Jump to content

Photo

najbolj nenavadne navade

• Please log in to reply
1464 replies to this topic

#361 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 06 January 2007 - 07:02 PM

QUOTE(KissyKissy @ 6. 1. 2007 - 18:46) View Post

No, pa še moje čudne navade....

- obsedena sem z različnimi napravami, ki pihajo topel zrak (fen, kalorifer...) in velikokrat imam prižgan fen (tako da piha v mene) tudi, ko me ne zebe ali ko si ne sušim las. Včasih (tudi poleti) nujno potrebujem nek izvor toplote preden grem spat. To me pomiri in prijetno uspava.

Precej nevarna navada. smile.gif

• 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#362 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 06 January 2007 - 07:15 PM

laugh.gif laugh.gif kok si me nasmejala s tem..pa sm jz misnla d mam čudne navade..no uglavnm:
*na živce mi gre če kdo sedi na moji postelji če je čisto pospravljena..takoj jo s5 na novo posteljem=]
*tudi jaz sovražim tisti trd roza wc papir..rajš mam navadnega, mehkega in neodišavljenega, ker jaz ta papir jem..sploh ne morem zaspat če ne pojem vsaj mal wc papirja, ali pa ga včasih kar med filmom grizljam (ne me met za zmešano=])
*od ljudi, ki mi grejo zelooo na živce se NIKOLI ne odstranim ampak jih še naprej jeb*m v glavo in jih zelo rada gledam direkt v oči in si mislim kok bi blo lepo če bi jo/ga lahko z nečem po glavi butnila=]
*do ljudi, ki jih vidim mrtvo naklane, pobruhane itd še isto sekundo dobim odpor
*med učenjem morm obvezno neki delat s svojimi nohti
*že od svojega tretjega leta si navijam lase na prst in si jih "mečkam" in to SKOS..med poukom, med testom, predn zaspim
*ko postanem zaspana to vsi opazijo po zgoraj omenjeni navadi (mečkanje las)
*včasih, ko s kom govorim kar na sredi pogovora pozabim o čem sploh govoriva in kaj sm sploh hotla povedat
*prijatelji so na momente zlo jezni name in obupani ker ne vejo kaj bi nardila d bi jz nehala tako pogosto spreminjat mnenja..=]..
no mislm d je to to, če se pa še kej spomnem pa pripišem=]

• 0
mačka figa.

#363 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 January 2007 - 08:00 PM

QUOTE(sonchika @ 6. 1. 2007 - 19:02) View Post

Precej nevarna navada. smile.gif

Ja, ampak na srečo nikoli zraven ne zaspim. Vedno ugasnem prej preden pride tako daleč. smile.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#364 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 06 January 2007 - 08:23 PM

- skoraj nikoli ne porabim različnih krem/ličil/parfumov/sprejev.... do konca. Vedno kaj ostane, ker ko se bližakoncu, grem takoj kupit novo, pa se mi potem gnusi uporabljat staro, pa kar vržem v smeti.

hehe enako ej.

mnja poleg tega pa
- če smo kje zmenen skor zmeri pridem taprva...tud od doma grem ponavad mal prej ker kr mislm de bom zamudila rolleyes.gif
- med učenjem ne morm bit pr mir oops.gif morm neki s prsti "ropotat" al pa z nogo
- bivša sošolka mi je rekla de večinoma črke pišem nazaj (recmo dvojni v (w) pišem od desne proti levi...večina pa baje ravno obratno)
- če mam brezčrtn zvezk nikakor ne morm pisat naravnost in nujno rabm podčrtvalc - jbg tongue.gif
- k se usedem v avto se zmer najprej prprnem šele pol zaprem vrata laugh.gif - sam tega se zj odvajam ker res smešn zgleda sploh ne vem od kje mi taka bedarija oops.gif
- k pridem dam ponavad vse stvari (torbo, mobitel, cune...) na postlo vržem in pol morm pred spanjem valda vse pospravt dry.gif
- na msnju mam naštiman de se najprej vpišem kot nedosegljiva - sam pol zmer kuj prešaltam k pridem gor blink.gif

uf ne vem več.... sj se zih še kj najde - dopišem ko se spomnm wink.gif
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#365 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17618 posts

Posted 06 January 2007 - 09:49 PM

Jst imam bolj običajne navade...

Občasno si grizem nohte in obnohte kožico (sama sebi se kar gnusim cry.gif biggrin.gif )

Nonstop nekaj brkljam po faci

Celotna kozmetika (dekorativa, negovalna) mora biti tipitop popolna in lepo pospravljena (bohnedaj, da bi pozabila po umivanju flaško od čistilnega gela obrisat) ali da bi pozabla kaj zapret

Na javnih skretih se čimmanj dotikam česarkoli (kljuko odprem z robcem, na sekret se ne usedem, ampak samo počepnem...)

