Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10323 replies to this topic

#361 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15248 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 01 February 2008 - 11:17 PM

- Beep takrat, ko te nekdo nuca in ima čas zate, ko ga pa nima, mu pa dol visi. Prav točno vem, ko mobi začne zvonit, al pa sms zapiska. ( In je L. ali A. ali P., in ne R. dej dej, drama queen wink.gif)

- midnight lakota

- mače, ko je tečno in se absolutno ne pusti čohat

- lenobitis, ko je najmanj primeren čas, da me zagrabi

..
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#362 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 05 February 2008 - 09:34 AM

Popizdim, če me ker vpraša, če sem zaljubljena.
  • 0

#363 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 05 February 2008 - 01:18 PM

Ful mi gre na živce, če neki delam, pa zmanjka baterij v miški, in jih pol po celem stanovanju iščem verymad.gif

• 0

#364 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 05 February 2008 - 03:55 PM

Da nekdo ne drži obljube. Še posebej če rečem naj raje ne obljublja pa mi zatrdi ne res to pa to bom pa res naredil potem pa obljubo prelomi. Dobim popizditis.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#365 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 05 February 2008 - 04:47 PM

Meni pa gre na živce, ko ljudje niso jasni - npr. stavki v stilu 'daj mi tisto kr tja gor prosim'. Znorim. Ko morš pol 10x vprašat in sam bedak izpadeš, ker ne štekaš. Meni je danes šefica naročla, če ji lahk dve štirki rezerviram v hotelu, ampak ne navadni, ampak neki blablabla (tu je neko nemško besedo uporabla, jaz pa nemško ne razumem skor nič) in valda nimam pojma, kaj je s tem misla. Posledično sem ji rekla, da nič ni fraj. happy.gif
  • 0

#366 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18522 posts

Posted 06 February 2008 - 10:19 AM

Na kar nekaj organov mi gre, da kar vsak parkira na mojem dvorišču, kljub znaku, da je parkiranje dovoljeno le stanovalcem. Slovencem v kapitalizmu ni jasna ustavna kategorija zasebne lastnine. hmm.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#367 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 06 February 2008 - 10:36 AM

Na živce mi gre k mi vedno zmanjka denarja na telefonu, ko ga najbolj potrebujem. To še ni problem, ker greš lahko v štacuno. Ampak (!) baterije pa ne morš kr tako kupit.. mad.gif mad.gif
  • 0

#368 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29876 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 February 2008 - 05:24 PM

čakanje.
in to, da je lepega vedno prehitro konec.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#369 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 06 February 2008 - 05:24 PM

Ob živce me spravlja, ko ljudje s končano trgovsko šolo solijo pamet kako brezveze se je vpisat na gimnazijo, da po končani gimnaziji tak nisi nič, da tak te ki so končali gimnazijo v šoli nič ne naučijo in podobne blesarije. Še huje je, ko se taki spravijo komentirat še univerzitetni sistem, ki so mu bili najbližje ko se peljejo z avtom mimo po cesti.
  • 0

#370 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 06 February 2008 - 05:43 PM

QUOTE(Kalypso @ 6. 2. 2008 - 17:24) View Post

Ob živce me spravlja, ko ljudje s končano trgovsko šolo solijo pamet kako brezveze se je vpisat na gimnazijo, da po končani gimnaziji tak nisi nič, da tak te ki so končali gimnazijo v šoli nič ne naučijo in podobne blesarije. Še huje je, ko se taki spravijo komentirat še univerzitetni sistem, ki so mu bili najbližje ko se peljejo z avtom mimo po cesti.

Moja soseda, ki nima OS je izjavla, da sta tehnična ekonomska in ekonomska gimnazija isto. Ma taki, so ponavad najbol pametn in zbijajo voljo otrokom, ki so res sposobn naredit gimnazijo z lepimi ocenami. Tega jaz tut ne maram.
  • 0

#371 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 06 February 2008 - 07:01 PM

No pa da dodam še js par stvari na seznam, sej vsega se mi tako ali tako ne da pisat, pa itaq je marsikatera že napisala stvari, ki motijo tudi mene tongue.gif

Pa začnimo:
* Ne prenesem, ampak res ne prenesm poženščenih tipov;
* tipov in žensk, ki so obsedeni/e s horoskopom;
* primerjave širokih bokov z rojevanjem, to kr koprivnico dobim, da mi kdo s takimi vn pride. Pizda, kot da smo tiste k mamo široke boke same krive, da jih mamo. Pa kot, da si vse ženske želimo imet froce, oz. še boljš kot, da smo ženske izključno namenjene samo za rojevanje. Človek se resnično vpraša a živimo v 21. stoletju al v prazgodovini down.gif;
* na živce mi gre tud vsesplošno kloniranje (še posebi se je to razpaslo med ženskami, čeprov opažam ta sindrom tud pri moških), sej ni čudno pol, da vsi dobri naši modni kreatorji vn v tujino bežijo;...

