Vprašanja
Posted 27 May 2013 - 06:04 PM
Posted 27 May 2013 - 06:34 PM
Ravno danes sem prebrala, da naj bi ga odprli Španci. Do zdaj je bil preko nekega uvoznika. Zato se je tudi zaprlo vse. Kdaj pa ne ve nihče.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 27 May 2013 - 06:54 PM
Posted 28 May 2013 - 07:20 AM
FTSE, kaj pa če ga prodaš preko ebaya ali kaj takega?
Posted 06 June 2013 - 11:58 AM
Punce, katere športne modrčke priporočate/ste z njimi zadovoljne?
Posted 06 June 2013 - 12:02 PM
HM pa Puma. Sicer odvisno kakšenga rabiš, jaz imam mini mini, haha, pa rabim samo nekaj, da mi jih stisne (ne rabim opore).
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 06 June 2013 - 12:08 PM
Enako ^
Imam od H&M, Nike, ni kaksne razlike. Pa se par drugih no name - sprobat moras, da vidis, kaj ti je vsec. Pa malo poskakovat v garderobni kabini, da preveris ucinkovitost.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 06 June 2013 - 12:15 PM
Jaz potrebujem še malce opore.
Nisem vedla, da ima H&M tudi športne modrce. Hvala za info!
Posted 06 June 2013 - 12:23 PM
Meni pa H&M ne stisne tok. Imam dva iz sport 2000 (firma USA Pro: KLIK), ki mi jih speštata in naredita super oporo, zato ju nosim vedno, ko grem na aerobiko in ko tečem. Nista pa vele udobna, da bi ju nosila cel dan, ker res stisneta.
H&M imam bolj za doma in za aktivnosti brez poskakovanja. Je pa ful ful udoben in moram še kakšnega kupit.
Posted 06 June 2013 - 12:27 PM
Jaz imam Triumph (je bil fajn, ko sem imela še večje badonkadonks), potem pa sem našla Adidasovega in sem ful zadovoljna.
Posted 06 June 2013 - 02:21 PM
Fila. Jaz imam dva njihova že 2 leti in pol, skos ju nosim doma in sta skoraj kot nova.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 06 June 2013 - 06:48 PM
Kakšne so številke od Primarka, normalne?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 06 June 2013 - 07:00 PM
Če si to videla na Asosu - ne pošiljajo.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 07 June 2013 - 02:56 PM
Ja, to sem videla (neumno btw) lahko pa dobim z ebaya
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 07 June 2013 - 07:33 PM
Punce, hvala za predloge. Bom pobrskala za temi firmami.
Matilda, meni se zdi, da številke precej variirajo. Sem šla pogledat moja oblačila kupljena v Primarku in so ful različne cifre. Hlače običajno nosim 38 (kar naj bi bilo UK 10) in ene kavbojke so res št. 10, medtem ko druge 8, športne hlače pa imam celo 12. Pižame od tam pa so S/M idealna cifra, medtem ko so M/L so res huge.
Posted 08 June 2013 - 10:44 PM
Aha, jaz imam tudi 38. Sem naročila ene kopalke, UK 8, itak sem malo shujšala pa ponavadi imam srečo s ttemi ciframi, upam da tudi tokrat hvala
Bill Bullard
Posted 09 June 2013 - 04:03 PM
Zdaj malo gledam na Asosu kaj bi oblekla za poroko. A je bela s črno primerna izbira, ali naj se zaradi neveste izognem beli?
Posted 16 June 2013 - 12:04 PM
Bo katera kaj naročala na Mango Outlet strani? Eno obleko bi imela, ampak je poštnina 50% obleke, kar mi je preveč.
Posted 18 June 2013 - 07:43 AM
Lo-Fi bela in črna sta obe barvi katerima naj bi se izognil na tuji poroki Zdaj je toliko lepih barvnih oblekic, zakaj ravno ti dve barvi?
Posted 18 June 2013 - 08:47 AM
Bo katera kaj naročala na Mango Outlet strani? Eno obleko bi imela, ampak je poštnina 50% obleke, kar mi je preveč.
jaz verjetno, včeraj so dali še kodo za -30% za 3 kose, oz 40% za 4 in več. Si vidla?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users