Jump to content

Photo

MATURA

• Please log in to reply
4072 replies to this topic

#3641 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18602 posts

Posted 15 July 2010 - 06:58 PM

Ana ja, sej logično, sej tut jst sem npr. razočarana nad slovenščino pa matematiko, ampak tko na splošno mislim, da se vedno manj učimo oz. da vedno manj vemo, z vsako generacijo znova, ne vem no, mogoče je bila letos težka matura... Ampak glede na to, da so bili precej slabi rezultati, bojo pomojem tut omejitve precej nižje.
  • 0

After all this time?

Always.

#3642 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 July 2010 - 07:05 PM

Ja no, se strinjam. Mamo pa vedno lažje pogoje tut. Ko je moja mama delala maturo (pred 30 leti) so meli na en dan vse predmete. En dan je bla matura in takrat so vse predmete delali. Fak!
Ko je delala moja sestra (pred 5 leti) so zvedli komaj na podelitvi ocene/če so nardili + nikoli niso zvedli za ustni del in mej za ocene tut ne.
Mogoče pa je to napaka, da smo vedno bolj razvajeni in se vedno manj učimo. Meni gre matematika naprimer najslabše, pa sem se jo učila zadnji dan, pa še to ne intenzivno, ampak sem skoraj vse spuščala. Mislim itak, kaj se pa da nardit za štiriletno matematiko v enem dnevu ? tongue.gif Ampak ok, nardila sem, čeprav vem, da bi lahko z več.

Edit :
Pa pri nas je mel ravnatelj taki govor da fak! Najprej nam je povedal, da smo zanič nardili, da smo obupna generacija. Potem je rekel, da naj se zresnimo in da očitno smo še vedno neresni, ker vsi žvečimo. tongue.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#3643 Zoey

Zoey

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 10197 posts

Posted 15 July 2010 - 07:31 PM

QUOTE(Nincha @ 15. 7. 2010 - 18:57) View Post

A vas je ravnatelj enega po enega klical? Ojoj, to je pa trajalo tongue.gif Pri nas je pohvalil unege enega, ki je dosegel 29 točk, pa ostale 4, ki so imeli 28 točk, potem smo šli pa v razrede in nam je razredničarka dala spričevala. Pri nas jih je bilo kar precej (ene 5), ki niso vzeli/so zgubili šifro, in so šele iz spričevala videli, a so sploh naredili. Tko da je bilo kar napeto laugh.gif

Aja Ananas, ni to naš, ne poznam smile.gif

fak naše najbolše 2 sta mele 23 pa 24 točk xD hehehe faaak res smo butasti. js pa itak ne bom sprejeta :/
  • 0

Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.

#3644 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32327 posts

Posted 15 July 2010 - 07:33 PM

Sm zdej mal pobrskala in vidim, da so na moji gimnaziji 3 zlati maturanti, le eden pa ni naredil thumbup.gif
Sem prav ponosna biggrin.gif , itak je bla GJV zmeri med boljšimi po maturitetnih rezultatih oz. nad povprečjem.
  • 0

#3645 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 July 2010 - 07:57 PM

QUOTE(Ana @ 15. 7. 2010 - 20:05) View Post

Ko je delala moja sestra (pred 5 leti) so zvedli komaj na podelitvi ocene/če so nardili + nikoli niso zvedli za ustni del in mej za ocene tut ne.

Hm, jaz sem delala 5 let nazaj in sem vse to zvedela.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3646 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 July 2010 - 08:34 PM

86 letnik si ?
Ona je dobila samo spričevalo na katerem so ocene, ni blo tega preko interneta in tudi za ustne ni zvedla.

• 0
Viens, reste ici!

#3647 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 July 2010 - 08:38 PM

86 sem, ja smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3648 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 July 2010 - 08:39 PM

Ja lol no, mnda ja moja sestra ni tumasta. laugh.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#3649 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 July 2010 - 08:41 PM

Mi smo sicer tudi izvedli šele na dan podelitve, ampak smo izvedli za ustne, vse normalno če se jaz prav spomnim smile.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3650 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 July 2010 - 08:45 PM

Preko interneta ?

