Ne, kul bo.

Razna vprašanja glede prehranjevanja!
Posted 24 November 2015 - 03:43 PM
Posted 24 November 2015 - 03:50 PM
Hvala!
Sem pogumno ugriznila vanj in je bil ok. Yay!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 24 November 2015 - 03:51 PM
Posted 27 November 2015 - 03:41 PM
Obožujem lososa/tuno v smetanovi omaki, ki ni ravno nizkokalorična. Kaj bi bila alternativa? Kaj z paradižnikom ali kokosovim mlekom ne pride v upoštev, saj ne maram preveč.
[Napoleon]
Posted 27 November 2015 - 03:43 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 15 December 2015 - 09:52 AM
Zanima me kakšnega okusa je kupljen pannetone? Se čuti, tako kot pri skorajda vseh kupljenih pecivih, tisti umeten okus s pomožnostjo umetnimi aromami? Je morda kakšen, ki je res dober?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 15 December 2015 - 09:55 AM

Pablo Picasso
Posted 15 December 2015 - 09:59 AM
Se mi je zdelo, da bo kaj takega
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 15 December 2015 - 10:08 AM
Meni je pa dober iz Eurospina; kupim ga enkrat na leto zdej med prazniki in ga z užitkom pojem. Kupim pa tistega z rozinami. Un navaden mi je presuh, čokolade pa ne maram preveč.
Posted 15 December 2015 - 10:29 AM
Meni tudi ni noben ok. Eurospinov je sploh umeten kot vse pri njih. Eni so mi pa prav neumno dragi, samo so mogoče kaj boljši? Npr. Tre Marie sem videla v Maxiju in v Ita., ampak je 20€ se mi zdi.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 15 December 2015 - 10:34 AM
TreMarie je najdražji ja, in nekako veljajo za najboljše. Pri nas so cene panettonov itak smešne, ampak TreMarie so čez mejo recimo 8-9€.
Meni so najboljši klasični Bauliji.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 15 December 2015 - 10:40 AM
Sprašujem, ker bi za božično večerjo naredila tole: http://www.nigella.c...as-pudding-cake
V dvomih pa sem glede kupljenega pannetona. Če ga delaš sam je pa kar precej dela, vsaj tako se bere. Sarah, Coco, sta ga že pekli?
Sarah, prideš kaj v LJ?
Posted 15 December 2015 - 10:46 AM
Panettone - dva t en n!
Ne, jaz ga nisem še pekla, ker sem skoraj ziher, da mi ne bi bil tako všeč kot kupljen
Ja, pridem, par dni pred božičem.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 15 December 2015 - 11:36 AM
Sveto sem bila prepričana, da je pane z dvema n. Hvala!
Posted 15 December 2015 - 11:59 AM

Pablo Picasso
Posted 15 December 2015 - 08:53 PM
Frčica, pri meni v službi jih imamo od Loison in so noro dobri, obrtniški. Bauli so meni zanič.
Posted 15 December 2015 - 09:30 PM
O Frida, sam bog te je poslal! Sem mislila jutri poklicat v pekarno osmica, če jih imajo letos tudi.
Kok pa stane?
Posted 15 December 2015 - 09:46 PM
V Osemki jih bo delal letos, ampak bo omejena količina. Lansko leto jih je delal prvič, ampak so bili malo preslani.
Čak, ti napišem zs.
Posted 15 December 2015 - 10:00 PM
Tole je lanskoletni iz Osemke, a ni lep?
Posted 15 December 2015 - 10:11 PM
Krasen.
Sem gledala recept od Bratinova. Ne vem, če imam toliko potrpljenja in znanja matematike, da mi ne bi bilo treba vstati sredi noči, da naredim naslednjo fazo kolača
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users