Se ful namažem čez, ampak bom zdaj še bolj pozorna.
Krema za okrog oči
Posted 24 February 2017 - 04:48 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 March 2017 - 08:09 AM
Jaz bom morala pa v kratkem kupit novo kremo in me zanima, če imate kakšen predlog za novo ... mojim letom primerno (hranilno in da pomaga malo proti gubam).
Do sedaj sem uporabljala vrsto let 100% Pure Krema proti podočnjakom s kavnimi zrni pa ne vem ali je še primerna zame ali bi potrebovala kaj "močnejšega"
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 04 March 2017 - 11:17 AM
O tisti Derma E Anti-Wrincle se je razpisalo tukaj že nekaj punc
edit: Aja sori, sprašuješ za okoli oči. Po mojem mnenju bi lahko kremo, ki je dovolj hranilna za obraz, uporabljala tudi za okrog oči,
ker itak gre dostikrat za marketinško foro.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 04 March 2017 - 12:00 PM
Če res nimaš kakšne prav posebne sestavine v mislih (recimo kofein za podočnjake, to pa že imaš), bi jaz tudi isto kremo uporabljala. Edino, če imaš ne vem kako odišavljeno, kar pa itak ni ok. Vse raztegni še do oči, da ni nepotrebnega stroška.
Drugače pa bi ti pomagal edino retinol. To sta pa recimo Avene Physiolift za oči ali LRP Redermic R za oči.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 04 March 2017 - 08:16 PM
Jaz tudi kar Dermo E mažem okrog oči, itak ima super sestavine. Več za zdaj ne rabim in preveč denarja sem že zmetala za precenjene kreme za okrog oči, ki niso imele nobenega posebnega učinka.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 05 March 2017 - 09:48 PM
Jaz uporabljam za okrog oči eno naravno kremo od Paul Penders zmešano s kapljico jojobinega olja. Mi ustreza, sploh, ker imam velike težave dobiti primerno kremo - večina mi draži oči, geli so mi vsi prelahki, mastne kreme vse pretežke. Glede učinka - sem že slišala pohvale, da nimam gub okoli oči, čeprav jih seveda imam. Bi pa gotovo lahko bile izrazitejše, a zasluge pripisujem predvsem vestnemu nošenju sončnih očal v vseh letnih časih, zdravemu življenjskemu slogu itd..
Posted 07 March 2017 - 08:51 AM
kje pa kupujete/naročate Dermo E?
Put A Kilt On It!
Posted 01 August 2017 - 12:33 PM
Jaz sem zdaj porabila prvo tubo Derma E kreme za okoli oči
Pojma nimam če kaj pomaga, recimo da škodi ne
Put A Kilt On It!
Posted 01 August 2017 - 12:42 PM
Meni je žal, da moja krema iz te linije ni v tubi. Lonček me čedalje bolj moti in tudi stabilnost sestavin je vprašjiva. To je edini razlog, da bi jo menjala.
― V. Van Gogh
Posted 01 August 2017 - 01:00 PM
Ja, tisti lonček je precej velik in nepraktičen. Jaz jo dajem v manjši lonček.
Put A Kilt On It!
Posted 22 December 2017 - 12:27 PM
https://www.lekarnar...ma-za-okoli-oci
― V. Van Gogh
Posted 22 December 2017 - 04:05 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 22 December 2017 - 07:31 PM
Ti drugače uporabljaš Derma E kremo za obraz, se ne spomnim? Jaz ne opazim nobene razlike pri kremah za okrog oči, imam isto nego za cel obraz že dobri dve leti. Prej pa nobene kreme za okrog oči nisem 2x kupila, skos sem preizkušala nove.
― V. Van Gogh
Posted 11 January 2018 - 03:52 PM
Jaz sem imela tester te kreme in mi je bila zelo všeč.
Marmelada, kje si dobila tester (v naši lekarni nimajo, je rekla, da so nasplošno slabo založeni).
Morda veš, če se ga da naročiti tudi po pošti?
Posted 14 January 2018 - 12:50 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 15 January 2018 - 10:14 PM
Posted 16 January 2018 - 08:39 AM
Ti drugače uporabljaš Derma E kremo za obraz, se ne spomnim? Jaz ne opazim nobene razlike pri kremah za okrog oči, imam isto nego za cel obraz že dobri dve leti. Prej pa nobene kreme za okrog oči nisem 2x kupila, skos sem preizkušala nove.
ja, uporabljam Dermo E kremo.
Bom tudi jaz poskusila kar z eno kremo za celoten obraz, pa da vidim. Verjetno ne bo ravno kakšna razlika. Hvala za nasvet.
Put A Kilt On It!
Posted 17 January 2018 - 02:14 PM
Že pišem (sem imela v planu, a sem bila očitno nerodna, ker nikakor nisem našla slovenske strani), hvala! : )
So mi že poslali.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users