Jump to content

Photo

Vprašanja

• Please log in to reply
5698 replies to this topic

#3741 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11876 posts

Posted 27 May 2013 - 06:04 PM

Verjetno je ze bilo govora o tem na forumu, ne vem.. A se kej ve zakaj je Mango zaprt in a se bo spet odprl?
  • 0

#3742 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17308 posts

Posted 27 May 2013 - 06:34 PM

Ravno danes sem prebrala, da naj bi ga odprli Španci. Do zdaj je bil preko nekega uvoznika. Zato se je tudi zaprlo vse. Kdaj pa ne ve nihče.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3743 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11876 posts

Posted 27 May 2013 - 06:54 PM

A tko, hvala.
  • 0

#3744 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 28 May 2013 - 07:20 AM

FTSE, kaj pa če ga prodaš preko ebaya ali kaj takega?

• 0

#3745 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46055 posts

Posted 06 June 2013 - 11:58 AM

Punce, katere športne modrčke priporočate/ste z njimi zadovoljne? 

• 0

#3746 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 06 June 2013 - 12:02 PM

HM pa Puma. Sicer odvisno kakšenga rabiš, jaz imam mini mini, haha, pa rabim samo nekaj, da mi jih stisne (ne rabim opore). :)

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3747 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 06 June 2013 - 12:08 PM

Enako ^

Imam od H&M, Nike, ni kaksne razlike. Pa se par drugih no name - sprobat moras, da vidis, kaj ti je vsec. Pa malo poskakovat v garderobni kabini, da preveris ucinkovitost. :lol:

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3748 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46055 posts

Posted 06 June 2013 - 12:15 PM

Jaz potrebujem še malce opore. :D 

Nisem vedla, da ima H&M tudi športne modrce. Hvala za info!

• 0

#3749 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 06 June 2013 - 12:23 PM

Meni pa H&M ne stisne tok. Imam dva iz sport 2000 (firma USA Pro: KLIK), ki mi jih speštata in naredita super oporo, zato ju nosim vedno, ko grem na aerobiko in ko tečem. Nista pa vele udobna, da bi ju nosila cel dan, ker res stisneta.

H&M imam bolj za doma in za aktivnosti brez poskakovanja. Je pa ful ful udoben in moram še kakšnega kupit.

• 0

#3750 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26111 posts

Posted 06 June 2013 - 12:27 PM

Jaz imam Triumph (je bil fajn, ko sem imela še večje badonkadonks), potem pa sem našla Adidasovega in sem ful zadovoljna.

• 0

#3751 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85999 posts

Posted 06 June 2013 - 02:21 PM

Fila. Jaz imam dva njihova že 2 leti in pol, skos ju nosim doma in sta skoraj kot nova.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3752 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17633 posts

Posted 06 June 2013 - 06:48 PM

Kakšne so številke od Primarka, normalne?

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3753 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17308 posts

Posted 06 June 2013 - 07:00 PM

Če si to videla na Asosu - ne pošiljajo.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3754 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17633 posts

Posted 07 June 2013 - 02:56 PM

Ja, to sem videla (neumno btw) lahko pa dobim z ebaya :D

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3755 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46055 posts

Posted 07 June 2013 - 07:33 PM

Punce, hvala za predloge. Bom pobrskala za temi firmami.

Matilda, meni se zdi, da številke precej variirajo. Sem šla pogledat moja oblačila kupljena v Primarku in so ful različne cifre. Hlače običajno nosim 38 (kar naj bi bilo UK 10) in ene kavbojke so res št. 10, medtem ko druge 8, športne hlače pa imam celo 12. Pižame od tam pa so S/M idealna cifra, medtem ko so M/L so res huge.

• 0

#3756 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17633 posts

Posted 08 June 2013 - 10:44 PM

Aha, jaz imam tudi 38. Sem naročila ene kopalke, UK 8, itak sem malo shujšala pa ponavadi imam srečo s ttemi ciframi, upam da tudi tokrat :D hvala

• 0

Bill Bullard

#3757 Lo-Fi

Lo-Fi

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4884 posts

Posted 09 June 2013 - 04:03 PM

Zdaj malo gledam na Asosu kaj bi oblekla za poroko. A je bela s črno primerna izbira, ali naj se zaradi neveste izognem beli?

• 0

#3758 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17308 posts

Posted 16 June 2013 - 12:04 PM

Bo katera kaj naročala na Mango Outlet strani? Eno obleko bi imela, ampak je poštnina 50% obleke, kar mi je preveč.

• 0

Tumblr

#3759 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3359 posts

Posted 18 June 2013 - 07:43 AM

Lo-Fi bela in črna sta obe barvi katerima naj bi se izognil na tuji poroki :) Zdaj je toliko lepih barvnih oblekic, zakaj ravno ti dve barvi?

• 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#3760 Felicity

Felicity

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3216 posts

Posted 18 June 2013 - 08:47 AM

Bo katera kaj naročala na Mango Outlet strani? Eno obleko bi imela, ampak je poštnina 50% obleke, kar mi je preveč.

jaz verjetno, včeraj so dali še kodo za  -30% za 3 kose, oz 40% za 4 in več. Si vidla?

• 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users