Jaz tudi nimam ful reakcije po Retinalu, edino včasih rdečico okoli ust in včasih imam malo zatečene veke, ampak nisem ziher ali je od tega.
Krema / serum za obraz
Posted 29 January 2026 - 08:51 AM
[Napoleon]
Posted 29 January 2026 - 10:27 AM
Frči, jaz imam doma eno še zapakirano Retirides 0,5 v hladilniku, ker še prve nisem porabila niti polovice.
Lahko pogledam do kdaj ima rok in ti jo lahko pošljem, če bi jo mogoče imela. Mi je škoda jo stran vreči, ker pravočasno jo sigurno ne bom uspela porabit.
Kami, z veseljem odkupim ![]()
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 29 January 2026 - 10:45 AM
Jaz ga kupim na Marketplaceu ali v Ljubim kozmetiko na FB.
Hvala!
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted 29 January 2026 - 01:14 PM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 03 February 2026 - 05:51 AM
Sem pogledala datum in je 03/2025. Jaz isto serijo se uporabljam. Nevem pa kaj gre lahko narobe, ce je preteceno.Kami, z veseljem odkupim
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 03 February 2026 - 07:13 AM
Posted 03 February 2026 - 07:52 AM
jaz se še vedno luščim po vsakem nanosu - zame še vedno premočno. Saj kakor jo uporabljam, jo bom ravno 2035 porabila
. Zato sem hotela podarit drugo.
Put A Kilt On It!
Posted 03 February 2026 - 08:58 AM
Bi jo vseeno odkupila ![]()
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 03 February 2026 - 09:32 AM
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 03 February 2026 - 10:30 AM
Če bo katera v prihodnosti kupovala kje Retirides 0,25, se toplo priporočam, če še zame kupi eno kremo
Meni je res 0,5 očitno preveč.
Put A Kilt On It!
Posted 20 February 2026 - 09:26 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 20 February 2026 - 10:17 AM
Posted 20 February 2026 - 10:59 AM
Vidim, da nimajo in da nikjer ni dobre akcije trenutno. Jaz sem dala 12,5€.
Ne vem, ce si ne bom se lososove sperme kupila zdaj. Me je prepricalo tole
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 20 February 2026 - 11:17 AM
Kaj pa ta naredi kozi?
Posted 20 February 2026 - 11:25 AM
Si me namamila z to essence zdaj. Ma malo razgledujem po novi kremi tudi, trenutnai ni bas nesto.
[Napoleon]
Posted 20 February 2026 - 12:29 PM
Isto pomojem napne momentalno. Ampak ne vem kje se dobi Dr.Jeju. To najvec uporabljajo ali Dr.Althea. Celo en dermatolog jo priporoca za vlazenje. PDRN je sestavina.O svasta
Kaj pa ta naredi kozi?
Glih zdele mi je moz rekel, ko sem sla mimo, da imam noro kozo zadnje case
Posted 21 February 2026 - 06:25 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 February 2026 - 11:08 AM
Imate s kaksna nova odkritja s podrocja krem? Meni ta The Doctor krema s peptidi ni nek presezek. Ko sem okoli imam hidra toner od Olivala in to kremo, pa mi je cisto premalo.
Doma imam Biodermo za suho kozo, pa mi tudi ni nek presezek, se mi zdi, da zna tak nek film pustit na kozi, tako da iscem kaj d ug ga zanimivega.
[Napoleon]
Posted 22 February 2026 - 11:33 AM
Pri kremi sem pa po nekaj eksperimentiranja spet pristala na Cerave. Pa ful so mi fajn Nacomi kreme za okrog oci, zdaj imam tisto s kofeinom.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 22 February 2026 - 12:08 PM
[Napoleon]
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users