Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36458 replies to this topic

#36441 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30192 posts

Posted 05 July 2026 - 12:43 PM

Ajaaa, negovalno kozmetiko imam v mislih, ne dekorative. : )
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#36442 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 34060 posts

Posted 05 July 2026 - 12:43 PM

Ja imamo stvari za umivanje + deodorant in sončne kreme.
Pred davnimi leti sem pri Avonu dobila tako manjšo hladilno torbico z mehkimi stranicami, nevem pa, kako bi se recimo obneslo transportiranje brez hladilnih vložkov.
  • 0

#36443 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30192 posts

Posted 05 July 2026 - 12:44 PM

Kako ti uspe brez kreme za obraz?
  • 0

#36444 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 34060 posts

Posted 05 July 2026 - 12:46 PM

Komot, meni to sploh ni nuja, se mi zdi, da mi je v tej vročini vse odveč. Sem se pa v zadnjem času navadila na tisti Yoskine tonik, samo na morje ga pa nisem jemala s sabo.
  • 0

#36445 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30192 posts

Posted 05 July 2026 - 12:51 PM

Ma super, jaz bi izgledala kot suha sliva hahahaha.
  • 0

#36446 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18550 posts

Posted 05 July 2026 - 01:05 PM

Jaz tudi nicesar sploh razen soncne, gela za tusuranje in zobne higiene. Tokrat imam izjemoma se sampon. Zdravila pa bolj zase na recept.
Ne vem, ce imas prav veliko moznosti. Kaj pa, ce si kupis majhen kompresorski hladilnik? Mi imamo sicer velikega, ampak dela v nulo in notri imam npr. Calpol poleg hrane. Vevor firma je ugoden.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#36447 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 34060 posts

Posted 05 July 2026 - 01:08 PM

Ma jaz skoz svicam in se svetim 😑😁
  • 0

#36448 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18550 posts

Posted 05 July 2026 - 01:23 PM

Ja, enako. Sem blagoslovljena z ekstremno mastno kozo zaradi katere skoz zgledam kot tazadnji smrdljivi klosar :lol: Sploh nima smisla, da se kaj rihtam kje na vrocini.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#36449 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19097 posts

Posted 05 July 2026 - 01:26 PM

Boljs se svetit kot zgledat kot da ze nisi pil 2 tedna. Vode, mislim.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#36450 _Planet_

_Planet_

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30192 posts

Posted 05 July 2026 - 01:26 PM

Fiona :lol:

Tudi jaz sem se svetila, ko sem še imela kaj estrogena. 😂
Saj res, tudi o mini hladilniku sem razmišljala, pobrskam, hvala!
  • 0

#36451 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 34060 posts

Posted 05 July 2026 - 01:30 PM

Ma pri meni se to izrazi poleti, drugače niti ne. Nevem, če imam mastno kožo, nikoli nisem imela mozoljev ali težav s kakimi nečistočami, bohnedaj pa da si dam gor kake mastne kreme, to je pa obup.
Ja, podgana, jst sm poleti pogosto brez mejkapa, prav fino osvobajajoče je.
  • 0

#36452 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19097 posts

Posted 05 July 2026 - 01:32 PM

Jaz zvecer lahko namazem tri tone vlazilnih in mastnih krem, pa cez eno uro ni vec ne duha ne sluha o cemerkoli..
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#36453 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90250 posts

Posted 05 July 2026 - 02:07 PM

Jaz imam za obraz samo SPF za cez dan in za zvecer Garnierjev after sun, ki je za telo in obraz. Po telesu imam cisto suho kozo, ce se ne namazem vsak vecer, celo leto. Za tusiranje ima vsak svoj mini gel in vecinoma tudi porabimo. Pa intimno milo, meni so to osnove.
Tudi za lase ne vzamem vsega, kar sicer uporabljam, sem si jih pa letos utapljala v olju. Kako izjemoma sampon, Podgana? :D
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#36454 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28129 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 05 July 2026 - 02:09 PM

Ooo, M in Podgana, še ena tukaj. Jaz sem kot disko krogla poleti.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#36455 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18550 posts

Posted 05 July 2026 - 03:24 PM

Ponavadi ne gremo za 14 dni. Za en teden ne rabim se mi zdi. Ma, jaz ne glede na to kaj uporabljam, nikoli ne izgledam put together, tako da je vseeno. Se maskara se mi razmaze po frisu in puder oksidira. Bv.
  • 0

Tumblr

#36456 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 90250 posts

Posted 05 July 2026 - 03:42 PM

Potem imas pa z lasmi sreco, jaz bi izgledala kot brezdomka, ce si jih ne bi oprala en teden. Da o mozu ne govorim, on bi si jih lahko vsak dan pral.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#36457 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19005 posts

Posted 06 July 2026 - 09:11 PM

Nekako se je rešilo. :P  :mad2:

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#36458 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28129 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 20 July 2026 - 02:05 PM

Poskusim srečo - ima katera doma knjigo iz zbirke Disney svetovni popotnik iz 90ih Listje za koale (Pustolovščina v Avstraliji)? :)
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#36459 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15692 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 25 July 2026 - 08:29 AM

Oce je imel vceraj nezgodo, na kriziscu mu je pri zavijanju desno iz mrtvega kota pripeljal z brzino elektricni skiro. Voznik skiroja je bil ok, ni bil huje poskodoval, avto ima pa cisto razbito prednjo sipo, oce je custo pretresen. Vceraj so policisti delali zapisnik in so ga napsihirali da je krivda njegova, nic o tem, da je kaka olajsevalna okoliscina, ker se voznik skiroja ne bi smel peljat na skiroju cez prehod, ki ni namenjen kolesarjem - samo za pesce je. Anyhow. A ima katera kak vpogled, idejo, kako gre postopek od tu dalje? Bo moral na zagovor pred sodnika - in ce ja - kaksna je kazen?

Imamo pa kar slabo izkusnjo z BYD podporo strankam, od vceraj dopoldan cakamo na klic, kje bo servis, avto v tem casu caka sparkiran na parkiriscu shopping centra, kjer se je nesreca zgodila. In kogarkoli klicem od tam, se sam prelagajo cifre koga klicat. Mi pa ne moremo z zavarovalnico uredit avtovleke, ce ne vemo kam jo narocit.

Kako je s kritjem skode v tem primeru? Ima polni kasko, fransiza 1% za prometno nesreco in zavarovanje avtomobilske odgovornosti za osebe/stvari.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users