Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3667 replies to this topic

#3661 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15394 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 22 November 2025 - 07:50 AM

Ko je imel fant rojstni dan, je dobil 2 vrecki Chico bons od Kinder cokolade. Zdelo se mu je pametno vrecko odpret in jih nafilat v skodelice za caj, ki grejo manj v ‘obtok’, da ne bi mali kdaj odprl predala s sladkarijami in jih prevec naenkrat pojedel. Pa tudi - out of sight, out of mind. Jaz sem potem naslednji teden dni praznila zaloge, dokler jih ni zmanjkalo. Enako sem naredila s skatlo Ferrero Rochejev, ki sem jih dobila prejsnji teden. Ker sem bila ta teden od doma sem veckrat sla v kuhinjo in praznila zaloge. Se mi je pa zdelo sumljivo, zakaj jih je tako hitro zmanjkalo…
Danes dobimo obiske in sem cajnik vzela, pogledala, ce je dobo umit. In najdem not se en del skrivne zaloge. Sem pozabila, da sem jih tja not tudi vsula. 😅
  • 1

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3662 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28908 posts

Posted 24 November 2025 - 10:54 PM

Lepo presenečenje, a ne. : )

Kami :lol1:
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3663 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15394 posts

Posted 04 December 2025 - 05:00 PM

Sem v SG in sedim na zadnjem sedezu avtomobila z malim v narocju, in cakam na nekoga z lojtro.

Na parkiriscu so mi namrec kljuci padli skozi rezo na plocniku v cca 4m globok jasek. Faaaaaak!
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3664 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18003 posts

Posted 04 December 2025 - 05:14 PM

O, fak, Olivija 😱
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3665 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4552 posts

Posted 04 December 2025 - 06:08 PM

Oh noro Olivija... Upam na hitro rešitev problema, še posebej, ker imaš otroka s seboj.
  • 0

#3666 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26261 posts

Posted 04 December 2025 - 07:08 PM

Oh sit, good luck!🤞🏻
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#3667 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15394 posts

Posted 04 December 2025 - 07:49 PM

Sem zagnala ustrezno ‘damsel in distress’ paniko, mi je kar nerodno. Sem klicala na 3 stevilke, vsi trije so prileteli, moj je se kolega zraven poklical. Lestve ni blo nikjer za dobit ker ’povsod se lucke namescajo’ in so v obtoku/na terenu. :lol:

Z mocnim magnetom so dejansko uspeli skoz rezo potegnit kljuc gor, ampak se je tk na rahlo drzal, da nisem verjela, da bo slo. Pa najt sploh kljuc v vsem tistem sodru tam not :o

Zdej si bom dala pa nek Labubu grd bigass obesek gor al nekaj, da se to kdaj ne ponovi vec. Mali je bil pa cist skuliran, edino za piko na i na koncu rece: kahlico rabim, kakal sem. 🤣🤣🥲
  • 0

#3668 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46386 posts

Posted 04 December 2025 - 07:58 PM

Ojej Olivija. Samo da ste ga nasli.
Me je spomnilo na epizodo Pujse Pepe, ko so Ociju Pujsu v jasek padli kljuci. :lol:
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users