Jump to content

Photo

Kontracepcijske tablete

• Please log in to reply
4119 replies to this topic

#361 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 28 October 2006 - 07:24 PM

Ne vem-čudno,da enači nove tabletke tako kot da bi začela tablete jest po 2 3 mescih,ne?Samo ona ziher ve,tko,da...jz bi pol nrdila tko kot je rekla ona-sj če ve da si mela prej druge(valda to ve,ne?) pol je upoštevala to,da je samo prehod tablet,tko,da bi ji šlo zaupat.
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#362 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 28 October 2006 - 07:39 PM

Ja, itak da je vedla laugh.gif .. Ma kura. Jst jih bom začela jemat po navodilih, tk kot da jih sploh nebi menjala. Kot da začenjam nov paketek istih tabletk. Mal bi blo hecno sred uštimanga ciklusa in vsega mešetarit&ruknt dozo hormončkov, ko telo tega ne pričakuje. I think biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#363 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 28 October 2006 - 09:57 PM

Jah, končno je ona doštudirala to,ne.Sj ne rečm da zdj je pa ona en genij medicine,sam vseen bi jz upoštevala njena navodila.Sj ji je jasn,da sam menjaš tablete in,če je kljub temu tko dala navodila,že ve zakaj.
  • 0

#364 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 29 October 2006 - 10:00 AM

Cvetkolinka, drži se navodil v škatlici. Tudi sama sem prešaltala iz enih KT na druge in sem vmes imela 7 dnevni premor. Potem sem pa kot ponavadi začela z novo škatlico, ampak z novimi KT.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#365 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts

Posted 29 October 2006 - 11:03 AM

Hvala! Me je že kr štihnlo, ko sm prebrala tazadn reein post laugh.gif Okej. biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#366 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 29 October 2006 - 11:56 AM

QUOTE(cvetkolinka @ 29. 10. 2006 - 13:03) View Post

Hvala! Me je že kr štihnlo, ko sm prebrala tazadn reein post laugh.gif Okej. biggrin.gif

Sori za vse stiske laugh.gif oops.gif
  • 0

#367 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts

Posted 29 October 2006 - 12:31 PM

Heheh, you bastard you! spank.gif tongue.gif
Hvala ful obema.
  • 0

#368 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 02 November 2006 - 11:20 AM

Punce, jaz imam pa en big problem in se obračam na vas, če mi lahko katera pomaga. Namreč zdej tri mesece jemljem Yarina KT in mi jih je zmanjkalo. Zdej te dni nisem mogla it po recept, ker so bili prazniki, tudi jutri in v ponedeljek moja ginekologinja ne dela, jaz pa moram v ponedeljek že vzet tabletko in nimam pojma, kaj naj naredim. Uglavnem zdej če je ne bom vzela, bo celo sranje, sem en mesec brez kontracepcije in bla bla - sej veste kako to gre. Uglavnem, zelo bi bila hvaležna, če ima katera od uporabnic Yarine tle gor za posodit ali prodat en zavojček teh KT in mi jih poslat jutri, da so pri meni v ponedeljek. Lahko jih odkupim (tudi poštnina je seveda moja) ali pa jih vrnem čez en teden, ko pridem do recepta in dobim svoje. Sej me poznate tle gor, sem zanesljiva in se držim dogovorjenega, bom res ZELO hvaležna, če ima katera extra zavojček teh KT, vem da nisem edina tle gor, ki jih uporablja.

Prosim, naj se me ena usmili, če ne bom kr umrla od žalosti. cry.gif

Hvala!
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#369 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46024 posts

Posted 02 November 2006 - 11:30 AM

Kaj nihče v ambulanti tvoje ginekologinje ne dela? Ni nobenega nadomestnega zdravnika?
Jaz sem imela podoben problem, ker je bila moja na dopustu pa mi je potem druga zdravnica napisala recept.
  • 0

#370 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 November 2006 - 11:35 AM

QUOTE(Kalypso @ 2. 11. 2006 - 11:30) View Post

Kaj nihče v ambulanti tvoje ginekologinje ne dela? Ni nobenega nadomestnega zdravnika?
Jaz sem imela podoben problem, ker je bila moja na dopustu pa mi je potem druga zdravnica napisala recept.

Ma js sm klicala tja pa se nihče ne oglasi, se bojim, da nobenga ni. Ker kadar je kdo tam, se vedn kdo javi.

Še vedno čakam, da se me kakšna dobra vila usmili. cry.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#371 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts

Posted 02 November 2006 - 12:29 PM

O kura. To je pa en šit. Ja jst mam en poklc Diane doma, čist viška, kr jih ne mislim več kdaj jemat. Nevem kk je s tem, da so druge, vsekakor pa bolš druge kot nobene:) So, če boš nucala; komot:)
  • 0

#372 rea

rea

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts

Posted 02 November 2006 - 12:37 PM

žou,nimam yarine... sad.gif
  • 0

#373 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 02 November 2006 - 01:08 PM

A katera jemlje yasminelle? Baje naj bi imele še manj hormonov kot yarina..meni ful zaenkrat pašejo samo me ful glava boli. a to mine ko se telo navadi?? evil.gif verymad.gif
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#374 DiLeMa

DiLeMa

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts

Posted 02 November 2006 - 01:57 PM

Cvetka, najlepša hvala za ponudbo, ampak ne smem kr tko na hitr prešaltat iz enih tabletk na druge, tko da ne bo šlo. sad.gif
  • 0

#375 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15175 posts

Posted 02 November 2006 - 02:41 PM

@dilema, škoda. Upam da se bo kej našlo do pondelka:), vejžde se bo.
@bluberry, kako dolgo jih pa jemlješ? Jst sm zaenkrat sam pr dveh(tabletkah biggrin.gif , danes sledi tretja laugh.gif, ker sem jih šele začela jemat), pa ni kake ekstra razlike. So far. Sem pa veri emoušnl tele zadnje tri, štiri dni. nevem huh.gif smile.gif
  • 0

#376 papaya

papaya

sramežljivec

• Člani
  • 2 posts

Posted 02 November 2006 - 03:44 PM

Ko sem bila jaz v podobni situaciji, mi jih je predpisal kar splošni osebni zdravnik.

• 0

#377 bluberry

bluberry

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1350 posts

Posted 02 November 2006 - 03:48 PM

Saj jaz sem tudi nekje tu hehe-zdaj danes bo sedma in močno upam da bo kot je blo do zdaj-ok počutje.
  • 0
Fake people wear fake clothes and have feak personality becouse they have FAKE BRAINS!
WINK (fake one) :))))

#378 BRIANA

BRIANA

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 123 posts

Posted 02 November 2006 - 06:13 PM

Žal jemljem Logest. Mi jih je pa v podobni situaciji tudi osebna zdravnica napisala. Po moje ne bi smela komplicirat. Sem se že tudi v lekarni zmenila, da so mi posodili škatlico, pa sem jo potem vrnila, ko sem dobila recept - če si kje redna stranka bi ti morda šle na roko. Jaz rečem da jih nujno rabim, pa da ni ginekologa,pa ni nikoli problema
  • 0

• Guests

Posted 03 November 2006 - 10:13 AM

Saj verjetno že veste, pa vendar. Sem zdaj brala, da bi morale tiste ženske, ki jemljejo tabletke, še dodatno jemati B vitamine. V tujini jih že dodajajo kar v tabletke, pri nas pa pač morate same poskrbeti za (dodatno) zalogo v telesu.
  • 0

#380 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 November 2006 - 12:27 PM

Zakaj pa?
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users