Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#3701 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 12 February 2008 - 09:03 PM

mah, si po moje preveč trpežna twisted.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3702 SaRcHiiQaa

SaRcHiiQaa

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 821 posts
  • Interests:...

Posted 13 February 2008 - 08:04 AM

Zanalasc klele sedim, pa vem, da bi mogla ze zdaunaj v solo. Ah, jebes.
  • 0

In veš da hočem te še bolj
ko gledam tvoj obraz
nikdar mi ni dovolj
sem to sploh še jaz?
Ko grizem tvoje dlani
ne čutiš bolečin
držim te med zobmi
nikdar te ne spustim.

#3703 TiTa

TiTa

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3327 posts

Posted 13 February 2008 - 08:54 AM

QUOTE(Jenna @ 12. 2. 2008 - 21:03) View Post

mah, si po moje preveč trpežna twisted.gif

ah prej trdoživa wink.gif tongue.gif

sicer pa se izpovedujem, da slabo spim zadnje 3 dni, ker se sekiram za brezvezne stvari ki se mi ponoči zdijo blazno velike in sekirajoče, zjutraj pa so mi smešne oz. nepomembne. Ma sama sebe matram za brezveze
  • 0

#3704 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 13 February 2008 - 11:33 AM

sem fotru obljubila, da bom pometla celo stanovanje, sem pa samo kuhinjo. bom rekla,da sem use oops.gif
  • 0

#3705 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15357 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 13 February 2008 - 12:07 PM

Imela sem .. zanimive ..in prijetne .. sanje. blush2.gif In se mi tud sanja ne, od kod sem si namislila baletnika, ampak okej.. oops.gif biggrin.gif
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3706 žabica

žabica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1227 posts

Posted 13 February 2008 - 12:13 PM

čist živčna sad.gif kmal grem na izpit, pa še mami dans odpotuje v amsterdam k sestri...(prvič leti) ermm.gif
  • 0
"Raje bi imela en cvet in lepo besedo od prijatelja dokler sem živa, kot pa polni tovornjak cvetja ko umrem!"

#3707 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17326 posts

Posted 13 February 2008 - 01:38 PM

Jezna ko sto vragov. Da sem zaradi ene bedarije padla na izpitu. Malo pred izpitnim centrom, ko smo se že vračali. Pa še čist na izi me je peljal. mad.gif Zdaj pa spet mesec čakanja, pa denarja, ki sem ga mela našparanega za izpit zmankuje. Pa še ure so se spet podražle. Zdaj je ure ža 20 €. Ko sem začela vozit je bila 18 € blink.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3708 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6806 posts

Posted 13 February 2008 - 01:47 PM

Bljak...kaki grdi urniki za letni semester, čist nič nama ne gre skup cry.gif .
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#3709 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46301 posts

Posted 13 February 2008 - 03:34 PM

QUOTE(tašika @ 13. 2. 2008 - 13:38) View Post

Jezna ko sto vragov. Da sem zaradi ene bedarije padla na izpitu. Malo pred izpitnim centrom, ko smo se že vračali. Pa še čist na izi me je peljal. mad.gif Zdaj pa spet mesec čakanja, pa denarja, ki sem ga mela našparanega za izpit zmankuje. Pa še ure so se spet podražle. Zdaj je ure ža 20 €. Ko sem začela vozit je bila 18 € blink.gif
20€ ura? ohmy.gif jaz sem imela še 3500sit, ko sem začela vozit. Drugače pa tašika, saj bo. Jaz sem tudi na svoji izpitni vožnji na predzadnjem križišču naredila eno blesavo napako pa sem padla. Bo drugič boljše. wink.gif

• 0

#3710 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30163 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 13 February 2008 - 03:46 PM

(malo) preveč si dovolim .... oops.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3711 eve

eve

trance chick

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10431 posts

Posted 13 February 2008 - 03:56 PM

Tašika, sej bo. Vrjamm, da si jezna, jst sm bla tud. smile.gif Pri nas je ura že skos 20€, ful drago. verymad.gif
  • 0
Never allow someone to be your priority while you're just their option.

