Jump to content

Photo

Slike vaših hišnih ljubljenčkov

• Please log in to reply
5577 replies to this topic

#3661 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 31 August 2010 - 11:55 AM

Don't worry maam', Argish to the rescue!

IPB Image
  • 0

#3662 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23405 posts

Posted 01 September 2010 - 12:16 AM

Hehe, fajn slika. biggrin.gif A Argish mu je ime?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#3663 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 01 September 2010 - 04:20 PM

[attachmentid=6901]

Oh, Goldek naš. cry.gif cry1.gif
  • 0

#3664 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15251 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 01 September 2010 - 05:17 PM

Kaj se je zgodilo, ni šel na operacijo repka? So bile poškodbe prehude? :/
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3665 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 01 September 2010 - 06:31 PM

Ni šel ne. Danes sem ga peljala na inekcijo. Enostavno ni šlo. Sej je blo kak dan bolj, sam v večini zato, ker je takrat manj jedel in pil. V glavnem, danes je bil spet vs pokakan in polulan, smo ga že 2 x umili. Preden sva prišla do veterinarja je bil spet vs umazan. Mehur je imel čist napihnjen, kar pomeni, da je imel v večini urin v sebi, ni šel nič lulat. Pa tud po pregledu, smo se enostavno odločili, da ni nekih sprememb, kot smo si želeli. Sej je bilo malo bolje, sam ne pa tok, kot smo pričakovali. Črevo mu je začel vn lest, pa sploh vedu ni mc zato. Se pravi, da zadnjega dela enostavno ne čuti.

Po posvetu z 2 veterinarjema in eno sestro, sem se odločila da ga dam evtanizirat. Bla sem z njim do konca. Tud zdravniki so bili zelo spoštljivi, so mi dovolili, da sem se na samem poslovila od njega. In tud rekli so mi, da naj si ne očitam, da smo se potrudili in da pač žal ni šlo. Grozno je, sej ne vem kaj nej rečem. Js se počutim grozno, sam vem, da to ni blo druge opcije... Lahko bi ga matrala še cel mesec, pa ne bi bilo nič, vem da ne bi bilo, ker sem ga vidla kak je bil prej in zdej. MI pa solze v potokih tečejo za njim in še dolgo mi bodo.
  • 0

#3666 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15251 posts

Posted 01 September 2010 - 06:49 PM

Oh, Luci.. Tako mi je žal. :* cry.gif (jokam se, pa ga sploh nisem poznala, razen tako, preko slikic..)

Je pa živel dolgo mačje življenje, bil z vami in ste ga imeli radi.. veliko več in lepše življenje, kot večina mačkonov naokoli doživi.

Še enkrat, sožalje :*
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3667 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 01 September 2010 - 07:07 PM

Sožalje. sad.gif cry.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3668 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 01 September 2010 - 07:37 PM

Joj, žal mi je da se ni izšlo... Ampak saj... si sama rekla, da si videla da ni druge opcije. sad.gif Moja sožalje. cry.gif
  • 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#3669 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 September 2010 - 07:43 PM

Sožalje za mucico. sad.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3670 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 01 September 2010 - 08:16 PM

O, Goldi. cry.gif
Če ne gre, ne gre. Proti naravi smo nemočni. Pravilno si se odločila.
Naredili ste vse, kar ste lahko. Več pač ne gre.
Hudo je pa tudi meni, prav zares.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3671 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29899 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 September 2010 - 08:39 PM

luci, console.gif.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3672 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32579 posts

Posted 01 September 2010 - 08:56 PM

Naše Mike tud ni več... cry.gif
Kužica je vmes začano okrevala, vendar je bilo po par dneh nazaj slabše, tako da so se potem doma tako odločili... Smo imeli vmes dovolj časa, da smo se pripravili na morebiten tak konec, ampak vseeno je bilo ful hudo... sad.gif
  • 0

#3673 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29899 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 September 2010 - 08:58 PM

joj, _M_, cry.gif. bolečina vseen pride, ni važno, kok se trudiš 'pripravit'. ampak včasih je res naboljša alternativa injekcija, kaj češ ...
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3674 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 01 September 2010 - 09:23 PM

Hvala punce. To z Goldijem in slovo od njega pa mislim, da bom celo življenje nosila s seboj. To je ironija, jay sem ga šla k enim iskat in prinesla domov in jaz sem bila tista, ki ga je pospremila na ono stranstvo. Lahko pohvalim osebje vaterinarske klinike v Kranju. So mi dovolili, da sem ga božala in bila zraven, ko je revček dobil usodno dozo. Dobil je injekcijo direkt v srce (predhodno pa narkozo), sej mi je razložila zakaaj, ampak nisem dojemala. No potem so me pa pustili samo, da sem ga še nekaj časa božala in se poslovila od njega. Najprej nisem sploh hotla bit zraven, ampak ga nisem mogla pustit samega. Na koncu sem mu dala še lupčka in šla. Sej vem, da bo marsikatera rekla, da sem prtegnena, sam jebat ga. Js, ko imam nekoga rada (pa naj bo to človek ali žival), ga imam rada z vsem srcem. Zato pa tok težko prenašam vsako slovo.

Sedaj pa grem lahko molit boga (kljub temu, da nisem verna), da me ne bo doletelo še eno slovo, še tega ne bom prenesla. Preveč je bilo že vsega in res boga molim, da nas ne bo še to doletelo..
  • 0

#3675 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15251 posts

Posted 01 September 2010 - 10:12 PM

cry.gif
  • 0

#3676 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 September 2010 - 10:15 PM

^^Napačen citat.

Luci, držim pesti za to drugo situacijo.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3677 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 01 September 2010 - 10:32 PM

Luci, sočustvujem, drž se.

• 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#3678 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14273 posts

Posted 02 September 2010 - 06:46 AM

_M_ in Luci, sožalje za živalice cry.gif

Pri meni ko sem dihurja peljala je bil vet super. Me je pustil samo z njima, jima potem dal narkozo. Me spet pustil samo da sta res zaspala in potem dal injekcijo. Za stello me je čakal da neham jokat, sem mu rekla da naj naredi kar mora, ker jaz ne bom nikoli pripravljena cry.gif Nisem ju pa pustila tam, sem ju doma pokopala. Dvomim da bi z njima spoštljivo delali ko pride odvoz, verjetno bolj kot s kosom mesa. Mojo punco še vedno ful pogrešam cry.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3679 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46114 posts

Posted 02 September 2010 - 09:56 AM

Punce,še meni je hudo ko berem o vaših izgubah, ker vem kako izguba ljubljene živali boli. cry.gif Držite se. console.gif Bolečina bo minila, lepi spomini na živalce bodo pa ostali.
  • 0

#3680 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32579 posts

Posted 02 September 2010 - 11:46 AM

Mi smo jo tudi doma pokopali sad.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users