Tako dalje in tako dalje... hmm.gif
  • 0

#372 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 06 February 2008 - 07:03 PM

Mene pa ful moti to, da ko kdo smrdljivo kuha (praži očitno enormne količine česna in čebule, cvre ribe, itd.), odpre vrata, da ja smrdi po celotnem bloku. Sam to vohaj, kmet zarukani. evil.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#373 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 06 February 2008 - 07:08 PM

Uf še neki sem pozabla, k mi tud uiber najeda. Recimo, da se pogovarjam z enim fantom in pač ma svoj sleng pa to, vse ok. Ampak, da mi more pa čist v vsaki drugi besedi uporabljat besedico ne ali besedico stari je pa tud višek.
Pa ok, besedico ne še lahko prežvečim, ampak besedice stari pa žal ne morem, se mi kr koža najezi! Retardirano do amena!!! Če jo že more uporabljat, jo nej da saj v pravi spol stari/stara, ne pa da mi govori stari, WTF!!!
  • 0

#374 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 06 February 2008 - 07:15 PM

QUOTE(luciferka @ 6. 2. 2008 - 19:01) View Post

* tipov in žensk, ki so obsedeni/e s horoskopom;

jaaaaaaaaaaa twisted.gif jaz popizdistis fašem, če me kdo po 3 stavkih vpraša kaj sem po horoskopu,
še bolj pa mi najedajo taki, ki sodijo nekoga po horoskopskem znamenju
recimo ena prijateljca: ja to se vidi da je (recimo oven), ker je tak škrt. Mislim WTF???? v vsakem znamenju je miljone ljudi vseh možnih karakterjev
  • 0

#375 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 06 February 2008 - 07:25 PM

Na živce mi gre prepogosta uporaba tega smejkota thumbup.gif

Opazila sm, da eni ob vsak post dodajo še ta smejko. kot da je res vse dobr in oh in sploh... mad.gif
  • 0

#376 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 06 February 2008 - 07:27 PM

Podpis pod tole Tita, si dobr napisala.

No js sem se še nečesa spomnla, kar mi gre tud blazno na živce, in sicer da moj sogovornik pri govorjenju ful krili z rokami. Me je vedno strah, da bom kako klofuto ujela!
  • 0

#377 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 06 February 2008 - 07:32 PM

QUOTE(Jenna @ 6. 2. 2008 - 19:03) View Post

Mene pa ful moti to, da ko kdo smrdljivo kuha (praži očitno enormne količine česna in čebule, cvre ribe, itd.), odpre vrata, da ja smrdi po celotnem bloku. Sam to vohaj, kmet zarukani. evil.gif
Se strinjam. To VEDNO moja babica počne. Pa ima v kuhinji okno, ampak ne ona ga ne odpre, ona raje odpre vrata na hodnik, da ja vse prismrdi k nam v zgornjo nadstropje. verymad.gif

• 0

#378 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 06 February 2008 - 07:35 PM

Joj to moj fant dela: krili z rokami ermm.gif . Sam da je cela situacija še bolj čudna, on maha z rokami, tud če se drživa za roke, in potem še moja skos krili. Ob tem js tok norim in mu ful močno držim roko, da ga ne bi spet premamil...
Na živce mi tud gre, oz. občasno. Bolj mi je nerodno, kot kaj drugega- ko se sred pločnika fant ustavi in začne nazorno prikazovat, kako je npr. enga pri košarki "pokrival". Sem obvezno spada poza, kjer je napol v počepu, z raširjenimi nogami in na široko razprtimi rokami... laugh.gif
Bohve kaj si folk misli

Pa naživce mi gre mami, ker me vedno ful naglas ogovarja, ko pridem v službo, da da vsem jasno vedet, da sm JAZ njena hči. Potem pa k me sodelovke opazijo pa že modrujejo, da sm čista mami mad.gif
  • 0

#379 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29876 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 06 February 2008 - 08:04 PM

QUOTE(luciferka @ 6. 2. 2008 - 19:27) View Post

No js sem se še nečesa spomnla, kar mi gre tud blazno na živce, in sicer da moj sogovornik pri govorjenju ful krili z rokami. Me je vedno strah, da bom kako klofuto ujela!

midve se pol ne bi mogle dolgo časa pogovarjati, ker jaz, ko padem noter, res krilim ko zmešana. laugh.gif
pa to o smrdljivi kuhi je tudi pri meni na mestu.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#380 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 06 February 2008 - 08:14 PM

Na živce mi gre, ko mi ljudje kaj očitajo in solijo pamet; pop**dim.
Pa ko na wc-ju ni brisačk ampak sušilec, tako zelo nepraktična stvar.
Med poukom vedno ko je kaka zanimiva ura, se zraven usede kak sošolec, ki govori in govori, da niti ne morem spremljat. rolleyes.gif
Ne maram da me kdo dolgo pregovarja in sili v kaj, dobim direkt živčni zlom.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users