#3712 saska

saska

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 388 posts

Posted 13 February 2008 - 03:56 PM

QUOTE(Kalypso @ 13. 2. 2008 - 15:34) View Post

20€ ura? ohmy.gif jaz sem imela še 3500sit, ko sem začela vozit. Drugače pa tašika, saj bo. Jaz sem tudi na svoji izpitni vožnji na predzadnjem križišču naredila eno blesavo napako pa sem padla. Bo drugič boljše. wink.gif

omg blink.gif sj niso resni...ko sm js delala izpit je bla pr nas v velenju ena ura 2800 sit.... zdj pa 20 evrov....ka si ti nor mal...to je ja odiranje folka nono.gif
  • 0
Popijem štirideset kav na dan, da sem lahko buden in mislim, mislim, mislim, kako premagati tirane in idiote.
Voltaire

#3713 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 13 February 2008 - 04:23 PM

Uf,uf, tole je pa res drago. Ko sem jaz vozila pred parimi letimi vem da sem mela ful manj, ene 2000 sit uro. Če sem mu plačala kar na roke, mi je pa še ceneje dal smile.gif Tole, 20 eurou je pa res veeeliiik. down.gif
  • 0

#3714 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4485 posts

Posted 13 February 2008 - 04:26 PM

QUOTE(Eli @ 13. 2. 2008 - 13:47) View Post

Bljak...kaki grdi urniki za letni semester, čist nič nama ne gre skup cry.gif .

preklinjam fax in njegov urnik! Kak naj človek hodi na izbirna predavanja, če se mu prekrivajo?! Pa še ta glupi sistem čakanja po več ur vmes, saj nismo vsi iz MB-ja da lahko vmes domov skočimo.
  • 0

#3715 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17326 posts

Posted 13 February 2008 - 06:02 PM

Hvala babe. Razjezi te ko je blo vse ok, pol pa čist na koncu. Pa dobr. Itak pravim, da tisti ki niso vsaj 1x padli na izpito niso pravi vozniki. biggrin.gif wink.gif
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3716 besweety_inside

besweety_inside

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2139 posts
  • Interests:snowboard,snowboard,snowboard,bordanje sem rekla?=)

Posted 13 February 2008 - 06:07 PM

v šoli sm namsnj-i pa na netu laugh.gif laugh.gif
  • 0

#3717 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 13 February 2008 - 07:13 PM

somebody shoot me already glare.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#3718 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 13 February 2008 - 07:17 PM

QUOTE(bellini @ 13. 2. 2008 - 16:26) View Post

preklinjam fax in njegov urnik! Kak naj človek hodi na izbirna predavanja, če se mu prekrivajo?! Pa še ta glupi sistem čakanja po več ur vmes, saj nismo vsi iz MB-ja da lahko vmes domov skočimo.

cry.gif Jaz tudi preklinjam faks in urnik in se jočem zraven. Če pogledam samo petek: cel dan nimam nič in potem od 16.00 do 18.00 in tako zamudim zadnji prevoz za v koper. Torej bom hodla v soboto domov. Nej gre v k!
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#3719 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6806 posts

Posted 13 February 2008 - 07:51 PM

Očitno so se prav na vseh fax-ih potrudli pri sestavljanju urnika evil.gif Jaz sem se že odločila, za nalašč ne bom hodila na eno zadevo, kaj pa so tako nesramni laugh.gif
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#3720 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15357 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 13 February 2008 - 07:55 PM

Redkvica, look it from the bright side, boš lahk še ob petkih žurala. smile.gif Eh, bad joke. Ne se sekirat.

Jst pa.. Ouuuouou, ko mi že tako nič ne paše, je zreduciran stik na 15 minut dnevno. Goooood kako to sovražim. Fuuuuuuuuuuuuuuuuul. Sšvč, kbid. Nžmg, stbkvns. sčšlkmbz. verymad.gif huh.gif Today is not my day.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users