Jump to content

Photo

Vtisi minule noči

• Please log in to reply
620 replies to this topic

#361 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 11 February 2008 - 08:34 PM

QUOTE(paradajzz @ 11. 2. 2008 - 19:33) View Post

console.gif
why? ermm.gif

en mal drame smo meli ... ker meni se cufa, da res ni. laugh.gif sej dons pol tok ni hudo kot je blo učeri, dons se že smejim temu. smile.gif all OK, don't worry.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#362 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6789 posts

Posted 12 February 2008 - 08:46 AM

Pol noči neprespane, ker me ne spusti nespečnost. Točno 3.05, je bla ura, ko sem zadnjič pogledala. Potem sem končno zaspala, zgodaj zjutraj so me pa zgrabili menzeskrši...FANTASTIČNO. Neprespana sem, da smrdi...
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#363 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46011 posts

Posted 13 February 2008 - 03:25 PM

QUOTE(Eli @ 12. 2. 2008 - 8:46) View Post

Neprespana sem, da smrdi...
Same here. Sem do pol enih ponavljala snov za današnji izpit.
  • 0

#364 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 16 February 2008 - 01:58 PM

Lahko recem samo: Kaj men ni jasn .. hmm.gif

Ob 7ih smo se dobili v centru in sli pit, in se me je zacelo prijemat po ene dveh pirih in 1/2 tamale rakije. Potem smo sli proti Compu in jaz naenkrat vidim enega kuzka na cesti, ga zacnem bozat in objemat, lupckat, je bil cist vesel. No, seveda sem tak stor, da sem se butnila v ustnico ob njegovo glauco in mi je vse zateklo. Takrat sem bila ze dost prbita ja .. oops.gif

Ko smo prisli sva s kolegico zexali se vsaka po 3 teqile, potem je pa vse bolj megleno. Vem samo, da: sem dajala nasvete T glede enega tipa, spet videla vzporedno vesolje (to zmeraj vidim), boksnila enega cefurja na gobec, bila z enim rejverjem; najprej sem mislila, da je emo, lol - in je bilo tok dobro, res, prav tisto zivalsko, skos me je grabil in drzal za vrat in grizel, tak flek imam zdaj da me boli vrat ce obrnem glavo, prav malo psihopatska scena. smile.gif In prejle me klice in rece da sem mu odgriznila kao mal koze na bradi. Halo, to se sploh ne da .. In da ma kao rano zdej. oops.gif Sej mu je bilo vsec, tko da naj kar utihne. No, in jaz sem lepo s tem tipom, ko prinori en skin, s katerim sva dost mutila pa tut bila 1x skupaj, tega mojega totalno napizdi, kao pofukan emo, ti nebos z njo, preklet peder ipd. Potem se mi je sfukalo in sem ga pograbila ter zunaj butnila ob zid pa se drla nanjga: Kaj hoces od mene?! In je rekel da sem mu usec, samo da sem vse zajebala ker sem bila s tem emotom, da kaj mi ni jasno in podobne. Pa skos sem ga tolkla, on se mi je pa smejal v glavo. Tisti, s katerim sem bila pa prav zmenjena, je pa kao vmes prisel in je videl da je bedno (torej me je ziher videl s tem, ker sva bila VSEM na oceh in si zdaj misli svoje).

Skratka, vse sem zajebala, in to samo zato, ker ratam popoln kreten, kadar sem pod gasom. Tako nasilna ratam, res, kar tepem se usakic nekej pa cist se mi odpuli. Aja, pa se telefon, kljuce pa kes so mi ukradli, superca. Sej so sli eni tipi tem cefurjem morit, pa so vse vrnili, samo tlfja in tega pa ne (sploh jim niso tega nasli, itak so jih cist pretipali in ne bi mogli nikamor skrit, tako da je tlf. pomojem padel ven 1x umes).

Unicena sem, vrat in ustnica me tako prekleto bolita, da bom znorela, pa se kot smrt osebno zgledam.

• 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#365 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 16 February 2008 - 06:56 PM

QUOTE(SaRcHiiQaa @ 16. 2. 2008 - 13:58) View Post

in je bilo tok dobro, res, prav tisto zivalsko, skos me je grabil in drzal za vrat in grizel, tak flek imam zdaj da me boli vrat ce obrnem glavo, prav malo psihopatska scena. smile.gif

mmmmmmmm .... kar si tuki napisala, se prav mikavno bere ....

sicer pa se ne sekiraj - veš kaj vse folk dela, kadar ma preveč OH v riti ... smile.gif

po dolgem času sem spala ko mala beba. super.

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

#366 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 16 February 2008 - 07:00 PM

Spala kot ubita, edino proti jutru me je full lulat prjel, pa se mi ni dal vstat in sem potem trpela v postelji-posledično uničeno jutro laugh.gif
  • 0

#367 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 16 February 2008 - 08:31 PM

QUOTE(Špela @ 16. 2. 2008 - 18:56) View Post

mmmmmmmm .... kar si tuki napisala, se prav mikavno bere ....

