Jump to content

Photo

Moj sanjski avto

• Please log in to reply
793 replies to this topic

#361 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 June 2009 - 09:47 PM

Saj moja poanta pisanja ni bla v tem, če se lahko kdo zase odloči al ne, ampak v nečem drugem. Saj mislim, da smo se razumeli.

Dragica,
LOL, to pa si težko predstavljam. Vsekakor neprijetna stvar. Jaz bi znorela.
Daihatsu Materia je grd ko sam vrag, haha.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#362 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 12 June 2009 - 09:51 PM

PP in Fluffy vem, da je bolj hladilniške oblike, ampak men je tako všeč, da se z besedami ne da povedat. sleep.gif
Sam nov je 16 jurjev, rabljenih pa ni. Upam, da se čez kako leto, ko bom avto kupovala najde kak. KER SE TRESEM, KO GA VIDIM!!!! laugh.gif oops.gif

edit: pa všeč mi je, ker ga noben nima. Tega, ko mam zdej, tut skoraj ne vidiš.

Daihatsu sirion. biggrin.gif Takega rumenega mam, če ga kje vidite, sem sigurno jaz! laugh.gif

IPB Image
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#363 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 12 June 2009 - 09:53 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 12. 6. 2009 - 22:47) View Post

Saj moja poanta pisanja ni bla v tem, če se lahko kdo zase odloči al ne, ampak v nečem drugem. Saj mislim, da smo se razumeli.

Ne, ne, js sem ta zadnji stavek kar tko dodala, za eleganten zaključek. tongue.gif Ni mel sploh veze s tabo, častna partizanska.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#364 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 12 June 2009 - 09:53 PM

Groza, kot mrliški voz je, v beli barvi. biggrin.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#365 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 12 June 2009 - 09:57 PM

NE DRUŽIM SE!!!! sleep.gif

Takle je moj no, mam črne špegle, un je lepši. biggrin.gif

IPB Image
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#366 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 12 June 2009 - 10:03 PM

Ne vem kaj je blo materi, ko je nabavla tole rumeno želvo. Oblika, ko bi jo otrok nacrtal (enako velja za Materio, take avte smo risali kot otroci) in nasploh je smešen ko sam hudič, čeprav u real vseen ni tak nikakav ko tle na sliki. Hvala bogu, da je pri zadnjem nakupu avta poslušala mene. sleep.gif Zato ker te imam rada, pa ti poklanjam še poster Daihatsu Materie, si lahko sprintaš in daš na steno:

IPB Image
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#367 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 12 June 2009 - 10:08 PM

OMG laugh.gif laugh.gif laugh.gif LOL!
  • 0

#368 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 June 2009 - 10:17 PM

Mrliški avto ... slika ... IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#369 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 13 June 2009 - 11:23 AM

Glede kvalitete avtov, jaz imam Škodo laugh.gif , pa v 12letih razen da je bil "avspuh"(kako se temu sploh reče po slovensko) zanič. Avto mi je grd, in priznam včasih me je sram se vsest v njega, ko gredo vsi v neke fine avte. Ampak za moj žep najboljša varianta.

Moj sanjski avto:

IPB Image
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#370 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 13 June 2009 - 01:11 PM

Jst tut rabim nov auspuh, mi bo lih zdej dol padu. laugh.gif Sam to je zato, ker se večinoma na krajše razdalje furam.
  • 0

#371 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 13 June 2009 - 01:32 PM

Ta avto, naš bivši moj sedanji, je imel v 12 letih malo čez 50.000 km prevoženih, pol si lahko misliš, kokrat ga je blo treba menjat laugh.gif Misva s fantom sma pa v pol leta spravla na 71.000km.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#372 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 September 2009 - 04:34 PM

Tole bo pa moj novi jajček tongue.gif smile.gif moja želja je bil sicer Beetle, ampak nisem našla primerne ponudbe zanj, vsi so neki stari, slabo ohranjeni, nov pa preveč stane-skoraj 20.000€.

In tale jajček bo pa lepo nov pa glih primeren za moje potrebe.
Zdej se morm sam še za barvo odločit, kaj predlagate, zbiram predloge. Odločam se med rdečo, rumeno, belo in črno, ostale ne pridejo v upoštev.