• 0
Viens, reste ici!

#3651 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 July 2010 - 08:47 PM

QUOTE(Ana @ 15. 7. 2010 - 21:34) View Post

Ona je dobila samo spričevalo na katerem so ocene, ni blo tega preko interneta in tudi za ustne ni zvedla.

Tako je bilo pri meni, matura 1998. smile.gif oops.gif cry.gif

So bili pa rezultati veliko boljši, jaz sem imela 24, moje prijateljice vse tam okoli, in od 6 paralelk cele gimnazije, je samo en padel, zlatih je pa bilo precej.

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3652 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 July 2010 - 08:47 PM

Zdej si me čist zmedla Ana laugh.gif Ne, mislim da na dan podelitve, ne preko neta.

Meni je mensezdi 1 zmanjkala za zlato cry.gif

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3653 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 July 2010 - 08:49 PM

Ja kak ste pa zvedli za ustne ? tongue.gif Mislim, moja sestra je dobila samo spričevalo na katerem so ocene.

• 0
Viens, reste ici!

#3654 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 15 July 2010 - 08:49 PM

Ja, mi nismo. smile.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3655 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 July 2010 - 08:50 PM

Sarah mislim tongue.gif .

Matura je vedno slabša itak - saj logično ne, tut uspeh na srednjih šolah pada, ker lahko vsak pride povsod (rezultat devetletke, kjer si odličn takoj), posledično je več zajebancije in se ne prepuca. Pri nas v razredu so bli v OŠ vsi odlični, pa en večji fail od drugega.
  • 0
Viens, reste ici!

#3656 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 15 July 2010 - 08:54 PM

Če se prav spomnim smo dobili en listek in gor so bli posamezni predmeti, procenti, točke, itd.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3657 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 15 July 2010 - 08:54 PM

Mogoče pa res, čeprav moja sestra trdi da ne. biggrin.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#3658 fifa

fifa

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5418 posts
  • Interests:Finding out how the world works ... :)

Posted 15 July 2010 - 09:14 PM

Kamor sem jaz hodila je letos padla ena ali dva, ne vem točno. Zlata maturanta sta bila pa 2.

Mi pri poklicni tudi nismo dobili šifer, ampak smo izvedeli šele v šoli. In mene ni bilo doma in sem morala že prej potem kopirat od mami osebno izkaznico pa nest pooblastilo, da lahko izve rezultate namesto mene. Cela kolobocija je bila. biggrin.gif

• 0

A tree too big to embrace ... is born from a slender shoot. A nine-story tower ... rises from a pile of earth. A thousand-mile journey ... begins with a single step.

(taoistična modrost)

#3659 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46035 posts

Posted 15 July 2010 - 11:11 PM

QUOTE(Sarah @ 15. 7. 2010 - 21:54) View Post

Če se prav spomnim smo dobili en listek in gor so bli posamezni predmeti, procenti, točke, itd.
Jaz sem tud pisala maturo 5 let nazaj in smo dobili samo list z ocenami, mislim, da ni bilo gor procentov, le ocena. Za rezultate smo zvedli na podelitvi. To je pa tudi bilo to. wink.gif
  • 0

#3660 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 16 July 2010 - 06:16 AM

Mi smo zvedli za rezultate na podelitvi (86 letnik), pa listek smo dobili z mejami ocen, je bil pa res tak minimini listek, da si ga komot zgubil laugh.gif Za ustne pa uradno nisi zvedel, razen določeni prof.so ti lahko na koncu prišepnili. Ali pa pri ANG se spomnim, da je lahko vsak naslednji za prejšnjega videl, če mu je oko dovolj daleč neslo, ker je imela prof. en tak seznam tam pri sebi.
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users