Jump to content

Photo

Brazilska depilacija

• Please log in to reply
1266 replies to this topic

#361 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 16 July 2008 - 07:57 PM

1. Mogoče sta se pa obe dve majstorici pogovarjali med sabo twisted.gif (sej itak stalno neki meljejo med sabo). Rekla je no, da je bla ena mlada pri njih s tankimi.

2. Jaz sem od vekomaj mela močne kucine, so pa zdej še gostejše, ker se zadnja leta pogosto brijem, prej se pa nisem.

3. Meni noge niso trzale, šele ko je šla tamalo pulit sem vsakič zatrzala. Pa napeta sem bla, po moje bi lah cigla na meni razbijal. Ampak nisem "zasmrdela", kljub potenju. Pa še zdaj ne smrdim, čeprav sem bla pol še par ur stalno na biciklu in sem bla kot polita s potom.

4. Tebi se je zatrgalo? Meni se je (lih na desni strani) vsakič. Pa še parkrat je mogla it po istem mestu, ker ni takoj pobralo.
Zato nisem zdržala še tisto malo, je blo res onkraj predstavljivega. Na levi strani kot rečeno ne bi mela takih problemov, sam bi blo neenakomerno pol pa ful čudno. Še zdaj me boli samo desna stran. Pipnit pa raje ne upam.

Za rit pa ni blo panike,m sem si kar oddahnila laugh.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#362 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 16 July 2008 - 08:02 PM

QUOTE(crna @ 16. 7. 2008 - 20:57) View Post

1. Mogoče sta se pa obe dve majstorici pogovarjali med sabo twisted.gif (sej itak stalno neki meljejo med sabo). Rekla je no, da je bla ena mlada pri njih s tankimi.

Verjetno sem potem to res jst, ooh oops.gif . Ker sta ti dve delali v istem prostoru, tako da se je vse slišalo, pa itak me je vidla prej. laugh.gif

2. Jaz sem od vekomaj mela močne kucine, so pa zdej še gostejše, ker se zadnja leta pogosto brijem, prej se pa nisem.

3. Meni noge niso trzale, šele ko je šla tamalo pulit sem vsakič zatrzala. Pa napeta sem bla, po moje bi lah cigla na meni razbijal. Ampak nisem "zasmrdela", kljub potenju. Pa še zdaj ne smrdim, čeprav sem bla pol še par ur stalno na biciklu in sem bla kot polita s potom.

Ker deo maš? biggrin.gif

4. Tebi se je zatrgalo? Meni se je (lih na desni strani) vsakič. Pa še parkrat je mogla it po istem mestu, ker ni takoj pobralo.
Zato nisem zdržala še tisto malo, je blo res onkraj predstavljivega. Na levi strani kot rečeno ne bi mela takih problemov, sam bi blo neenakomerno pol pa ful čudno. Še zdaj me boli samo desna stran. Pipnit pa raje ne upam.

Ma, kdaj je v začetku le majčken kosek potegnila in je potem do konca. Samo bol po gričku wink.gif . Mene hvalabogu nič ne boli. Ampak sem že s pinceto kakšne dlake ven dajala in ugotovila, da pri malih ustnicah ne boli tok wink.gif . Ampak ti jih imaš še velik, tko da bi blo grozno verjetno cry.gif

Za rit pa ni blo panike,m sem si kar oddahnila laugh.gif .

To je pa res lep del, se strinjam laugh.gif .

• 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#363 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 16 July 2008 - 08:13 PM

Deo imam Dusch Das, ena Milerjeva znamka, so res dobri. But then again ful malo švicam in nikoli ne smrdim (razen če se ne bi tuširala par dni biggrin.gif).

Ko sem bla jaz (lih v največjih mukah), je mela ta starejša zraven eno gospo na masaži. In je gospa smrčala par minutk laugh.gif .

(sem v eni drugi temi prebrala, da si vzela rdeč lak od Revlona, ker odtenek pa? jaz sem vzela 680, Revlon Red biggrin.gif)
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#364 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 16 July 2008 - 08:21 PM

jaz grem jutri na brazilsko, po 1 letu britja. Držite pesti, da ne crknem od muk ohmy.gif ohmy.gif
  • 0

#365 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 16 July 2008 - 08:24 PM

O boga sad.gif . Držimo pesti, itak, a če potem napišeš kako je šlo. biggrin.gif
Greš v Bernija?
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#366 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 16 July 2008 - 09:02 PM

QUOTE(crna @ 16. 7. 2008 - 21:13) View Post

Deo imam Dusch Das, ena Milerjeva znamka, so res dobri. But then again ful malo švicam in nikoli ne smrdim (razen če se ne bi tuširala par dni biggrin.gif).