Vsako jutro si uredim frufru, da se ne vidi čelo

Včasih se kar za brezveze namažem samo za doma (pa mi je potem vedno žal)

Oh, neizmerno težko se uprem čokoladi in temu sranju in ponavadi ravno na tisti dan, ko si rečem, da bom jedla zdravo, požrem največ tega

Eh, nečveč se ne spomn'm
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#366 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27436 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 06 January 2007 - 10:06 PM

QUOTE(Sissy @ 6. 1. 2007 - 17:02) View Post

Kva pa j to kej tazga?

Ampak jst se ne guncam s stolom če si tko mislila. Jst samo zgornji del telesa gugam.
Pišem test, se guncam naprej-nazaj-naprej-nazaj. Jem malco, se guncam. Rišem in se guncam.
In folk me počasi že ima za prizadeto butl.gif ?!

Aja, ko si umivam zobe (to traja recimo ene 10 - 20 minut) nisem nikoli pri umivalniku. Vedno grem v dnevno in med pucanjem prižgem TV in gledam kašno oddajo, film al pa berem teletekst.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#367 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 06 January 2007 - 10:16 PM

updejt mojih cudnih navad:

-tud ce sm sama doma se zmerej zaklenem v kopalnico, k grem pod tus
-ne morem gledat televizije, ce niso zaprta vrata v dnevno sobo (na isti steni, kot tv) in ce zvecer ni prizgana nobena luc (se mi zdi, da ful prevec oci naprezam drugac)

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#368 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 06 January 2007 - 10:24 PM

QUOTE(Coco* @ 6. 1. 2007 - 22:06) View Post

Aja, ko si umivam zobe (to traja recimo ene 10 - 20 minut) nisem nikoli pri umivalniku. Vedno grem v dnevno in med pucanjem prižgem TV in gledam kašno oddajo, film al pa berem teletekst.

Enako Nikol nism zares pri umivalniku in mami me včas nadere, če bom še dons zube umila?
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#369 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 06 January 2007 - 10:39 PM

- ko grem kakat vedno prej v wc dam nekaj zmečkanega wc papirja, ker ne maram zvoka ko kakec not pade in ker se bojim, da bi mi voda špricnila nazaj v rit oops.gif

Na wcjih izven doma (razen pri prijateljih) tud jaz vedno vržem not nekaj papirja, včasih tudi ko samo lulam.
Pa tisto kot voda nazaj v rit špricne ni nič takega, se preživi (brez posledic celo tongue.gif ).

Na kakih javnih wcjih se tudi jaz nikoli ne vsedem na školjko, ogabno no.

Nekih blaznih čudaških navad nimam, sem pa nekaj časa obvezno spala z odprtimi vrati v sobo, medtem ko jih imam zdaj vedno zaprta.

Pa če ne morem spat se vedno najprej vležem na hrbet in počakam da se mi "uber" spi, nato pa se obrnem na desni bok - tako skoraj vedno zaspim, če pa ne pa vem da tudi v kaki drugi popzi ne bi mogla.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#370 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 January 2007 - 10:49 PM

- v pomivalni stroj lahko zlagam posodo samo jaz, ker samo jaz vem, kje mora kaka stvar bit. Če kdo drug zlaga, pa ne zloži po mojem načinu, grem prestavljat posodo preden dovolim da se stroj vklopi.

haha, pri meni je identično!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#371 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 06 January 2007 - 10:52 PM

Jst tut težko zaspim brez svojga povštrčka (bi skor težko v pomanjševalnici napisala, sam k je moj-moj) oops.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#372 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 January 2007 - 10:53 PM

Jaz pa nimam povštra... ampak en taki valjar (nekaj cajta sem tudi spala brez). Ki si ga ne dam pod glavo, ampak pod vrat. Vlačim ga vsepovsod poleg, kjer prespim (k fantu npr.). Brez njega sploh ne morem spat. Fant pravi, da sem čudna. Oh, nič novega. =)

Aja, mislim, da še tega nisem napisala - ko grem spat, ne sme nikjer biti nobenih lučk (od tvja, miške, monitorja, radia). Ne morem zaspat. Tudi, če mam oči zaprte in ne jih ne vidim... zgolj vedenje, da so... =) In potem je še ena stvar - nujno mora biti radio na tiho prižgan in seveda ob tem gori lučka - to pa pokrijem s kako krpico. Pri fantu, predno greva spat, spokrijem pol sobe. =) Aja - pa ura ne sme tiktakati... to me dela živčno... fantu budilko pospravljam med puloverje. =)
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#373 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 06 January 2007 - 11:02 PM

Ja, mene pa moti zvok računalnika. Lučke so že tako obrnjene, da ne motijo, sam brnenje mi pa povzroča nočni glavobol.

Glede ure- enako. Ravno zato imam redko odprta vrata spalnice, ker se iz kuhinje grozno sliši. Tik, tak, ...tiiiik, taaaak...

