Jump to content

Photo

Deodorant / antiperspirant za pod pazduho

• Please log in to reply
1322 replies to this topic

#361 temida

temida

sramežljivec

• Člani
  • 97 posts

Posted 24 September 2007 - 01:39 PM

a priporočate kak dober deodorant proti potenju? pa da ne pušča belih flekov na majcah, ker imam že polno uničenih majc sad.gif

pa Hydrofugal in Triple Dry mi nič ne pomagata.

a ta natega ali kaj je ki ga je omenila sonchika pomaga proti potenju? če pomaga, kje se ga dobi?
  • 0

#362 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 24 September 2007 - 06:29 PM

Natega je zgolj v tem, da naj bi aluminijeve soli povzročale raka.
Če pa niti Triple Dry ne pomaga, bi bilo pa potrebno odkriti vzrok težav s potenjem. Sicer obstajajo operacije zmanjševanja lojnic, samo je to bolj izhod v sili kot prava rešitev.
Dobijo se pa tudi nekakšne krpice, ki se nalepijo na podpazduho in vpijajo pot. Nisem jih še probala, tako da ne morem soditi.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#363 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 25 September 2007 - 05:45 PM

Jaz imam tudi podoben problem. Sploh nevem, kateri deodorant naj uporabljam, ker se ful potim. Do zdaj sem uporabljala Fenjal, Dove, Vitaskin & podobne. Kaj je najbolše, da zavira potenje ? hmm.gif
  • 0

#364 stella*

stella*

sramežljivec

• Člani
  • 93 posts

Posted 25 September 2007 - 07:27 PM

QUOTE(laLa° @ 25. 9. 2007 - 18:45) View Post

Jaz imam tudi podoben problem. Sploh nevem, kateri deodorant naj uporabljam, ker se ful potim. Do zdaj sem uporabljala Fenjal, Dove, Vitaskin & podobne. Kaj je najbolše, da zavira potenje ? hmm.gif

Manj sekiranja biggrin.gif
Drugač pa po moje ni fajn delovat nekaj proti naravnim procesom v telesu. Če je potenje prekomerno, je najboljše it do zdravnika. Če boš z neko kemijo zaustavljala potenje boš samo prikrila težavo in lahko narediš še več škode. Mene kar zmarzi, ko punce govorijo o nekih triple dry-jih pa ne vem kaj še vse huh.gif
  • 0

#365 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 25 September 2007 - 07:55 PM

Ma ne sej ni prekomerno, samo pač potim se. Tisti deodoranti niso učinkoviti, pa bi kaj druga sprobala, če bo pomagalo. Sej vem, da je normalno, samo meni gre na živce, ker grozno izgleda. huh.gif
  • 0

#366 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 25 September 2007 - 08:04 PM

Meni po britju, ko se mi koža vname (ne vedno, oz. čedalje redkeje) pomaga edinole Vichyjev 24h deodorant (kuglica) za občutljivo kožo, ki pa vsebuje aluminijev klorohidrat, ostali deoti samo še bolj razrdažijo kožo. No, zadnje čase vseeno bolj posegam po Alverdinem deotu z eteričnimi olji in rastlinskimi izvlečki (brez aluminija), občasno pa uporabim Goshev - Irresistible sprejček (vonj je obstojen).
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#367 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 25 September 2007 - 08:08 PM

Kaj je Triple Dry ? oops.gif
  • 0

#368 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23289 posts

Posted 25 September 2007 - 11:32 PM

Jaz ne uporabljam več nobenih deodorantov ki vsebujejo aluminijev klorohidrat, pa nobenih anti respirantov, ker mislim, da ni prav, če skušaš preprečiti potenje. To je nekaj naravnega in če ima kdo težave s prekomernim potenjem je najbrž najbolje se obrniti na zdravnika. Mi je ljubši tisti solni kristal, ki samo prepreči smrad potenja. Zdaj pa sem si nabavla tudi jaz Alverde deo roll on z ognjičem. Vonj mi je v primerjavi z ostalimi deoti malo nenavaden, ker diši po zeliščih, ampak se bom že navadla. Probala pa ga še nisem. Nisem nekaj izbirčna, tako da mi bo verjetno kar všeč. smile.gif
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#369 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 30 September 2007 - 04:16 PM

Jst mam zdej kr od Bebe v roll-on obliki in mi je kul, sam je pa precej tekoč in traja neki časa da se vpije. huh.gif
  • 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#370 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 30 September 2007 - 04:53 PM

trenutno imam Fa:Asia spa in sem z njim full zadovoljna ker ima ful lep vonj ki se tudi obrdži po fizičnih naporih
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#371 girl_

girl_

sramežljivec

• Člani
  • 4 posts

Posted 03 October 2007 - 11:11 PM

Meni pomaga deodorant Dove (tak bel je z modrim pokrovčkom). Vredno probati ;)
  • 0

