Katerih jedi izrazito ne marate?
Posted 08 November 2007 - 10:40 AM

Posted 08 November 2007 - 10:46 AM
Ok no, babe...

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 08 November 2007 - 10:54 AM

Ne maram vampov pa žolce pa tega šita. Pa 'čudnega' mesa alla srček in jetrce in možgani.

Nisem glih zlo zbirčna, nič druga se ne spomnim. Jem praktično vse, skor čist vso zelenjavo in sadje, pri mesu sm bolj izbirčna, drugje pa ne.
Posted 08 November 2007 - 10:58 AM

Ja, saj, pravilno. Jaz sem samo obračala oči, kako ste nerazgledane.

hehe, joke
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 08 November 2007 - 11:59 AM
sam luciferka, zakaj si pa sama na kuhaš, če je vse tko ugabno? najbl sovražm, k se ne vem kok cajta matram s kuhanjem, pol pa en pride pa spluva. res, doživel bi eno burnejših reakcij
Js si sama ne kuham, ker mtka non stop suflira zravn in pod prste gleda, ter teži, pametnari,... prvi razlog.
Drugi razlog: kuhanje mi smrdi, js rajš samo pomagam pri pripravi in pospravljanju, če je potrebno.
Tretji razlog: lena sem, pa zame je dobr tisto kar je v hladilniku, meni je vseeno, če jem kosilo al pa če ga ne jem!
Pa ja zvedam se, da to ni zdravo,...
Največji razlog je pa definitivno mtka. Če bi bla kdaj pr men, bi vidla kako stvari stojijo pri ns, bi ti blo kmalu jasno o čem govorim! V nedeljo, k bom za naju s sestro in brata nardila tortilje, bo zihr cel halo. Kaj se afnam pa ne vem kaj še vse se bo spomnla. Sestavine bom kr sama kupila, da ne bo še za to težila, da jo zažiram al pa kej;.... Ma ne da se mi, nima veze, itaq zato ne bo nič drgač!
Posted 08 November 2007 - 12:27 PM
Moj ata tudi ni najbolj navdušen nad raznimi novostmi in viha nos. Še sreča, da bi pa mama vse živo probala. Pol pa naredita kompromis.

Posted 08 November 2007 - 12:45 PM
Moja dva doma sta tudi bolj za klasiko in ne marata eksperimentiranja in vse, kar ni klasično, že a priori ni dobro, ima čuden okus, ipd. Zadnje čase sta se sicer bolj navadila na kaj bolj "eksotičnega", npr. na tofu - mama še skos govori, da je tak, kot da bi jedel blato (čeprav ga izredno okusno pripravim), fotru je pa čedalje bolj všeč in ga je zadnjič z veseljem jedel. =) Čeprav sumim, da ga zdaj kako leto nič ne bo pogrešal. =) Aja - pa v kitajsko hrano sta ratala čisto zaljubljena - foter v mongolsko meso (itak), mama pa v račko. To je že velik uspeh!
Jaz si tudi velikokrat doma sama kuham oz. posebej - sprva je bila mama celo užaljena, češ, da če zdaj ona ne kuha več dobro zame (saj poznamo take izpade, a ne), pa sem ji razložila, da pač hočem kaj drugega, da pač rada sprobavam in da namesto, da se kupi več tistega, kaj onadva jesta, mi naj rajši kupita kaj drugega - tofu, melancano, itd. In sta se, hočeš-nočeš, privadila. Poleg tega zaradi fotrove bolezni ne smemo jesti preveč slano, zato mama pripravlja precej manj slano hrano, kot je običajno normalno - jaz pa glih obožujem bolj slano hrano (čeprav je tudi glih ne bi smela), že med pripravo in potem so še tukaj razhajanja. =)
Je pa jeba tam, kjer se nikakor nočejo privaditi.
Posted 30 December 2007 - 02:22 PM
-zemfa
-polente
-ričet
-brokoli
-kumina
-redkvice
-česnja
-jetrc
-ajver
-vampi
pa še kaj bi se najdlo

kiss me and I will fly,
turn away and I will cry,
say goodbay and I will die.
Posted 03 January 2008 - 06:38 PM
Sadje mi je dobro vse, razen kakšnih zoprnih majhnih in kislih mandarin, ki se težko olupijo.
Od mesa praktično vse, samo da se ne cedi od masti in špeha. Pa tudi kakšni notranji organi mi niso ravno pri srcu ... najbolj obožujem ribe, purana na žaru in kak dober steak. Brez mesa mi živeti ni (beri: izjava bivše vegetarijanke).
Mlečni izdelki: samo najbolj mastni ni niso povšeči. Obožujem jogurte, skuto, vse vrste smrdljivih, plesnivih in nesmrdljivih sirov, mleko ... ma vse.
Zame ni težko kuhati

Posted 04 January 2008 - 05:55 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 04 January 2008 - 06:01 PM

Men je božanskiii, ko tko lepo kisli

There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 04 January 2008 - 06:17 PM
Ne maram skoraj vseh morskih zadev, razen kalamarov. Kdaj pa kdaj se potrudim kako ribo pojest, osliča še nekako najraje. Razni morski sadeži pa so mi ogabni, tako da tudi raznorazne rižote s tovrstinimi dodatki so mi pfej.
Ne maram fižola, pa nasploh nisem ljubiteljica kuhane zelenjave, surovo pa ni problem, imam rada.
Ogabni so mi razni vampi, polpete, krvavice ali podobno meso ki ni dovolj zapečeno in pa meso ki je preveč mastno, ali je polno "žilic" in hrustanca.

To je najpomembnejše, bi se pa ziher našlo še kaj.

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 15 January 2008 - 07:29 PM
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 03 February 2008 - 03:48 PM
Eh, potem pa nima veze kuhat, če ti stalno kdo teži. Pa naj sami kuhajo, če čjo.
Moj ata tudi ni najbolj navdušen nad raznimi novostmi in viha nos. Še sreča, da bi pa mama vse živo probala. Pol pa naredita kompromis.

pri nas je isto. sem že povedala, da zame ne rabjo kuhat - ne skupno, ne posebej. si bom že sama skuhala, kar mi bo pasal ... čeprav je velik minus to, da je treba za kakšen obrok malo tega, malo unga, malo tretjega ... in potem se tega nabere, tako da bi še cel lahko isto jedel

Posted 03 February 2008 - 03:55 PM

ne jem:
medu
cimeta
vampov
žolce
ričeta
pasula
prebranca
polpete
karvavice
kuhano kislo zelje