Pa napol odprto okno obvezno, drugače me začne dušiti. Aja, pa nujno mora bit mal svetlo, del rolete gor. Če ne vidim 1 metra od nosu, dobim napad.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#374 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25908 posts

Posted 06 January 2007 - 11:08 PM

hehe, Jenna, k da bi js napisala post laugh.gif

razen tega, da radio res samo izjemoma poslusam (ce se peljem s kom ne-domacim v avtu, ker drugac zmerej ksne svoje cdje sabo vlacim. mi gre na zivce, ker ne morem preskakovat pesmi, pa povsod nekej komentirajo zravn. no, thanks.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#375 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 07 January 2007 - 12:03 AM

-ohohohhhhoooo kak sem se nasmejala
-zelo rada praskam stvari:kot prhljaj in kraste-o fak to mi grozno paše.Če kje vidim na kom kako krasto pa mi ta človek ni ravno antipatičen dobim prav potrebo in napetost naraste in pozabim na pogovor in metuljčki v trebuhu in če je priložnost to tudi nardim (npr mama je skoraj vedno uboga žrtev,nevem zakaj še posebej uživam ko se sploh ne zaveda jaz pa začnem šarit po njeni koži in nezavedno kar potegnem kaj dol biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif ) in ko spraskam oz. se odlušči bi najraje rekla pohoten aaaaaaaaaa in stisnem ustnice ker me čist prevzame..pa ko mam občasno kak suh prhljaj prvo zanalašč posušim lase z fenom da se še bolj vidi, da lahko potem z takih hudim užitkom spraskam in nič ne sme ostati,niti najmanjša pikica.Tukaj nisem ravno stabilnega značaja biggrin.gif
-ne maram sedenja z kavbojkami pred tv-ne morem gledat druge in prav slekla bi nekoga ki sedi poleg mene če je oblečen v kavbojke-tak utesnjeno mi deluje.
-zadnje čase pred spanjem vedno moram pospravit sobo..prej je bila soba dobesedno vedno v svetovni vojni,zdaj pa bi kar delala dokler ni vse sterilno,nilč ne sme ležati,kozmetika mora bit na svojem mestu,tudi kopalnica mora bit zelo čista.
-rada glancam stvari,da se peni pa da se glanca vglavnem.Tak me občasno ful pomirja.
-v sobi ne sme biti čist zatemnjeno-rolete morajo biti vedno gor drugače ne morem zaspati.
-umivam roke sto na uro in vedno ko pridem v kopalnico se ful opazujem in se pačim občasno (če mi je dolgčas sem veliko pred ogledalom).
-Pa občasno ko si operem lase si predstavljam da sem v reklami in poskušam na tak sexi način oz. blazno fatalen in počasen način prikazat sijaj las...z vseh zornih kotov opazujem in jih mečem po kopalnici biggrin.gif
-zvečer sem včasih tako aktivna v glavi da si zmišljujem vice,štorije,zgodbe,ful premišljujem in se smejim sama sebi.
-če se zjutraj ne oprham in umijem glave in me kdo pokliče če grem ven in ni časa za obred potem raje ne grem.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#376 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 07 January 2007 - 12:17 AM

QUOTE(bluberry @ 7. 1. 2007 - 0:03) View Post

dokler ni vse sterilno

laugh.gif To stanje boš pa težko težko dosegla.

Men se grauža prjet za domač tulifon in dat k ušesu k vem, da babica pluva ko govori biggrin.gif

• 0

#377 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 07 January 2007 - 12:33 AM

Tudi jaz ne prenesem, da kjerkoli v sobi tiktaka ura, ko grem spat. Motila me je celo ročna ura na mizi, ko je bilo vse tiho sem jo lahko slišala. Če je nebi pospravila, bi znorela!!!!

Moti me tudi, če ni poravnana kluka na vratih. Mora biti točno v določenem položaju!!! Če je v prisiljenem, se mi zdi, da se muči!! laugh.gif laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#378 piko*biko

piko*biko

**LeGeNdA**

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 5294 posts

Posted 07 January 2007 - 09:42 AM

QUOTE(URŠKA @ 7. 1. 2007 - 0:17) View Post

laugh.gif To stanje boš pa težko težko dosegla.

Men se grauža prjet za domač tulifon in dat k ušesu k vem, da babica pluva ko govori biggrin.gif

no, sam da nism edina lol1.gif
  • 0
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli

#379 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 07 January 2007 - 09:56 AM

Š neki sm se spomnla. Ne morem zaspat brez mojga medota. Sm se probala odvadit, sam mi ni ratal. Včas mam filing d sm utročja, sam si na morem pomagat. sad.gif Pa zmeri k se vsedem, se vsedem na levo nogo, tak da mi ponavad zaspi. Pa zih se bom še kej spolna...
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#380 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 07 January 2007 - 10:31 AM

- tudi jaz vedno štejem ploščice v kopalnicah

- ko gremo poleti kampirat nakupim prej hrano in potem sestavim jedilnik za vsak dan - in potem niti slučajno nobeden ne sme jest tisti dan nekaj, kar ni na jedilniku, npr. če sem določila, da bo v torek riž z zelenjavo, nekdo drug pa bi jedel špagete, se mi zdi to nedopustno!!!! Sej DiLeMa dober ve, kak sem tečna rolleyes.gif laugh.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users