#372 *linica*

*linica*

sramežljivec

• Člani
  • 4 posts

Posted 19 October 2007 - 09:32 PM

Hej! kot prvo morm itaq povedat da je to fuul dora stran! tongue.gif

ja, jaz mam tud težavo, da se ful pottim. ne morm met neke enobarvne majice, ker se takoj opazijo flekci. morm pa rečt da sem se prej ful malo potila, zadnji 2 leti pa dosti. kr teče iz mene. najprej sem uporabljala od fenjala (pa je nekaj časa držal kr) zaj pa od bebe pa tudi kr drži. ne opazi se takoj. ampak vseeno ko pridem v sql mam že vse fleke, taak da je kriza. me pa seveda skrbi toti aluminj.

kaj priporočate? hmm.gif

LP vsem! biggrin.gif
  • 0

#373 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 20 October 2007 - 07:09 AM

No, proti potenju je mnda dober Hydrofugal, čeprav izsuši kožo, ampak potiš se pa ne več toliko.

Drugače si pa preberi malo to temo, je že več punc vprašalo isto kot ti, tako, da boš sigurno kaj zvedla. smile.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#374 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 20 October 2007 - 12:11 PM

QUOTE(TASH @ 30. 9. 2007 - 17:16) View Post
Jst mam zdej kr od Bebe v roll-on obliki in mi je kul, sam je pa precej tekoč in traja neki časa da se vpije. huh.gif

Sem ugotovila, da tudi Bionsenov ni slab, čeprav sta oba skoraj brez vonja, tale bolj prijetno diši. huh.gif

• 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#375 Padme

Padme

The Creator of my World

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5521 posts

Posted 20 October 2007 - 12:16 PM

Je mogoče kšna kje opazla Neutro Roberts roza v stiku?? Jst ga nikjer več ne dobim. cry.gif Samo še tiste na kuglico majo povsod, te pa tok sovražm!

Zdej imam na probi Coconut prahec od Lusha. Diši sicer krasno, nanos je malo neobičajen, ampak ne pušča sledi, če si fajn razmažeš. Morš pa pazit, da si po nesreči ne vsuješ prahec po črnih cunjah. Glede obstojnosti pa še nimam utemeljenega mnenja. Ga morm še malo bolj sprobat. Aha pa zdi se mi nežen. Zenkrat me ni še nič peklo ali karkol tudi, če sem takoj po britju nanesla.

• 0

The only thing standing between you and your goal

is the bullshit story you keep telling yourself

as to why you can't achieve it.

Jordan Belfort

#376 Cali

Cali

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 134 posts

Posted 20 October 2007 - 12:22 PM

In kaj bo zdravnik naredil pri prekomernem potenju.Tukaj je vzrok v genetiki in tudi verjetno puberteti.
  • 0

#377 ukrajinka

ukrajinka

sramežljivec

• Člani
  • 42 posts
  • Interests:branje, poslušanje glasbe in .... veliko potovanj ...

Posted 19 November 2007 - 10:52 AM

Živijo,
jaz imam tudi velik problem s potenjem in najbolj mi pomaga, da ne nosim sintetičnih materialov, ker v njih prej začnem smrdeti down.gif in se več potim, po drugi strani se je najboljš ful pogosto umivati, pa če ni časa samo pod pazduho.

Glede deota pa uporabljam: Naturally fresh deodorant crystal roll on, ki nima alum. hidarata. Meni se zdi,da ful dobro zadrži potenje, pa vonj je ful nevtralen, tako da lahko potem navrh uporabljaš še parfum.

Lp

• 0

#378 Hannah

Hannah

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2559 posts

Posted 24 November 2007 - 02:29 PM

Men je pa že kr neki cajta 1A Fa Yoghurt Aloe Vera... Tko lep nevsiljiv vonj ma in nikol me ne pusti na cedilu, diši tud če fejst švicam...
  • 0
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.

(V. Bajac - Knjiga o bambusu)

#379 Rory

Rory

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 947 posts

Posted 25 November 2007 - 04:06 PM

Jaz še vedno prisegam na Neutro Roberts in si sploh ne upam menjat, uporabljam že par let. Lahko ga namažem takoj po britju pa čisto nič ne iritira kože. Trenutno uporabljam belega, naslednji bo pa sigurno roza, mi je najboljši vonj, nežen pudrast.
  • 0

#380 roxy

roxy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1348 posts

Posted 25 November 2007 - 04:12 PM

Že nekaj časa redno kupujem Nike-ov deodorant, samo, da malo vonje menjam. Trenutno imam vijolčnega [ne da se mi it pogledat kter vonj je to] oops.gif
  • 0
IPB Image Smo del vesolja - vse v vesolju pa poteka natančno tako kot je treba. IPB Image

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users