Ko sem bla jaz (lih v največjih mukah), je mela ta starejša zraven eno gospo na masaži. In je gospa smrčala par minutk laugh.gif .

(sem v eni drugi temi prebrala, da si vzela rdeč lak od Revlona, ker odtenek pa? jaz sem vzela 680, Revlon Red biggrin.gif)

Ma jaz imam tudi tega, mareličnega, pa po koncu dneva pusti beden vonj. Ne po švicu, samo rahlo zatohel odtenek vonja deota. Danes sem deo kristal v razpršilu uporabla. Mogoče premal gor našpricala hmm.gif .

Mencala sem med tistim fuul temno rdečim, ki je že ko mal z rjavo pomešan, pa sem si zadnji moment premislila, in kričeče, svetlo rdečega vzela. Ker izmed teh je tvoj? Sta bila pa oba zadnja.
  • 0

#367 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 16 July 2008 - 09:23 PM

Istega mave laugh.gif . (lak)

Ti kristali meni nič ne pomagajo, od njih pa res ni haska. Ta marelični pa tudi meni ni bil preveč ok. Vonj me je pol začel motit, je res tak zatohel. Zdej imam pa enega novega z vrtnico, ki je malce bolj svež in je res dober.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#368 gospodična*mična

gospodična*mična

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1793 posts

Posted 16 July 2008 - 09:47 PM

[quote

• 0

#369 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 16 July 2008 - 09:48 PM

Ej sej ti je ne bo smile.gif . Pa sej če si že bla veš kako približno bo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#370 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 16 July 2008 - 10:39 PM

QUOTE(crna @ 16. 7. 2008 - 22:23) View Post

Istega mave laugh.gif . (lak)

Ti kristali meni nič ne pomagajo, od njih pa res ni haska. Ta marelični pa tudi meni ni bil preveč ok. Vonj me je pol začel motit, je res tak zatohel. Zdej imam pa enega novega z vrtnico, ki je malce bolj svež in je res dober.

Hahaha, mislila sem, da si tistega drugega vzela, ker je temnejši. Si bla še kej v Lushu? tongue.gif Kdaj si pa bla v Müllerju?
Naslednjič torej kupim tega vrtničnega, marelico pa mami podturim biggrin.gif .

Zdej pa še glede brazilske in vsega tega. laugh.gif :
Jaz mam zdaj še mal rdeč vse skup. Grem stavt, da se bom jutri s kakšnimi mozoljčki zbudila, grrrrrr mad.gif mad.gif mad.gif . Mazala si bom z bepanthenom plus 2x na dan (enkrat sem danes videla, bi bilo premalo), in po nasvetu kozmetičarke nardila piling čez en teden (sol+olivno olje ... ti bolj blagi ti vraščenih dlak res ne spravjo na plano niti malo rolleyes.gif ), potem pa na vsake 2 dni.
  • 0

#371 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 16 July 2008 - 10:43 PM

Zdaj pa je že mene zagrabila rahla želja, da bi šla na to stvar. Ker se mi ne da švicati poleg epilatorja skoraj cel popoldan (mam vmes odmore od muk), da si popipam vso dlakovje med nogami.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#372 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 16 July 2008 - 10:43 PM

Ne, enega živo rdečega sem hotla. Oz. celo rdeče-oranžnega, pa so mi bli "predragi" (Mavala ima res super odtenek, aje flaška res min mini, stane pa cca. € manj kot Revlonov, ki je pa v giga embalaži).
Nisem bla v Lushu, nič ne rabim.

Jaz imam tudi živo rdeče spodi že celo popoldne. Ne bo nobenih mozoljčkov jutri, boš vidla. Sem pa lihkar ugotovila da ne najdem Bepanthena. Bom pa vzela otroško hladilno mazilo.Je tudi dobro.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#373 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 16 July 2008 - 10:50 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 16. 7. 2008 - 23:43) View Post

Zdaj pa je že mene zagrabila rahla želja, da bi šla na to stvar. Ker se mi ne da švicati poleg epilatorja skoraj cel popoldan (mam vmes odmore od muk), da si popipam vso dlakovje med nogami.

