-ohohohhhhoooo kak sem se nasmejala
-zelo rada praskam stvari:kot prhljaj in kraste-o fak to mi grozno paše.Če kje vidim na kom kako krasto pa mi ta človek ni ravno antipatičen dobim prav potrebo in napetost naraste in pozabim na pogovor in metuljčki v trebuhu in če je priložnost to tudi nardim (npr mama je skoraj vedno uboga žrtev,nevem zakaj še posebej uživam ko se sploh ne zaveda jaz pa začnem šarit po njeni koži in nezavedno kar potegnem kaj dol

) in ko spraskam oz. se odlušči bi najraje rekla pohoten aaaaaaaaaa in stisnem ustnice ker me čist prevzame..pa ko mam občasno kak suh prhljaj prvo zanalašč posušim lase z fenom da se še bolj vidi, da lahko potem z takih hudim užitkom spraskam in nič ne sme ostati,niti najmanjša pikica.Tukaj nisem ravno stabilnega značaja
-ne maram sedenja z kavbojkami pred tv-ne morem gledat druge in prav slekla bi nekoga ki sedi poleg mene če je oblečen v kavbojke-tak utesnjeno mi deluje.
-zadnje čase pred spanjem vedno moram pospravit sobo..prej je bila soba dobesedno vedno v svetovni vojni,zdaj pa bi kar delala dokler ni vse sterilno,nilč ne sme ležati,kozmetika mora bit na svojem mestu,tudi kopalnica mora bit zelo čista.
-rada glancam stvari,da se peni pa da se glanca vglavnem.Tak me občasno ful pomirja.
-v sobi ne sme biti čist zatemnjeno-rolete morajo biti vedno gor drugače ne morem zaspati.
-umivam roke sto na uro in vedno ko pridem v kopalnico se ful opazujem in se pačim občasno (če mi je dolgčas sem veliko pred ogledalom).
-Pa občasno ko si operem lase si predstavljam da sem v reklami in poskušam na tak sexi način oz. blazno fatalen in počasen način prikazat sijaj las...z vseh zornih kotov opazujem in jih mečem po kopalnici
-zvečer sem včasih tako aktivna v glavi da si zmišljujem vice,štorije,zgodbe,ful premišljujem in se smejim sama sebi.
-če se zjutraj ne oprham in umijem glave in me kdo pokliče če grem ven in ni časa za obred potem raje ne grem.