aja, na embalaži je pisalo, da je notri tudi en robček za odstranjevanje voska, pa ga ni bilo! :D
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#380 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85923 posts

Posted 02 July 2012 - 01:56 PM

Ravno prav je treba segret, jaz uporabljam fen. V veliki pakungi so 4 robčki.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users