vprašanja (zanima me, ...)
Posted 11 April 2007 - 04:59 PM
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 12 April 2007 - 07:41 AM
If you want to get any joy out of being depressed, you've got to stand like this
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 12 April 2007 - 10:02 AM
Hm, strange.

Posted 12 April 2007 - 10:50 AM

Posted 12 April 2007 - 01:12 PM

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 12 April 2007 - 04:05 PM
Ma ja, to so eni taki stavki, ki se v angleščini slišijo čist ok in razumljivo. V slovenščini pa zvenijo prav trapasto.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 12 April 2007 - 04:45 PM
Ker a oni lahko dajo tak proizvod pol nazaj na police? Saj sm ga res komaj odprla, sam vseeno...
Posted 12 April 2007 - 04:59 PM
...moram pa tukaj še nekaj povedat, sem se lih spomnila...zadnjč čakam na celovški v mercatorju v vrsti, in se slučajno obrnem proti polici z kozmetiko in vidim prodajalko (katere primarna naloga je bila zlaganje deodorantov na polico), ki je mimogrede že po naravi izredno nesramna in osorna, kako vzame deodorant (oni roll-on) odpre, in podrgne po svoji pazduhi..nato, ga postavi nazaj na polico in svoji sodelavki pove, da tile novi, pa res dišijo!SKORAJ ME JE KAP!!
Posted 12 April 2007 - 07:16 PM
...moram pa tukaj še nekaj povedat, sem se lih spomnila...zadnjč čakam na celovški v mercatorju v vrsti, in se slučajno obrnem proti polici z kozmetiko in vidim prodajalko (katere primarna naloga je bila zlaganje deodorantov na polico), ki je mimogrede že po naravi izredno nesramna in osorna, kako vzame deodorant (oni roll-on) odpre, in podrgne po svoji pazduhi..nato, ga postavi nazaj na polico in svoji sodelavki pove, da tile novi, pa res dišijo!SKORAJ ME JE KAP!!
to mi je pa znano. jst ponavad zato rajš ne vzamem kerekol stvari k je taprva v vrsti ampk tm eno bol odzad. ponavad so lih spredne najbol na udaru

Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Posted 12 April 2007 - 08:02 PM
Posted 12 April 2007 - 08:54 PM
Zdaj me pa zanima, a je to stalna praksa, ce z izdelkom ni nic narobe ampak tebi pac ne ustreza, da ga lahko gres zamenjat, al je bla to prodajalkina ustrezljivost??
klik
pojdi pod svetovanje, nato zakonodaja pomembna za potrošnike in zakon o varstvu potrošnikov.
Posted 12 April 2007 - 09:07 PM
Posted 12 April 2007 - 09:12 PM
to mi je pa znano. jst ponavad zato rajš ne vzamem kerekol stvari k je taprva v vrsti ampk tm eno bol odzad. ponavad so lih spredne najbol na udaru
Aaaa, ogabno. Jazst tudi skos vzamem vzadi-samo ne smeš preveč vzadi, ker ponavadi taspredne vzadi potem pospravijo, ko so že skoraj porabljeni. Pri meni se ne zgodi, da bi taprvi izdelek kadarkoli vzela...tudi čigumije vse premiksam, preden zagrabim željeni pokec.(:

Posted 12 April 2007 - 09:24 PM
Sama skoraj vedno vzamem neodprt proizvod (tam ko se s pomočjo kakih varnostnih nalepkic to pač lahko ugotovi), ali pa kakega ki mi deluje najbolj brezhiben. So pa packe tele trgovke.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 12 April 2007 - 10:07 PM
Posted 12 April 2007 - 10:14 PM
Posted 13 April 2007 - 08:59 AM
here goes: kaj če probaš sploh ne pit?
Tale ti je optimistična Buggy. Zelo optimistična

Me prav zanima, kdo bo z razumom oz. z razumnimi argumenti prepričal najstnika naj ne pije, naj se počuti praktično izločeno od sovrstnikov. Ne misli da tega zagovarjam, samo govorim dejstva, nažiganje z alkotom je del naše oz. več ali manj zahodne moderne kulture.
Evey Hammond: Who are you?
V: Who? Who is but the form following the function of what and what I am is a man in a mask.
Evey Hammond: Well I can see that.
V: Of course you can. I'm not questioning your powers of observation I'm merely remarking upon the paradox of asking a masked man who he is.
Posted 13 April 2007 - 12:00 PM

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users