Jump to content

Photo

Spovednica

• Please log in to reply
19531 replies to this topic

#3621 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 05 February 2008 - 12:25 PM

QUOTE(SiQsI @ 5. 2. 2008 - 7:57) View Post

Luciferka, imaš še veliko izpitov za narest? Zdej me čaka pa še ekonomika-here we go-še en poraz!!! verymad.gif mad.gif cry.gif

Ja še kr dost, tko da se bojim, da mi bo kej ostalo še za drugo leto za absolventa down.gif . Ekonomika je že en takih, k ga mam tud še za narest, pa ga sploh ne upam it delat, pa še ekonomiko za nazaj mam tud še za nardit sad.gif Ti kej veš kok izpitov si lahko za absolventa pustiš? Js računam na to, da mi bodo ostal delovno pravo, ekonomika, pa izpitna naloga oidp. Ostale bom pa probala nardit, recimo temu tako smile.gif
  • 0

#3622 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 05 February 2008 - 12:33 PM

^ glihkar se učim ekonomiko, upam da nardim smile.gif

nism šla dons na predavanje, ker se mi neda enga glupega predavatelja poslušat (pevcina wink.gif )
  • 0

#3623 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 05 February 2008 - 12:38 PM

Obema držim pesti, da čim prej opravita ekonomiko, ker sama vem, da je težka, pa se moram jaz tut začet to učit. Enkrat, a ne dons oops.gif .
Sicer pa ne obupat luciferka, če še imaš veliko izpitov, boš pač na koncu naredila. Včas kaže na začetku slabo, pa se na koncu vse lepo uredi.
Zdaj sem bolše volje smile.gif .
  • 0

#3624 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 05 February 2008 - 12:44 PM

QUOTE(_v-i-k-i_ @ 5. 2. 2008 - 12:33) View Post

^ glihkar se učim ekonomiko, upam da nardim smile.gif

nism šla dons na predavanje, ker se mi neda enga glupega predavatelja poslušat (pevcina wink.gif )

Ah dej no, Pevcin je pa ja faca:) Aja pa pr njemu se ful fajn da plonkat, ful ni zatežen glede tega biggrin.gif A maš to ekonomiko za tret letnik al drugega?

Js tdu zdej razmišlam, če se čem začet ekonomiko piflat in it 21 na izpit? hmm.gif
  • 0

#3625 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 05 February 2008 - 12:49 PM

luca, za absolventa ni važn kok ti izpitov ostane, k si 3. letnik si potem naslednje leto absolvent, drgač pa ja... obup! Js mam za nazaj informacijske sisteme za narest pa skor vse za 3. letnik, razn seminarske OIDP, UP2 pa izpit iz OIDP, tko da vsaj neki! hehe 21.2. grem na ekonomiko-groozn! Obup! Pa itak pravjo da se morš 1 mesec prej začet učit tko da ... ne vem ne vem kva bo!

v-i-k-i, Pevcin je res mal samovšečen pa ful misl da je zanimiv, sam NI, kr neki, pomagal je sam s tistim 'načrtom' učenja ekonomike, to je pa vse!

ah! bo že!

no spovedujem pa se, da mi gre ena sodelavka tooootalno na živce!!!

P.s.: ja luc, itak da pejt 21.2. na ekonomiko!!!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#3626 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 05 February 2008 - 01:00 PM

Fantu sem se zjutri zlagala, da nimam nobenga čigumija, v resnici pa sem jih mela v torbici, samo se mi ni dal brskat huh.gif
  • 0

#3627 _v-i-k-i_

_v-i-k-i_

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1356 posts

Posted 05 February 2008 - 01:09 PM

ekonomiko JS z javnim financiranjem mam za narest zdej (2. letnik uni I. stopnja)

jaa no, ta pevcin mi gre totalno na živce, pa skoz sam NE govori, ne...ne....ne...ne...ne...ne...ni stavka, da nebi reku na koncu nee ermm.gif

lačna sem, upam da bo čimprej kosilo, ker drgač znam bit tečna oops.gif
  • 0

#3628 luci

luci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3943 posts

Posted 05 February 2008 - 01:19 PM

QUOTE(SiQsI @ 5. 2. 2008 - 12:49) View Post

luca, za absolventa ni važn kok ti izpitov ostane, k si 3. letnik si potem naslednje leto absolvent, drgač pa ja... obup! Js mam za nazaj informacijske sisteme za narest pa skor vse za 3. letnik, razn seminarske OIDP, UP2 pa izpit iz OIDP, tko da vsaj neki! hehe 21.2. grem na ekonomiko-groozn! Obup! Pa itak pravjo da se morš 1 mesec prej začet učit tko da ... ne vem ne vem kva bo!
P.s.: ja luc, itak da pejt 21.2. na ekonomiko!!!

