Slike vaših hišnih ljubljenčkov
Posted 31 August 2010 - 11:55 AM

Posted 01 September 2010 - 12:16 AM

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 01 September 2010 - 04:20 PM
Oh, Goldek naš.

Posted 01 September 2010 - 05:17 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 01 September 2010 - 06:31 PM
Po posvetu z 2 veterinarjema in eno sestro, sem se odločila da ga dam evtanizirat. Bla sem z njim do konca. Tud zdravniki so bili zelo spoštljivi, so mi dovolili, da sem se na samem poslovila od njega. In tud rekli so mi, da naj si ne očitam, da smo se potrudili in da pač žal ni šlo. Grozno je, sej ne vem kaj nej rečem. Js se počutim grozno, sam vem, da to ni blo druge opcije... Lahko bi ga matrala še cel mesec, pa ne bi bilo nič, vem da ne bi bilo, ker sem ga vidla kak je bil prej in zdej. MI pa solze v potokih tečejo za njim in še dolgo mi bodo.
Posted 01 September 2010 - 06:49 PM

Je pa živel dolgo mačje življenje, bil z vami in ste ga imeli radi.. veliko več in lepše življenje, kot večina mačkonov naokoli doživi.
Še enkrat, sožalje :*
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 01 September 2010 - 07:07 PM

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 01 September 2010 - 07:37 PM

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.
(taoistična modrost)
Posted 01 September 2010 - 07:43 PM

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 01 September 2010 - 08:16 PM
O, Goldi.

Če ne gre, ne gre. Proti naravi smo nemočni. Pravilno si se odločila.
Naredili ste vse, kar ste lahko. Več pač ne gre.
Hudo je pa tudi meni, prav zares.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 01 September 2010 - 08:39 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 01 September 2010 - 08:56 PM

Kužica je vmes začano okrevala, vendar je bilo po par dneh nazaj slabše, tako da so se potem doma tako odločili... Smo imeli vmes dovolj časa, da smo se pripravili na morebiten tak konec, ampak vseeno je bilo ful hudo...

Posted 01 September 2010 - 08:58 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 01 September 2010 - 09:23 PM
Sedaj pa grem lahko molit boga (kljub temu, da nisem verna), da me ne bo doletelo še eno slovo, še tega ne bom prenesla. Preveč je bilo že vsega in res boga molim, da nas ne bo še to doletelo..
Posted 01 September 2010 - 10:12 PM

Posted 01 September 2010 - 10:15 PM
Luci, držim pesti za to drugo situacijo.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 01 September 2010 - 10:32 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 02 September 2010 - 06:46 AM

Pri meni ko sem dihurja peljala je bil vet super. Me je pustil samo z njima, jima potem dal narkozo. Me spet pustil samo da sta res zaspala in potem dal injekcijo. Za stello me je čakal da neham jokat, sem mu rekla da naj naredi kar mora, ker jaz ne bom nikoli pripravljena

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 02 September 2010 - 09:56 AM

Posted 02 September 2010 - 11:46 AM

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users