Jump to content

Photo

MAC

• Please log in to reply
675 replies to this topic

• Guests

Posted 25 April 2008 - 12:37 PM

Dobijo se v lončku...pa recimo, da je 1/4 noter, ja. Sej, če ti je kak ful všeč, pa vzameš tri, pa je še vseeno poceni.
Za cele pigije bi pa jaz tkole predlagala....tiste, ki jih hočejo, naj napišejo, katere barve bi imele, potem bomo pa vidle, a bi katera še vzela te barve, da si razdelimo. Če katera hoče celega, meni ni problem prinest...sam denar boste mogle pa vnaprej nakazat, ker dvomim, da bom imela tolk za založit. No itak bomo pa še vidle, koliko pigijev sploh želimo met smile.gif

Moj seznam:

Violet
Cornflower
Frozen white

Ma je tolk mala izbira teh v redni prodaji, da je kar žalostno. sad.gif Na tisti strani, kjer imajo sample, je večja izbira.
  • 0

#362 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 25 April 2008 - 04:26 PM

Če bi katera delila piggieje Deep Purple, Grape, Fairylite, Fuchsia, Helium, Naked in Kitschmas, se lahko zmenimo za delitev dobrin.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

• Guests

Posted 25 April 2008 - 04:28 PM

A je Grape v redni prodaji? Če je, ga jaz delim s tabo smile.gif
  • 0

#364 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 25 April 2008 - 04:47 PM

Kako naj pa to vem?
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

• Guests

Posted 25 April 2008 - 05:26 PM

Tisti pigmenti, ki so na MAC strani napisani, so v redni prodaji. Ostali so pa ali pro, ali pa LE. Mislem, da je tako, ampak lahko, da se motim. Zato sem pa misla, da ti veš, da je v prodaji, ko si ga napisala wink.gif

Veliko takih, ki jih ni na MAC strani, se da dobit pri tistih samplih. Jaz sem zdej naročila Grape. Baje je zelo podoben Entramauve. Tako vsaj pravijo punce na youtube. Bom swatch naredila, ko ga dobim.
  • 0

#366 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 25 April 2008 - 10:02 PM

Jaz bi te sample. Torej, kdaj naročamo? smile.gif

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 25 April 2008 - 10:25 PM

Me zdej govorimo o ta velikih pigmentih...za sample pa še ne vem, kdaj naročamo. ermm.gif
Mmmm, fajna izbira Jinadaze thumbup.gif
Možno, da se bom jaz kar kmalu odločila spet naročit, pa ti javim. Če bo pa katera druga prej naročala, pa naj pove, ker se splača poštnino razdelit. smile.gif
  • 0

#368 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 25 April 2008 - 10:32 PM

Jaz sem tut mislila, da bi nas čimveč skupaj naročilo, ja.
  • 0

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 25 April 2008 - 10:36 PM

Če bi samo midve, se nama najbolj splača vsaki 5 samplov vzet. Ker je od 5 do 10 samplov enaka poštnina. Jaz jih drgač kamot 5 naberem heheheh.
  • 0

#370 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 25 April 2008 - 10:38 PM

js bi mela vse temnejse barve, modre, zelene, roza, vijolcne...
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#371 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 25 April 2008 - 10:39 PM

Opomba: moje veliko matematično znanje me je privedlo do sledečega zaključka - preko strani, kjer smo naročale, piše, da je poštnina 11 dolarjev. Na kuverti je pa poštnina 4.5 dolarja. Še kdo voha rahel nateg? hmm.gif Moram pa povedati, da so pigmenti prišli v rekordnem času - 1 teden, tako da....je sladko/grenka situacija. huh.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#372 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85852 posts

Posted 25 April 2008 - 10:42 PM

huh.gif
  • 0

― V. Van Gogh

• Guests

Posted 25 April 2008 - 10:49 PM

Ja, ful ni težko 20 samplov nabrat, kaj šele 5.
Jaz pa zelenih ne maram...mi je pa všeč tale Deep blue green, pa tudi Tealc. Mela bi pa zdele trenutno iz te strani:

Steel blue (tudi zeleno- modra)
Silver fog
Revved up
Platinum
Grape (sicer ga že mam, sam bi ga še mela....pa ga tudi še naročim ob prvi priliki)
Frozen white
Deep purple
Cornflower
Blue storm
Blue je tudi ful lepa

Pa še kak glitter bi mela...mogoče 3D silver, pa unega rdečega. Reflects gold pa Very pink pa že mam.

PS: Piko, baje je Grape ful podoben Entramauve. Na youtubu tako pravijo punce.

Me smo naročle vsaka 4 ane? To je poštnine 11.95 dolarja, po nihovem. Sam jaz zdej ne vem, al te strani dejansko poštnino računajo, ali si kar svojo določijo. Mogoče se še pakiranje pa to zraven šteje. Ne vem, no.
  • 0

#374 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 25 April 2008 - 10:53 PM

Ne vem, full čudno, no! hmm.gif Poštnina bi morala priti 11.95 dolarja, je pa na kuverti označen US Postage 4.50 dolarja, majkemi. blink.gif Pa še to: na carini sicer ni bilo nobenih problemov. Sem pa predhodno pisala tej bejbi, če mi na kuverti lahko označi GIFT, pa mi napiše nazaj: No, I am sorry. It is illegal to falsify customs forms and we will not risk losing our business. huh.gif My ass, no. Sicer pa konec dober, vse dobro, tako da....juhej. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

• Guests

Posted 25 April 2008 - 10:58 PM

O pizda no, ta pa je mal zatežena, al kaj. Jaz bi jo pa vprašala glede poštnine hmm.gif Mislem, če je tolk lepo razložila, da ne more kurčev gift napisat, naj še to razloži. Škoda, da ma ona edina tele sample...vsaj kokar jaz vem. Mogoče pa še kako štarcuno najdem s sampli.
  • 0

#376 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 25 April 2008 - 11:01 PM

Ej, kar je, pač je. Ne da se mi z njo ukvarjat. laugh.gif Bomo raje uživale in bile lepe s pigmenti in to je to. biggrin.gif
  • 0

• Guests

Posted 25 April 2008 - 11:15 PM

Ja, ker se splača potrpet. Sem našla še eno trgovino z MAC sampli in so občutno dražji. Od 5 do 10 dolarjev (odvisno od tega, ali je pigment v redni prodaji ali ne, in koliko je redek odtenek itd., predvidevam) za enako količino kot tu. Je pa res, da je izbira ogromna...na thebodyneeds se skrije pred to, pa še poštnina je komaj 7 dolarjev, če vzameš 4 ali več stvari.

Pa še slika pigmenta Grape, kjer se dobro vidi. Tiste, ki imate Entramauve pa ocenite, če sta si podobna kej.

[attachmentid=4442]

Nevermind. Sem odkrila, da imajo tudi Entramauve. Evo slika:

[attachmentid=4443]

Attached Files

• 0

#378 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 25 April 2008 - 11:19 PM

Lahko daš ime trgovine? teehee.gif
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

• Guests

Posted 25 April 2008 - 11:23 PM

Že limam:

http://starauctions....ebad375e0cc189f

Če boš jemala kej, mi sporoči, pa lahko skupaj vzameva. Me mika Entramauve pa en glitter, ki je 50% znižan. smile.gif
  • 0

#380 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 26 April 2008 - 12:16 AM

Jaz bi raje cele piggieje. Sempli mi nič kaj dost ne pomagajo...
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users