Jump to content

Photo

Instagram

• Please log in to reply
5251 replies to this topic

#3701 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19254 posts

Posted 13 March 2024 - 02:52 PM

Ne, ne grem. Ampak razen letnega dopusta ne jemljem več kot 14 dni dopusta. Če pa bi šla tako daleč, pa ne bi šla za manj časa. Tako da ne vem, pač trenutno mi ni do teh daljših potovanj, mi je pa žal, da nisem med študijem še bolj izkoristila. 

• 0

#3702 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16942 posts

Posted 13 March 2024 - 02:56 PM

Anouk, smo.
Zato potem eno leto nismo sli. Ne vem kje je point ampak mi smo zboleli ko smo prisli domov.
Saj ne pravim da ne potujem zato, razlogi so drugje.
Sem pac taka da ce nimam kontrole ali pa gredo stvari drugace kot sem si zamislila postanem zelo anksiozna in neprebavljiva. V nekem novem okolju je to se toliko huje.
Razlog je pa tudi to, da zame ni dopust da se 10 dni fijakam po ogledih. Zdaj ne. Mogoce enkrat v dvoje. Dopust je zame dopust - lezanje nekje, sprehodi, mozgani na off, dobra hrana.
Potovanje je pa cisto v drugem predalu zame. S potovanja ponavadi prides se bolj utrujen kot si sel.
Sicer pa jaz mam obcutek, da sem skoz na dopustu :D
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3703 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86208 posts

Posted 13 March 2024 - 05:20 PM

A ni Mallorca cisto primerna za take vrste dopust? Mi gremo mogoce letos.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3704 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46098 posts

Posted 13 March 2024 - 05:31 PM

Samo ti ne greš zjutraj v službo potem. :) 

Ne, ker si potovanja na druge celine planirava tako, da imava se dan al dva za pocitek doma. No, zdaj tudi potovanja v Slovenijo, ker je preprosto lazje za vse.
Pa itak je moja “sluzba” trebutno 24/7 z eno-dve urno pavzo v casu medtem ko zaspita in grem jaz spat, tako da ja…
  • 0

#3705 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16942 posts

Posted 13 March 2024 - 05:54 PM

Ja saj,Mallorca bi bila pohajanje. Ampak ne pa zdej spet napeto pohajanje cele dneve...
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3706 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16942 posts

Posted 13 March 2024 - 08:55 PM

Ce je to primerna dolzina krila naj me koklja brcne. Ga ni denarja da bi se tako oblekla (za kamorkoli). Edino za na vogalcek stat, to bi slo....
Popek ven, piz*a ven pa 12 cm pete :butl:

https://www.instagra...jFyMGcyajA1NA==
  • 0

#3707 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17038 posts

Posted 14 March 2024 - 12:24 PM

mi je pa žal, da nisem med študijem še bolj izkoristila. 

To je tudi meni, pa bi lahko, edino družbe ni bilo take. 

Včeraj sem se malo hahljala ob objavah Jerneja Ogrina, da en folk ful demonizira določeno hrano (v tem primeru je bila to predelana hrana), po drugi strani pa jemlje ful dopolnil. Sem takoj imela v mislih, da mogoče to na Ano leti. :D

Pri zgornji opravi mi je še najbolj zanimiva kombinacija. Zgoraj nek debel pulover, popek fraj, spodaj pa kratko krilo pa predvidevam da neke pegice. Pač, če je zgoraj za debel pulover, pol jaz tut spodaj nucam nekaj bolj toplega, pa tudi okoli pasa. :D

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3708 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16942 posts

Posted 19 March 2024 - 03:45 PM

Tokrat se v celoti strinjam z Aninim pogledom na sportne dejavnosti otrok.
  • 0

#3709 ora

ora

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27402 posts

Posted 19 March 2024 - 04:00 PM

Kaksen pa je?
  • 0

#3710 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16942 posts

Posted 19 March 2024 - 04:18 PM

Ker sem sama ze naredila napako v stilu naj proba cimvec stvari in posledicno vsako stvar dela eno leto in se potem navelica, verjamem da dela prav da vztrajata pri eni dejavnosti, v kateri sta zdaj ze nadpovprecno dobra.
Nam se ze kazejo tezave s tem, da B pri nicemer ne vztraja....zelo hitro obupa, zelo hitro je vse dobro, hkrati bi bil pa rad povsod najboljsi.
To se septembra neha. Sport ki ga bo izbral bo treniral (kolikor se resno pac da) naslednja tri leta, ne glede na to a mu bo vsec ali ne (razen ce bo res prihajal iz vadbe nesrecen).
Dokler pa on ne bi nic ker se mu ne da, hkrati pa z atletike vsakic pride zelo vesel, pa jaz njegovih lenih izgovorov vec ne kupim.
Sem mu povedala, da je rokomet kontaktni sport, ampak ce bo do septembra in takrat se vedno vztrajal, potem bo hodil 3x na teden in to ne eno sezono ampak vec njih.
  • 0

