Jump to content

Photo

NOROST DNEVA

• Please log in to reply
3649 replies to this topic

#3641 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 85840 posts

Posted 18 December 2024 - 01:48 PM

Jaz si pa veliko raje sama izberem darila, tudi če samo par namigov dam in potem izberejo. Kadar je bilo presenečenje, sem bila ponavadi razočarana.

Mi pa letos ravno štumfov noben ne kupi in si jih bom očitno morala sama. :lol:

GfVAd5Xz_t.jpg

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3642 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27609 posts

Posted 18 December 2024 - 01:50 PM

Jina :lol:

Olivija, u sound like me. : )))
Za darila pa … letos dajem vse v mojo kopalno torbo, ki visi ze od poletja na enem stolu, vsem na oceh.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3643 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 18 December 2024 - 03:38 PM

Jaz vozim v prtljažniku, kjer imam 1001 stvar, ki je ne potrebujem 😂
Saj punci nista zahtevni - kimono za I in košarkaško žogo za N. Za S še čakam pošiljko (predpražnik za pred njegovo delavnico - my mancave, my rules), moja zobna krtačka je pa že prišla.
Pri naših midva dobiva vinjeto, punci pa posteljnino z motivi volka in snežnega tigra...pri moji babici pa knjige (5 prijateljev za N in nevemkajše za I).
  • 0

#3644 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16944 posts

Posted 08 January 2025 - 01:55 PM

Mislim, da sem si zjutraj pozabila umit zobe.  :ph34r:  :butl:

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3645 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24513 posts

Posted 22 January 2025 - 10:10 AM

Moj otrok je REEES poseben!!!! 

Prejšnji teden naročim sinetu in L, da morata nujno kupit nove čevlje, ker mu obstoječi tako smrdijo. V ponedeljek vprašam, če sta kupila in kje jih ima in sine : pri očiju, ker so mi malo preveliki in me začnejo "žulit". 

OK, včeraj po službi takoj letim v DM po tisti vložek, ker menda malo "zmanjša" čevelj in mu že po poti naročim, da naj gre po te čevlje, da poskusiva.

Že takoj ko zagledam čevlje, me kap, ker on nosi vse v črnem, čevlji so pa svetlo rjavi ...

Vstavim vložek in naj proba čevelj in on: je malo bolje, ampak še vedno so preveliki ... grem kot otroku pogledat koliko preveliki in vidim, da kljub vložku prostora še za 2cm!!!! 

Kličem L s tisto: pa dobro, kaj za boga sta pa vidva to kupila - barva je čisto mimo, preveliki pa tudi (45 št)

L razloži, da sta probavala črne 44, prosila sta pa rjave v isti številki, očitno je prodajalka dala 45 in nista bila pozorna.

OK, očistim podplat (in si mislim, kje za boga so pa hodili, da tako črna voda teče iz njih) in naročim, da nese nazaj k L, da jih bo šel zamenjat.

Me čez kakšne pol ure kliče L in umira od smeha v telefon .... da je sine pograbil ene njegove čevlje (eno leto stare) in sem njegove čevlje čistila  :hooray:

In zdaj je L slikal, katere čevlje mora danes prinest, da preverim, ali so tokrat res pravi in te poskusi z uložkom in da stare končno stran vržemo. 

Ta otrok res ni za ta svet  :lol1:

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3646 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17582 posts

Posted 22 January 2025 - 03:00 PM

:lol: Kaj ni se spomnil, katere čevlje sta vzela v trgovini 1 dan prej?
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3647 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27609 posts

Posted 22 January 2025 - 04:54 PM

:lol1:

Ma to so pomoje moški, mulci, najstniki, saj ne vem, lost in space, res. Čisto vidim, kako bi se znalo M. zgoditi kaj podobnega. Pa je skrben in natančen, ampak če ga nekaj ne zanima…. .
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3648 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11847 posts

Posted 23 January 2025 - 09:49 AM

Kami, za crknit, ful smesno :D
Mislim tudi jaz, da je to ena taka moska zadeva :)
  • 0

#3649 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16944 posts

Posted 07 March 2025 - 08:06 PM

Z eno se zmenima, da grema danes na salsp, ona siba iz lj, jaz sem se glih zrihtala, nasminkala, lase spela pa grem malo pogledat, ce so ze kaki story objavili. In ugotovim, da je salsa pravzaprav jutri. 😅🙈
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3650 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15166 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 06 April 2025 - 06:11 PM

Ups :)

Jaz sem se po nekaj casa ‘odklopa’ danes dol usedla, odprla forum, medtem ko sem imela slane palcke v pecici in ce si ne bi nastimala ure (zacinglja, ko potece) bi zazgala rundo, so precej hrustljave :D. Cist sem pozabila, da sem sploh se kej not nalozila.

Pred tem sem iskala testo ene 5 min, ker sem bila ziher, da sem ga dala v hladilnik, pa ga nisem nasla. In sem po vseh omarah iskala, ce bi slucajn v stanju odsotnosti namest v hladilnik kam drugam odlozila - nic. Ene dvakrat se hladilnik odprem in gledam in ni. Pol pa se spomnim, da sem fantu rekla, ce skuto not pospravi in je direkt pred testo postavil velik loncek skute in ga nisem videla.

Ko sem mu omenila, da sem cist odsotna/mam obcutek, kot da so mozgani na pasi, se je kr iz prve opravicil in rekel da jo je mal zamaknil, da pa bi ja videla. No, nisem.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users