In pol nej bi šla js ekonomiko zdej delat, js je še povohala nism. Mah jebat ga, vseen bom šla poizkusit srečo, mejbi se mi pa userje biggrin.gif

Ja js mam pa za nazaj za nardit ekonomiko javnih podjetij in zavodov, sploh še nism šla tega izpita delat. A je na izrednem tud pogoj, da morš neko seminarsko pr temu predmetu nardit, če hočš it na izpit in ga nardit, kej veš?

Drgač mam pa js tud še vse za tret letnik za narest, edin UP2 sem že nardila, pa izpit OIDP. Tko, da mam tud še dost dela, cel tret letnik za popedenat sad.gif
  • 0

#3629 SiQsI

SiQsI

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 916 posts

Posted 05 February 2008 - 01:22 PM

Ma itak-greš probat! Js se tut dons začnem učit (kao!) bom vidla če se mi bo dal, če ne se bom pa spet tlele izpovedala da se nism nč učila rolleyes.gif (zdej je še smešn, okrog 20. pa ne bo več smešn!) hehe

Ne mislm da ne rabš seminarske!
  • 0
Biti to kar smo, in postati to, kar smo zmožni postati, to je edini cilj življenja.

#3630 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 05 February 2008 - 03:18 PM

Res sm tečna in nesramna že cel dan do vseh, najbolj ironično pa je da se tega zavedam a se kar ne morem brzdat, kar zleti mi iz ust potem mi je pa žal, ker resnično ne maram biti grda do drugih (PMS dela svoje). Še dobro da me sestra razume in mi ne zameri mojih izpadov. Res je dobra dušica še palačinke mi bo spekla, ker so se mi ravno zajedle. Lucky me.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#3631 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15222 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 05 February 2008 - 03:52 PM

Uhuhuhuu, jutr mam en vražji izpitič, jst sem pa pretty much lenarila in se zanašala na svojo superpomnilno funkcijo leve hemisfere in (nad)naravno talentiranost v opisni geometriji. Ježeš. huh.gif Morm dans delat da se bo kadilo od mene.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3632 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 05 February 2008 - 11:05 PM

zadnje čase preveč sanjam in nič ne naredim ermm.gif

• 0
mačka figa.

#3633 Freya_

Freya_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6695 posts

Posted 06 February 2008 - 09:35 AM

Zadnje čase se mi ful zdi da nimam 0 od dneva, pridem iz šole, se spočijem in je že tema. blink.gif cry.gif
  • 0

#3634 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 06 February 2008 - 10:16 AM

^Bejba, rit dvignit pa sobo pospravi, ne pa skos lenart laugh.gif wink.gif

Naslednji petek imam delni izpit in me malo skrbi, če mi bo uspel vso snov predelat in še dobr ponovit. Ma še profersor nam skos mori in opozarja, naj grejo pisat samo tisti k so se sproti učil.... Pa kaj mu ni jasn, a misl, da eni niso sposobni snovi predelat. Ful neki straši. Naj gre v rit. Pa še ful je bil šokiran, k se nas je dost prijavil na izpit... Ja pa kaj mu je??... Itak da bomo šli vsi na izpit, ker nimamo zdej ničesar in se bomo vsaj potrudili za ta izpit. mad.gif

• 0

#3635 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 06 February 2008 - 11:37 AM

Morala bi seminarsko pisat pa se mi ne da oops.gif ermm.gif
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#3636 koki

koki

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1975 posts

Posted 06 February 2008 - 03:21 PM

Preveč sladkarij pojem. Moram nehat. down.gif Že danes bom odnehala, upam da rata.
  • 0

#3637 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17029 posts

Posted 06 February 2008 - 05:13 PM

Ravnokar izvedela da si namerava znanec dat pirsig v obrv delat. Ful mi gre na smeh, kr si ga sploh ne morem predstavlat z pirsingom. Ni tak tip.
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#3638 Kebabsi

Kebabsi

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1663 posts

Posted 06 February 2008 - 05:20 PM

Nisem se postila, sem ateist.

• 0

#3639 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 06 February 2008 - 07:42 PM

Obraz mi razpada. Polna sem nekih krast in razjed. Povsod po telesu! Ko en spaček se počutim. cry.gif
  • 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#3640 paradajzz

paradajzz

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 786 posts
  • Interests:spanje, dremanje, počivanje..

Posted 06 February 2008 - 07:56 PM

neki čudn^^

dan je bil slab, posledično se počutim ko en drek.
včasih si samo želim, da bi bil tukaj, da bi ga lahko poklicala kadarkoli in mu malo positnarla.
  • 0
mačka figa.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users