Jump to content

Photo

Predsedniške volitve

• Please log in to reply
383 replies to this topic

#361 Plain Jane

Plain Jane

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 13529 posts

Posted 24 November 2012 - 08:35 PM

, mi pa njegova žena ni povšeči, se mi zdi taka napihnjena, vzvišena ... gosposka.

Meni tudi ne. Tudi parkrat sem jo videla med nakupovanjem pa mi je isto delovala. Potem sem pa zadnjič nekje brala en intervju z njo pa se mi je prav prikupila, ni delovala več tako zategnjeno.
  • 0

#362 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 25 November 2012 - 08:06 PM

Ali kdo ve kakšna je procedura v primeru da želiš volit predčasno? Koliko casa vnaprej je to sploh mogoče? Errol?
  • 0

#363 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14254 posts

Posted 26 November 2012 - 08:43 AM

Mislim, da je možno od torka do četrtka.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#364 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 26 November 2012 - 02:23 PM

Hvala.
  • 0

#365 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 26 November 2012 - 02:48 PM

Kalypso, preberi si na strani dvk.si. Sem ravno pred dnevi brala. Mislim da greš lahko predčasno volit nabolj zgodaj 5 dni pred volitvami, najkasneje pa 2 dni pred volitvami. Greš pa na sedež svoje okrajne volilne komisije (upravna enota). Je na netu tudi seznam teh volišč.

Jaz si bom pa zrihtala, da grem lahko volit izven kraja svojega prebivališča.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#366 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 26 November 2012 - 02:51 PM

Sem prebrala, ja. Hvala tudi tebi za odgovor.
  • 0

#367 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18460 posts

Posted 26 November 2012 - 03:17 PM

Jaaaaaaa, špekuliram, da bom šel na predčasne volitve, ker moram obvezno jet na morje. Muči pa me vprašanje, zakaj jaz tega o predčasnih ne morem najti na netu. Predčasne imam jaz na Linhartovi, kje pa mama, ki živi v Kosezah, pa ne vem.
EDIT: pogledal sem na dvk.si in našel, kar me je zanimalo. Očitno se začnejo predčasne volitve jutri.
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#368 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 November 2012 - 10:19 PM

Če bi bile danes volitve, bi Pahor zmagal z 61 %
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#369 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 November 2012 - 12:17 PM

Tviteraši sporočajo: Pahor, Turk, gotofa sta!

Sploh ne morem verjet, da se je ta fraza tako razširita. V Mariboru redko kdo reče "gotof". Pardon, jaz ne poznam nikogar razen moje babice, da bi tako govoril. Potem pa Ljubljančani in drugi to tako potencirajo, pišejo napačno dvojino (gotova sta če še :wallbash: ) in so celi pametni z našim narečjem. Nič ni hujšega od Ljubljančana, ki se trudi govoriti po Štajersko.
  • 0
Viens, reste ici!

#370 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 November 2012 - 12:29 PM

Meni tudi to gre na živce. Pa Pahor tudi.
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#371 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 30 November 2012 - 01:02 PM

Pa gotof je, pa fertik je .... nič od tega ni slovensko. :D (Gotof je so drugače za Miloševića uporabljali)
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#372 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 November 2012 - 01:05 PM

(Gotof je so drugače za Miloševića uporabljali)

Niko ne sme da vas bije!
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#373 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 30 November 2012 - 01:05 PM

Ne saj ni, ampak moja babica reče "gotof". :) Torej res starejša generacija mogoče. Ne vem od kod so to potegnili. :S
  • 0
Viens, reste ici!

#374 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 November 2012 - 03:48 PM

:AJEBEŠ:

Jelinčič na obisku pri Pahorju: “Vsaka podpora je dragocena”

Predsedniški kandidat Borut Pahor je dejal, da ni v zadregi zaradi podpore,
ki mu jo je pred drugim krogom izrekel predsednik vlade in SDS Janez Janša. "Nasprotno, zdi se mi velikanski privilegij."

Zdaj moramo vsi glasovati za Pahorja, če hočemo, da bo novi predsednik pomagal vladi
  • 0

#375 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 30 November 2012 - 03:58 PM

Mislim, da si s tem Pahor pljuva v lastno skledo. Dozdeva se mi, da bo Türk dobil drug mandat.
  • 0

#376 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23287 posts

Posted 30 November 2012 - 04:16 PM

Pomoje bo pa vseeno Pahor prepričljivo zmagal.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#377 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 30 November 2012 - 04:18 PM

Po mojem tudi.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#378 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85935 posts

Posted 30 November 2012 - 04:22 PM

^

Jaz grem vseeno volit za Türk, iz principa, ker mi grejo Pahorjeve izjave čedalje bolj na bruhanje.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#379 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 30 November 2012 - 05:20 PM

Seveda bo Pahor zmagal, ker živimo v Butalah.
  • 0

#380 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 01 December 2012 - 11:04 AM

ja kot kaže bo NAŽALOST najverjetneje zmagal Pahor,,,,sem pa včeraj gledala soočenje na Slo in ga je Türk spet " nascal" na celi črti. Očitno Slovenija (še) ni zrela za politiko in predsednika kova kot je dr. Türk, žal. Dobili bomo takega predsednika, kot si ga zaslužimo.
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users