Če zbiraš med depilatorjem in brazilsko v salonu, je res slednje mala malica proti depilatorskemu mučenj cry.gif . Jaz sem si z njim le malo bikini lahko ... Bi bilo zanimivo, da bi napisala, kako ti je bilo luštno, ko pa ni nič bolelo. laugh.gif

QUOTE(crna @ 16. 7. 2008 - 23:43) View Post

Ne, enega živo rdečega sem hotla. Oz. celo rdeče-oranžnega, pa so mi bli "predragi" (Mavala ima res super odtenek, aje flaška res min mini, stane pa cca. € manj kot Revlonov, ki je pa v giga embalaži).
Nisem bla v Lushu, nič ne rabim.

Jaz imam tudi živo rdeče spodi že celo popoldne. Ne bo nobenih mozoljčkov jutri, boš vidla. Sem pa lihkar ugotovila da ne najdem Bepanthena. Bom pa vzela otroško hladilno mazilo.Je tudi dobro.

Pri dven nanosih bo pomoje ta ful lep. Že komaj čakam, da se ga danes spraivm namalat, vsaj eno plast laugh.gif . Upam, da bo obstojen res tok, kot je ocenjen, ker meni je Bourjois took zanič (posušil se je rekordno, pa neobstojen je), pa je precej pohvaljen down.gif .

Kaj je fora otroškega hladilnega mazila? Jaz imam navadnega. Če mi zmanjka bepanthena plus, bo ta tud ok?

Po britju mi rata nekaj mini belih mozoljčkov. Je ful nagravćno, tko da bi blo res lepo, če zdej tega ne bi blo. smile.gif
  • 0

#374 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 16 July 2008 - 10:59 PM

Ah sej ni otroško mazilo, samo name so ga vedno pacali ko sem bila majhna.

FTSE pojdi, tam si hitreje fertik, pa profi ti dela.

Jaz s svojo nisem bila ravno zadovoljna, ker me je motilo, da je vmes pisala smsje. Je čakala da se vosek shladi (no sej malo že traja, se pa blesavo počutiš). Pol ko sem bla v mukah je pokazala nekaj simpatije, nisem pričakovala.
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#375 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19982 posts

Posted 16 July 2008 - 11:01 PM

Aaa, sem mislila, da ma mogoče še kaj več za pomiritev not. smile.gif

Omg, to pa ni lepo! ohmy.gif No ja, moja je pa preko tiste slučalke v uhu kdaj kakšen klic sprejela.
  • 0

#376 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 17 July 2008 - 07:51 AM

Jaz, če ne bi doma eksperimentirala in sama nekaj poskušala, bi kuj šla na to brazilsko. Tako pa se v živo spomnim bolečine in da sem znorevala in to freakin' dvaaakraaat.

Prvič z listki in sam bog mi pomagaj da sem s sabo vzela (to sm delala v lj, nism cele škatlice vlačla s sabo, samo enpar trakcev) en un hladilni after listek, ki ti stopi odvečen vosek, ker je bilo.. horrendous. IPB Image

No, naslednjič je pa šlo s epilatorjem, naprej je pa zgodovina. Tri tedne totalno občutljive, suhe, mozoljčkaste kože, pa noro je srbelo. Nič, nobena krema ni pomagala.

Ja, zdaj so enmal zredčene dlake tam in je bolj gladka koža sam.. IPB Image

Kaj to sta dve vrsti načina odstranjevanja dlakic, bikini al pa cela lula?
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#377 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 17 July 2008 - 09:07 AM

Ja, pri "bikini" ti odstrani sam tisto, kar štrli ven izven roba kopalk, pri brazil je pa cela lula in okol anusa.
  • 0

#378 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15176 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 17 July 2008 - 09:09 AM

Ma, izven kopalk mi nič ne štrli, a pol pusti on trikotniček do lule pri miru in zdepilira samo ob straneh?
Jhoo. Jst bi samo ta vidni del od spredaj dala stran. Tam not vmes mi je vseeno oziroma zaradi bolečin ne bi šla.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#379 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26105 posts

Posted 17 July 2008 - 09:13 AM

Ja kakor jaz vem, pomeni bikini to, da ti zdepilira samo ob straneh, ostalo pa pusti pri miru. Po moje je najboljše, da pokličeš v kakšen salon pa se poinformiraš. Lahko da eni delajo tako, drugi drugače.
  • 0

#380 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 17 July 2008 - 09:17 AM

QUOTE(BusyBee @ 16. 7. 2008 - 13:18) View Post

A je katera že bila tule? http://www.nohti.eu/...nohtov-nogavic/

Iščem primerno lokacijo v MB-ju, kjer ni predrago ... A v MB-ju delajo kje s tem roza voskom, ki ne boli tako??? Eventuelno bi prišlo še Celje v poštev ... Hm.

Hej punce. A nobena ne ve za kak ugoden, dober salon na tem območju?
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users