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#373 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 03 September 2009 - 04:46 PM

črna
  • 0

#374 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 03 September 2009 - 04:53 PM

Barvasti mi niso všeč, če pa že, pa mora bit vse enake barve, torej če je rumen, morajo bit tudi špegli rumeni, pa kljuke in vse ostalo - to pa je treba doplačat.

Uglavnem, jaz sem tudi brez dvoma za črnega. Meni je sicer ta avtek luškan in pomoje boš zadovoljna, samo je pa res mali in če je neke ful žive barve, mi izgleda ko igrača.
  • 0

#375 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 03 September 2009 - 04:59 PM

Ja, mejčkn je res. Ma sej bela mi nekak ni, črna mi dost fajn zgleda, sam po drugi strani se pa rdeča&rumena ful bl skladata z mojo osebnostjo pa še črni mali avtki so skor na vsakem koraku... morm še razmislit.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#376 levck

levck

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3194 posts

Posted 03 September 2009 - 07:24 PM

ja jst sm tut tko razmišljala, da črna je fajn, ampak so not you smile.gif bolš rdeč, rumen se prehitr umaže tongue.gif

sam a veš rdeča pa roza se tepeta tongue.gif
  • 0

#377 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 03 September 2009 - 07:31 PM

Tudi črna je strašno nehvaležna, kar se čistoče tiče. Vsaki najmanjši prah se vidi na njej + na vročini se avto mnogomnogomnogo bolj segreje.

Idealna je srebrna ˇ-ˇ A to najbrž ni v opciji, a? biggrin.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#378 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 03 September 2009 - 07:36 PM

Men je nabolj všeč rdeč pa še ogledala in kljuke imaš lahko črne.
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

#379 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27675 posts

Posted 03 September 2009 - 07:36 PM

QUOTE(Adriane @ 3. 9. 2009 - 20:31) View Post

Tudi črna je strašno nehvaležna, kar se čistoče tiče. Vsaki najmanjši prah se vidi na njej + na vročini se avto mnogomnogomnogo bolj segreje.

Idealna je srebrna ˇ-ˇ A to najbrž ni v opciji, a? biggrin.gif

Sem ravno hotela predlagati srebrno. Pa res ZELO se pozna med crno in srebrno, ko avto pustis kje na zgocem soncu. Zelo. Klimi navkljub.

Pa se malo o splosni temi, ce sem ze ravno tukaj. smile.gif Sama se za avtomobile na splosno ne zanimam sploh. Nimam svojega avta, s pobom imava skupnega s tem, da ga jaz prakticno ne vozim, ceprav imam izpit.
Nimam sanjskega avtomobila, ne spoznam se na njih, skratka....not my cup of tea. smile.gif
Edino, na kar sem obcutljiva, je velikost. Neprijetno in nevarno se na nasih cestah pocutim v majhnih avtomobilih. Dodatno se mi mesa, ce se moram peljati z raztresenim soferjem. Na sreco moj dec obvlada. smile.gif Avto je pa tudi velik (Sharan) in, ko bo odsluzil svoje, bo naslednji enak ali pa nekaj v tem rangu.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#380 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46029 posts

Posted 03 September 2009 - 07:57 PM

Mi imamo srebrn in črn avto in lahko potrdim, da se črn neprimerno hitreje umaže kot srebrn. Vsak najmanjši prahec se vidi gor.
Glede vročine.. pri črnem je obvezna klima, ker se res hitro segreje, ampak vsaj naš ima tako klimo, da se 123 ohladi na željeno temperaturo. Srebrn nima klime, pa ko stoji na soncu se glih tak segreje.
Meni so nasploh všeč črni in srebrni avtomobili. Se mi zdi, da ti dve barvi večini avtomobilom najbolj pašeta, pa z leti najmanj zbledita, pa še najmanj se naveličaš te barve. So pa modeli avtomobilov, ki jim po mojem mnenju nenormalno pašejo posebne barve. Mazda2 mi je ful dobra v živi žabje zeleni barvi, ki si je ne morm predstavljat na nobenem drugem avtomobilu. Na tem Citroenu mi je najlepša črna barva. Rdeč ni slab, če ne črn potem vsaj rdeč. Rumena mi je en velik NE. Bela pa je še slabša kot črna, kar se tiče umazanije (smo imeli tudi bel avto, tako da govorim iz lastnih izkušenj.
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users