#3711 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24667 posts

Posted 20 March 2024 - 08:28 AM

Jaz pa tega nikakor ne morem sprejet, da se otrok "mora" pri cca 7 letih odločit za par let naprej, kaj želi počet (in to večkrat tedensko in od tega ne more odstopit), ko še ne ve, kaj bi rad jutri popoldan počel. Po eni strani večina otrok pri 14 nima pojma v katero SŠ bi želeli, po drugi strani se "morajo" pa odločit pri bistveno nižjih letih s čim si bodo zapolnil skoraj vse popoldneve  do npr konca OŠ.

Kako naj pa sploh ve, kateri šport mu leži, če pa lahko npr 3 poskusi in potem se mora odločit med temi. 

Nam je ravno trener za odbojko razlagal, da so morali začeti organizirat krožke odbojke že od prvega razreda naprej, čeprav je menda otrok za odbojko motorično sposoben šele po 10 letu (raje kakšno leto kasneje, kot prej) ... in to ravno iz razloga, ker večina staršev ne pusti, da otrok zamenja šport tokom OŠ in so klubi zgubljali podmladek - tako izvajajo neke žogarije, ki se ji rečejo odbojka. 

Je pa res, da jaz sem izredno nešporten tip človeka, tudi oba moja otroka -  in mi je res precej vseeno, če ne hodita na noben šport. V OŠ smo poskusili, pa se v ničemer nista našla in ju precej razumem, da sem tudi jaz hodila na odbojko samo zaradi enega fanta in kolegic :D
Na drugi strani pa moja gospodična dobiva same petke pri telovabdi, ker je edina, ki sploh v ugledenem času preteče razdaljo oz ker sodeluje :) Ostale so še bistveno hujše. Menda je učiteljica čisto navdušena nad njo, ker nima 20 dni na mesec menstre, kot večina sošolk :D 

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3712 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86208 posts

Posted 20 March 2024 - 11:00 AM

https://www.had.si/b...Lg53TvIxfpS8g2E

Tole se je res izrodilo.

• 0

― V. Van Gogh

#3713 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14269 posts

Posted 20 March 2024 - 11:24 AM

Meni se pa zdi pretirano.
Tika in Tajka sta napisali knjigo, David Zupancic tudi, profitirajo založbe in oni. Verjetno ne delajo brez honorarja oz. % prodaje. Sledilce pa vsi dobijo.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3714 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86208 posts

Posted 20 March 2024 - 11:30 AM

Meni se zdi pretirano napihovanje te zgodbe po medijih, po možnosti napisane še čisto brez konteksta in pomembnih "detajlov". 

• 0

― V. Van Gogh

#3715 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17038 posts

Posted 20 March 2024 - 11:44 AM

A nista ona dva dobila parcele ali nekaj? Pol je promocija da ju je hiša stala 180k tudi zelo zavajajoča. Ravno danes sem gledala neke novogradnje v MB, hiša (dvojček) od 350k+, atrijsko stanovanje pa okoli 300k.  :lart:  :cry1:

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3716 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14269 posts

Posted 20 March 2024 - 11:52 AM

Parcela v Šentjerneju ni neka blazna cena. Ni niti blizu cenam v Lj ali Primorski.

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3717 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86208 posts

Posted 20 March 2024 - 11:53 AM

Za parcelo je rekla, da je bila vredna ok. 15k, haha.

• 0

― V. Van Gogh

#3718 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14269 posts

Posted 20 March 2024 - 11:58 AM

Ja, sej so morali imeti cenilca, tudi če gre za darilno pgodbo.

Počasi bom lahko postala nepremičninski agent :butl:

• 0

#3719 -supergirl-

-supergirl-

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5826 posts

Posted 20 March 2024 - 12:01 PM

Kakrsnakoli je ze vrednost parcele, meni se zdi nemogoce nasparat toliko denarja s povprecno placo. Zelo lepo bi bilo, ce bi povedala koliko je bilo startne osnove in koliko sta dejansko nasparala…
  • 0

#3720 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86208 posts

Posted 20 March 2024 - 12:17 PM

Pa ona je kao celo zivljenje zivela v Lj, zavija pa cisto po dolenjsko. Cudno. Tudi to, da se je bila pripravljena preselit sem.
  • 0

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users