Moj sanjski avto
Posted 12 June 2009 - 09:47 PM
Saj moja poanta pisanja ni bla v tem, če se lahko kdo zase odloči al ne, ampak v nečem drugem. Saj mislim, da smo se razumeli.
Dragica,
LOL, to pa si težko predstavljam. Vsekakor neprijetna stvar. Jaz bi znorela.
Daihatsu Materia je grd ko sam vrag, haha.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 12 June 2009 - 09:51 PM

Sam nov je 16 jurjev, rabljenih pa ni. Upam, da se čez kako leto, ko bom avto kupovala najde kak. KER SE TRESEM, KO GA VIDIM!!!!

edit: pa všeč mi je, ker ga noben nima. Tega, ko mam zdej, tut skoraj ne vidiš.
Daihatsu sirion.

Posted 12 June 2009 - 09:53 PM
Saj moja poanta pisanja ni bla v tem, če se lahko kdo zase odloči al ne, ampak v nečem drugem. Saj mislim, da smo se razumeli.
Ne, ne, js sem ta zadnji stavek kar tko dodala, za eleganten zaključek.

Posted 12 June 2009 - 09:53 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 12 June 2009 - 09:57 PM
NE DRUŽIM SE!!!!

Takle je moj no, mam črne špegle, un je lepši.

Posted 12 June 2009 - 10:03 PM

Posted 12 June 2009 - 10:08 PM
OMG

Posted 12 June 2009 - 10:17 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 13 June 2009 - 11:23 AM

Moj sanjski avto:

Posted 13 June 2009 - 01:11 PM
Jst tut rabim nov auspuh, mi bo lih zdej dol padu.

Posted 13 June 2009 - 01:32 PM

Posted 03 September 2009 - 04:34 PM

In tale jajček bo pa lepo nov pa glih primeren za moje potrebe.
Zdej se morm sam še za barvo odločit, kaj predlagate, zbiram predloge. Odločam se med rdečo, rumeno, belo in črno, ostale ne pridejo v upoštev.

Posted 03 September 2009 - 04:46 PM
Posted 03 September 2009 - 04:53 PM
Uglavnem, jaz sem tudi brez dvoma za črnega. Meni je sicer ta avtek luškan in pomoje boš zadovoljna, samo je pa res mali in če je neke ful žive barve, mi izgleda ko igrača.
Posted 03 September 2009 - 04:59 PM
Posted 03 September 2009 - 07:24 PM

sam a veš rdeča pa roza se tepeta

Posted 03 September 2009 - 07:31 PM
Idealna je srebrna ˇ-ˇ A to najbrž ni v opciji, a?

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 03 September 2009 - 07:36 PM
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.
Posted 03 September 2009 - 07:36 PM
Tudi črna je strašno nehvaležna, kar se čistoče tiče. Vsaki najmanjši prah se vidi na njej + na vročini se avto mnogomnogomnogo bolj segreje.
Idealna je srebrna ˇ-ˇ A to najbrž ni v opciji, a?

Sem ravno hotela predlagati srebrno. Pa res ZELO se pozna med crno in srebrno, ko avto pustis kje na zgocem soncu. Zelo. Klimi navkljub.
Pa se malo o splosni temi, ce sem ze ravno tukaj.

Nimam sanjskega avtomobila, ne spoznam se na njih, skratka....not my cup of tea.

Edino, na kar sem obcutljiva, je velikost. Neprijetno in nevarno se na nasih cestah pocutim v majhnih avtomobilih. Dodatno se mi mesa, ce se moram peljati z raztresenim soferjem. Na sreco moj dec obvlada.

Posted 03 September 2009 - 07:57 PM
Glede vročine.. pri črnem je obvezna klima, ker se res hitro segreje, ampak vsaj naš ima tako klimo, da se 123 ohladi na željeno temperaturo. Srebrn nima klime, pa ko stoji na soncu se glih tak segreje.
Meni so nasploh všeč črni in srebrni avtomobili. Se mi zdi, da ti dve barvi večini avtomobilom najbolj pašeta, pa z leti najmanj zbledita, pa še najmanj se naveličaš te barve. So pa modeli avtomobilov, ki jim po mojem mnenju nenormalno pašejo posebne barve. Mazda2 mi je ful dobra v živi žabje zeleni barvi, ki si je ne morm predstavljat na nobenem drugem avtomobilu. Na tem Citroenu mi je najlepša črna barva. Rdeč ni slab, če ne črn potem vsaj rdeč. Rumena mi je en velik NE. Bela pa je še slabša kot črna, kar se tiče umazanije (smo imeli tudi bel avto, tako da govorim iz lastnih izkušenj.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users