Jaz si pa veliko raje sama izberem darila, tudi če samo par namigov dam in potem izberejo. Kadar je bilo presenečenje, sem bila ponavadi razočarana.
Mi pa letos ravno štumfov noben ne kupi in si jih bom očitno morala sama.
Posted 18 December 2024 - 01:48 PM
Jaz si pa veliko raje sama izberem darila, tudi če samo par namigov dam in potem izberejo. Kadar je bilo presenečenje, sem bila ponavadi razočarana.
Mi pa letos ravno štumfov noben ne kupi in si jih bom očitno morala sama.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 18 December 2024 - 01:50 PM
Posted 18 December 2024 - 03:38 PM
Posted 08 January 2025 - 01:55 PM
Mislim, da sem si zjutraj pozabila umit zobe.
Posted 22 January 2025 - 10:10 AM
Moj otrok je REEES poseben!!!!
Prejšnji teden naročim sinetu in L, da morata nujno kupit nove čevlje, ker mu obstoječi tako smrdijo. V ponedeljek vprašam, če sta kupila in kje jih ima in sine : pri očiju, ker so mi malo preveliki in me začnejo "žulit".
OK, včeraj po službi takoj letim v DM po tisti vložek, ker menda malo "zmanjša" čevelj in mu že po poti naročim, da naj gre po te čevlje, da poskusiva.
Že takoj ko zagledam čevlje, me kap, ker on nosi vse v črnem, čevlji so pa svetlo rjavi ...
Vstavim vložek in naj proba čevelj in on: je malo bolje, ampak še vedno so preveliki ... grem kot otroku pogledat koliko preveliki in vidim, da kljub vložku prostora še za 2cm!!!!
Kličem L s tisto: pa dobro, kaj za boga sta pa vidva to kupila - barva je čisto mimo, preveliki pa tudi (45 št)
L razloži, da sta probavala črne 44, prosila sta pa rjave v isti številki, očitno je prodajalka dala 45 in nista bila pozorna.
OK, očistim podplat (in si mislim, kje za boga so pa hodili, da tako črna voda teče iz njih) in naročim, da nese nazaj k L, da jih bo šel zamenjat.
Me čez kakšne pol ure kliče L in umira od smeha v telefon .... da je sine pograbil ene njegove čevlje (eno leto stare) in sem njegove čevlje čistila
In zdaj je L slikal, katere čevlje mora danes prinest, da preverim, ali so tokrat res pravi in te poskusi z uložkom in da stare končno stran vržemo.
Ta otrok res ni za ta svet
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 22 January 2025 - 03:00 PM
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 22 January 2025 - 04:54 PM
Posted 23 January 2025 - 09:49 AM
Posted 07 March 2025 - 08:06 PM
Posted 06 April 2025 - 06:11 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
0 members, 0 guests, 0 anonymous users