Jump to content

Photo

Slike frizur

• Please log in to reply
5466 replies to this topic

#3721 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 03 March 2009 - 12:24 AM

QUOTE(DiLeMa @ 1. 3. 2009 - 19:57) View Post

Na žalost je z blond lasmi tko, da se veliko manj svetijo kot temni, tudi če niso nevem kako poškodovani. Temna barva pač lepše odbija svetlobo. Ena moja kolegica ima kar precej zdrave umetno blond lase (ni pa čisto bela kot Lady GaGa zgoraj) in se ji tudi nič ne svetijo, žal. Nekaj leska dobijo edino s tono shine spreja na silikonski osnovi, ampak še vedno se to ne more primerjat z leskom rjavih ali črnih las. Jaz ko sem šla iz peroksidno blond las na črne, sem zaradi črne barve dobila skoraj oslepljujoči lesk, čeprav so bili lasje konkretno uničeni. Izjema glede leska na blond laseh so samo naravno blond lasje v zlatih odtenkih, ki pa se lahko zelo lepo svetijo.

To pa ne drži vedno. Jaz imam sicer že naravno blond lase, vendar imam po celi glavi še 4 različne barve blond pramenov (svetlih), pa se mi lasje kljub temu zelo svetijo. Sem dobila že tudi par pohval glede tega. Na lase si razen šampona in balzama najraje ne dajam nič - le včasih na konice malo balzama, izjemoma silikon.

• 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#3722 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 March 2009 - 02:13 PM

Pipi, sej skoraj nobena stvar na svetu ne drži vedno. tongue.gif Jaz sem samo napisala kako se meni zdi in po mojih opažanjih se temni lasje ponavadi lepše svetijo. So pa seveda vedno izjeme.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3723 november.rain

november.rain

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4554 posts

Posted 03 March 2009 - 06:46 PM

Dilema ful si mi bila dobra z blond lasmi, saj ti kostanjevi zdej tud pašejo ampak z blond si mi bila res...fenomenalna wub.gif wub.gif
  • 0

#3724 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 03 March 2009 - 09:52 PM

Oh, stop it! cry.gif Tebi se niti ne sanja, kako si jaz želim spet bit blond. Resno, nihče si ne želi bit blond toliko kot jaz. Samo ko pomislim na moj skoraj črn narastek, me vse mine.
Drugače pa sem definitivno po duši (ne po pameti tongue.gif) blondinka in vedno bom. Zaradi takih komentarjev, kot je tvoj, pa bi kr takoj laufala k frizerju in se poperoksidala. oops.gif

• 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#3725 BusyBee

BusyBee

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1401 posts

Posted 03 March 2009 - 11:20 PM

Meni pa si s temnimi zlo hot. Se mi zdi, da so peroksidni preveč umetni ... sem pa drugač ljubiteljica blontnih las, ampak rjavolaske in črnolasko bodo vedno ta prave »femmes fatales«. wink.gif Ti kar lepo doma ostan, nič k frizerju.
  • 0
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)

#3726 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27463 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 04 March 2009 - 03:07 PM

^Dilema, meni je ta tvoj blond barva grozna in upam, da se ne boš prebarvala, ker bi bila veeelika škoda.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3727 Pipi

Pipi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1092 posts

Posted 04 March 2009 - 03:12 PM

Meni ta blond barva tud ni všeč, vsaj kolikor lahko iz slikc vidim. Tako pusto deluje vse skupaj.
  • 0
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."

#3728 monni

monni

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4072 posts
  • Interests:...zanimive stvari....

Posted 04 March 2009 - 06:07 PM

IPB Image
  • 0
Kakršna sem pač sem. Tako sem narejena, to sem pač jaz. Kadar mi gre na smeh, smejem se na ves glas.
Ljubim tistega, ki me ljubi. Mar je to moja stvar, če res ni zmerom isti ta, ki me vzame za par.
Kakršna sem pač sem. Taka sem, to sem pač jaz.

Jacques Prévert ,Sem kakršna sem

• Guests

Posted 04 March 2009 - 06:10 PM

wub.gif biiiiijutiful!
  • 0

#3730 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 04 March 2009 - 06:46 PM

Podpis!!!
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3731 Goddess

Goddess

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2255 posts

Posted 04 March 2009 - 06:51 PM

woot.gif Js si bom pa probala to naredit. Gorđs.
  • 0

#3732 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 04 March 2009 - 10:15 PM

O, kok lepo! wub.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#3733 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 05 March 2009 - 04:05 AM

IPB Image
IPB Image
IPB Image
IPB Image
  • 0

#3734 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86003 posts

Posted 07 March 2009 - 09:36 PM

IPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB Image

IPB ImageIPB Image

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3735 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46056 posts

Posted 07 March 2009 - 11:37 PM

IPB Image
IPB Image
  • 0

• Guests

Posted 07 March 2009 - 11:46 PM

IPB Image
O, to mi je všeč. Takšno frizuro si tudi sama včasih naredim in fajn izpade.
  • 0

#3737 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15177 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 08 March 2009 - 08:04 AM

Kera kita pa je to? Maš kak tutorial? laugh.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3738 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 08 March 2009 - 10:28 AM

A ne vzameš to samo 2 pramena las pa ju zvijaš med sabo? Samo pač gumico moraš dat na začetku, da se ne odvijeta. Po mojem no.
  • 0

• Guests

Posted 08 March 2009 - 12:03 PM

Štos je v tem, da vzameš dva pramena in jih oba v isto smer zaviješ, potem pa zaviješ še ta dva pramena med sabo v nasprotno smer. Če jih zaviješ v isto kot si posamezna pramena, se odvijeta. Pa načelno na začetku ni treba dat gumice, da stoji.
  • 0

#3740 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 09 March 2009 - 08:43 PM

^^zanimivo

IPB Image
  • 0