Meni tudi ne. Tudi parkrat sem jo videla med nakupovanjem pa mi je isto delovala. Potem sem pa zadnjič nekje brala en intervju z njo pa se mi je prav prikupila, ni delovala več tako zategnjeno., mi pa njegova žena ni povšeči, se mi zdi taka napihnjena, vzvišena ... gosposka.

Predsedniške volitve
Posted 24 November 2012 - 08:35 PM
Posted 25 November 2012 - 08:06 PM
Posted 26 November 2012 - 08:43 AM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 26 November 2012 - 02:23 PM
Posted 26 November 2012 - 02:48 PM
Jaz si bom pa zrihtala, da grem lahko volit izven kraja svojega prebivališča.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 26 November 2012 - 02:51 PM
Posted 26 November 2012 - 03:17 PM
EDIT: pogledal sem na dvk.si in našel, kar me je zanimalo. Očitno se začnejo predčasne volitve jutri.
ESTOY FLOR DE ATORRANTE
UN CONTURSI MALEANTE
Posted 28 November 2012 - 10:19 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 30 November 2012 - 12:17 PM
Sploh ne morem verjet, da se je ta fraza tako razširita. V Mariboru redko kdo reče "gotof". Pardon, jaz ne poznam nikogar razen moje babice, da bi tako govoril. Potem pa Ljubljančani in drugi to tako potencirajo, pišejo napačno dvojino (gotova sta če še

Posted 30 November 2012 - 12:29 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 30 November 2012 - 01:02 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 30 November 2012 - 01:05 PM
(Gotof je so drugače za Miloševića uporabljali)
Niko ne sme da vas bije!
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 30 November 2012 - 01:05 PM

Posted 30 November 2012 - 03:48 PM

Jelinčič na obisku pri Pahorju: “Vsaka podpora je dragocena”
Predsedniški kandidat Borut Pahor je dejal, da ni v zadregi zaradi podpore,
ki mu jo je pred drugim krogom izrekel predsednik vlade in SDS Janez Janša. "Nasprotno, zdi se mi velikanski privilegij."
Zdaj moramo vsi glasovati za Pahorja, če hočemo, da bo novi predsednik pomagal vladi
Posted 30 November 2012 - 03:58 PM
Posted 30 November 2012 - 04:16 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 30 November 2012 - 04:18 PM
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 30 November 2012 - 04:22 PM
Jaz grem vseeno volit za Türk, iz principa, ker mi grejo Pahorjeve izjave čedalje bolj na bruhanje.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 30 November 2012 - 05:20 PM
Posted 01 December 2012 - 11:04 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users