Hehe, se bolj mikavno je v praksi twisted.gif Samo mal prevec je bilo, zdej me tok boli ..
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#368 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 18 February 2008 - 09:12 AM

Dons ponoč je blo grozno. Celo noč nisem spala, grlo me je bolelo, oči, skos sem smrkala, iz nosa mi je teklo...skratka, skos sem se zbujala, pa še fanta s tem....Bedno res down.gif
  • 0

#369 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 22 February 2008 - 03:43 PM

Žur do jutranjih ur. Bilo je n o r o. tako pa se nism že dolg naplesala. Ful mam zakon sošolce k so vedno za zajebancijo in ko ga mal pojijeo, so pripravljeni tud plesat laugh.gif
  • 0

#370 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 23 February 2008 - 02:28 PM

Po dolgem času sem se fino naspala biggrin.gif (cel teden sem prepozno šla spat in se zgodaj zbudila, zato mi je primanjkovalo spanca).
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#371 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 28 February 2008 - 07:55 AM

down.gif

Celo ramo sem si skoraj spraskala, tako me je srbela, KN, ju3 grem po Elocom. sad.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#372 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 28 February 2008 - 08:13 AM

Ful sem slabo spala, proti jutru sem vsake pol ure pogledala koliko je ura in pred pol ure vstala.
  • 0

#373 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 29 February 2008 - 05:24 PM

Sanjala sm, da je fotr umru, da smo bli v enmu 'muzeju' pod vodo in da je vse skp počl in smo se rešl tko kot smo se lah, fotr ni pa nikol na vrh pršu, jz sm se jokala pa ihtela sm, prou čutla sm, spuščala sm en glask pa mišice napenjala v vratu, grlu, k sm se zbudila me je ful gru bolel.
Tko res zoprno, prava velka nočna mora.

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#374 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 29 February 2008 - 10:45 PM

Spala na kavču, se celo noč premetavala, ker je tako uničen in čisto neudoben. Ob 8h spokala v bratovo francosko posteljo, ker je on šel v službo, in spala kot dojenčke do enih.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#375 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29703 posts

Posted 02 March 2008 - 09:48 AM

že spet drame z B. ... moj bog, kdaj se bo to nehalo?! rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif skoraj nič nisem spala, vohala smrdljive alko hlape ... upam samo, da nam zarad tega tečna dons cel dan. smile.gif
  • 0

#376 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 02 March 2008 - 02:35 PM

Spala sem sicer uredu, vmes sem se mal zbudila, ker se mi je mačka nasrala čist sredi postelje, napol je ležala na meni in potem mi je postalo vroče, nisem mela pa srca jo odrint, pa sem hotla na fin način jo spodit kao da njej ne bo udobno in sem se ful premikala, pa sploh se ni dala motit. Kr zabetonirala se je na tist plac in ni hotla popustit, pa it dol... Naslednjič jo bom pa res odrinla, na celi postelji se namesti direkt na sredino,pa še razkomoti se na vse strani, jaz sem pol čist stisnjena. verymad.gif
  • 0

#377 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 02 March 2008 - 02:45 PM

sexala .od 4 naprej pa spala. Nisem se naspala. Zadnje noči so prekratke.
  • 0

#378 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 02 March 2008 - 02:48 PM

Z bratom sva gledala neko komedija, sčasoma postala preveč utrujena, da bi se sploh smejala, na koncu pa zakinkala na kavču. ;D Ko sem se zbudila, sem si šla umit obraz in si napackat skinoren gor, me je klicala kolegica, da mi neki pove o nekem njenem nesojenem tipu. Potem sem padla v posteljo in zaspala kot ubita.
  • 0
Pablo Picasso

#379 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18453 posts

Posted 03 March 2008 - 08:45 AM

Vtisi minule noči: Naklofen in Aspirin +C. huh.gif
  • 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#380 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts

Posted 03 March 2008 - 04:02 PM

Do enih zjutraj sem urejala neke zapiske od slovenščine, ker enostavno nisem mogla zaspat. Se stuširala, blablabla, in se okoli pol dveh končno spravila spat. Skoraj bi zaspala, ko zaslišim nek čuden zvok pod posteljo. blink.gif Mene valda grabi panika, zvok se nekako vse bolj in bolj približuje, srce mi tolče kot zmešano, skočim iz postelje, prižgem luč in vidim, da nekaj švigne mimo moje glave. Čakam, čakam, in na koncu vidim OGROMNEGA kosmatega rjavega nočnega metulja, kako se ustavi na moji mizi. Ful je bil strašen. O.o Od strahu sem cvilila in ga skušala spraviti ven iz sobe, se mučila z njim 15 minut in ko sem bila na koncu z živci, sem ga enostavno počila. Aaa, sej vem, sej vem, poor little thing, ampak mene je bilo tako faking straaah!!! cry.gif
  • 0
Pablo Picasso

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users