Mogoče na videz res, drugače pa meni ravno obratno. Navadne elastike mi ne koristijo nič, ker mi sploh ne držijo, povzročajo mi (dodatne) glavobole pa na dolgi rok poškodujejo lase. Meni je ful grdo, če se na laseh vidi odtis elastike. Z Invisibobble pa sploh nimam občutka, da imam čop, ful je tak lahkoten občutek. Edino za kite uporabim drugo elastiko.

Ideje & svetovalnica za moderiranje naglavnega okrasja
Posted 12 April 2017 - 06:02 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 April 2017 - 06:36 PM
Coco, si poskusila original invisibobble ali kakšne fake? Jaz imam ene iz HM tudi, pa so ful ful bolj masivne (pa nič bolj ne držijo).
Posted 12 April 2017 - 06:45 PM
Pablo Picasso
Posted 12 April 2017 - 07:32 PM
Potem pa mi je nenavadno, da so ti masivne in težke. Proti navadnim elastikam so meni dejansko noro lahke in nežne...
Posted 12 April 2017 - 07:42 PM
Lažje ziher niso (po teži) so pa v vseh pogledih boljse, jaz samo se te uporabljam ze leta, ker so edine, ki mi ne puscajo sledi.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 April 2017 - 01:10 PM
Men pa lih te elastike čop spustijo, skoz si ga morm popravlat, je pa res, da me ne boli glava, ko nosim čop s to elastiko. Pri navadnih mam dostkrat razboleno lasišče.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 13 April 2017 - 01:17 PM
Ja s to elastiko tezko naredis cisto fiksen cop, ajde meni uspe, ki imam tanke in lahke lase. Edino ce si jo 3x okoli zavezes morda.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 13 April 2017 - 01:33 PM
Men je fiksen čop nujen. Če mam spuščen nizek čop, mi je pa vseen katero elastiko imam.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 13 April 2017 - 03:40 PM
Kje se pa dobi točno te elastike? Sem pa že imela podobne in imam dobre izkušnje.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 13 April 2017 - 03:45 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 13 April 2017 - 03:50 PM
Muller tudi
Posted 14 April 2017 - 08:59 AM
Meni tudi ne držijo, imam jih za kak nizek čop, drugače so mi pa najboljše tiste Müllerjeve brez kovinskega dela ker držijo kot pribite
Posted 15 April 2017 - 11:17 PM
Jz si lastike za lase kupim v Tediju, ker so najbolj mehke na svetu. Jz ves čas nosim zelo zagnjen čop pa me nikoli ne boli glava in tud las mi ne lomijo, držijo pa ful dobro.
Posted 16 April 2017 - 10:08 AM
Drugac efekt je fantasticen, ampak imam prekratke lase in sem zdaj kot tofsy.
Posted 25 April 2017 - 07:55 AM
Jina, kje si pa ti kupila svoje Power? Bi mi prišle prav.

Posted 25 April 2017 - 09:59 AM
Jaz v Mullerju vedno. Jih pa imaš povsod - Feelunique, Lookfantastic.. tu imas ful barv in variacij (tudi Power), v naših Mullerjih dobiš samo par osnovnih barv.
Jaz imam dve vprašanji
- hodi katera v frizerski salon Med in Mleko?
- Olaplex poznate, uporablja katera?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 25 April 2017 - 10:01 AM
Moja šefica in ena sodelavka hodita tja. Sta zelo zadovoljni (nega, oblika frizure + barvanje..), ni pa poceni, kolikor vem..
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 25 April 2017 - 10:04 AM
Saj to me zanima, po njihovem ceniku so cene dokaj normalne - okoli 50/60€ barvanje, recimo. To mi je normalna cena, ampak povsod berem komentarje da so fuuul dragi in mi zdaj ni čisto jasno, bi rada kake info iz prve roke. Drugače bom pa še njim na FB pisala
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 25 April 2017 - 10:10 AM
Kje pa kaj kupujete klasične original Invisibobble? V naši drogeriji moraš imeti srečo, da jih dobiš.
Tudi na Licila.si, ampak ne power.
Posted 25 April 2017 - 01:08 PM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users