Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#3621 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 09 January 2011 - 08:30 PM

QUOTE(Jinadaze @ 9. 1. 2011 - 20:25) View Post

Ljudje, ki stalno 'hujšajo', like že par let. yawn.gif

Ljudje, ki "hujšajo", potem si pa naročijo mastno pico, pa sladoledno kupo (ali kaj podobnega). rolleyes.gif

Ljudje, ki so suhi, potem pa nočejo nič jest. Ali pa jejo ko vrabčki. Pa vseeno kao ne hujšajo in se ne pazijo. rolleyes.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3622 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86631 posts

Posted 09 January 2011 - 08:35 PM

OK, v drugo kategorijo spadam tudi jaz, imam pač želodec, ki ni razširjen zaradi nažiranja, za razliko od večine.
Ne morem veliko naenkrat pojest, ker mi je slabo.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3623 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 09 January 2011 - 08:50 PM

QUOTE(Jinadaze @ 9. 1. 2011 - 20:35) View Post

OK, v drugo kategorijo spadam tudi jaz, imam pač želodec, ki ni razširjen zaradi nažiranja, za razliko od večine.
Ne morem veliko naenkrat pojest, ker mi je slabo.

Mislila sem bolj tiste, ki se dejansko pazijo, pa niti sami sebi ne priznajo. Pa trpijo zraven polnega krožnika ko madona, ampak jim je prioriteta to, da dajejo drugim vtis, kako pač nikoli niso lačni in kako so blagoslovljeni zaradi dobrih genov. bruh.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3624 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86631 posts

Posted 09 January 2011 - 08:51 PM

Aha, OK, potem se pa podpišem.

• 0

― V. Van Gogh

#3625 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27575 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 09 January 2011 - 08:57 PM

QUOTE(Immortelle @ 9. 1. 2011 - 20:30) View Post

Ljudje, ki "hujšajo", potem si pa naročijo mastno pico, pa sladoledno kupo (ali kaj podobnega). rolleyes.gif

Ljudje, ki so suhi, potem pa nočejo nič jest. Ali pa jejo ko vrabčki. Pa vseeno kao ne hujšajo in se ne pazijo. rolleyes.gif

Enkrat sem opazovala sošolko, ki je sicer ful drobna in ima hudo postavo (edino malo riti ji manjka), ko je jedla (v glavi se mi je prižgal alarm, ker je edina od vseh punc naročila majonezo v burger, češ jaz se ne pazim, jem kar hočem, pa sem vseeno taka kot sem) in videla, da je jedla kot ptičica, miniaturni grižljački, potem pa več kot 3/4 burgerja potisnila v vrečko in napol zmečkala, kao da je že pojedla, in vrgla v smeti. down.gif
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3626 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 09 January 2011 - 09:47 PM

Hmm.. in? Meni se to ne zdi nič groznega, se pač zgodi. Sej načeloma, kaj pa vem, če ne uspeš pojest cele pice ti jo zavijejo za s sabo, ampak zmeraj pa to ni možno, in se vrže v smeti, če je bil to point zgražanja? Jaz tudi naenkrat ne uspem celega hamburgerja (če ne govorimo ravno o McDonalds hamburgerjih) ali cele pice, no way.
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3627 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27575 posts

Posted 09 January 2011 - 10:16 PM

Sicer ne odobravam metanja hrane vse povprek (če ne moreš pojest cele pice, zakaj jo pol sploh naročaš??? kupi dva kosa in čau), ampak v tem primeru ni bila to fora. Ona je glumla, da kako ona lahko vse je, da ne pazi na postavo, da lahko pobaše vase veliko pico, pa bo vseeno imela 40 kg, potem pa na skrivaj meče hrano. In ni stvar samo v tem, da jo je vrgla, ampak način, kako prikrito je to naredila. Kao ne pazi na postavo, ona pa že ne hujša, pol pa dela take, gimme a break. Enako je delala kolegica, ki je imela hude mothnje prehranjevanja (smo šli na malico v pekarno, ona je vzela čokoladni brioš kao v dokaz, da z njo ni nič narobe, da lahko je tudi nezdravo hrano in se ob tem ne sekira, pojedla dva grižljaja in pri tem vedno bolj potiskala brioš v vrečko, jo zmečkala in vrgla v smeti; ko si jo vprašala, zakaj to dela, pa se je sprenevedala), a je to že druga zgodba.
  • 0
Pablo Picasso

#3628 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 09 January 2011 - 10:18 PM

Aja, ok, to je pol že druga zbodba, v tem primeru se strinjam s tabo. Čeprav ko si v restavraciji pač ne moreš naročit 1 kos pice, in razen če ne najdeš koga ki je pripravljen naročit polovico s tabo, moreš narediti pač tako. Vem, ker je to moj večni problem. laugh.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

• Guests

Posted 09 January 2011 - 10:21 PM

Zadnja leta so itak povsod take pice, da je nemogoče pojesti celo. Tudi, če tamalo vzameš. (Hehe, sploh ni offtopic, ker mi gre res na živce tongue.gif).
Če grem s fantom na pico, si vzameva skupaj taveliko in sva oba sita, če pa grem s kolegico, pa to lahko z malo pico narediva.
  • 0

#3630 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86631 posts

Posted 09 January 2011 - 10:23 PM

^ Jp.

• 0

― V. Van Gogh

#3631 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 09 January 2011 - 10:32 PM

Moji obroki so res mali (sploh porcije za kosilo), želodec imam pomojem tam nekje v velikosti ne vem....mandarine mogoče?
Jaz sklede solate ni varjante da pojem, počim prej 10×. Skratka, ko kdo vidi mojo porcijo kosila se prime za glavo. Samo pač jem 5× dnevno, kar je sigurno bolj zdravo kot tisti osebki ki jih poznam, ki jedo dvarat dnevno, za kosilo toliko da se vprašam kam dajo, pa zajtrk kao jedo.
Bed. jaz bi od dveh obrokov v dnevu poginila.

Na živce mi gredo ljudje, ki na cestah, kjer je omejitev 50 (ali 90) vodijo 30 (ali 70).
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#3632 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27575 posts

Posted 09 January 2011 - 10:34 PM

^To sem pa danes počela jaz. laugh.gif Ampak ok, zunaj je bila taka megla, da nisem videla NIČ, sem vozila 20km/h in še to bolj ko ne na pamet in upala, da ne zletim kaj, komaj mi je uspelo priti domov. ohmy.gif
  • 0
Pablo Picasso

#3633 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 09 January 2011 - 10:37 PM

Na živce mi gre megla.

Jaz sem je takooo bojim. cry.gif
Se samo meni zdi ali je v zadnjih meseci res skozi megla? Za novo leto ko smo prihajali iz Beograda je bila na eden predelu avtoceste taka megla da je bila omejitev 50km/h, moje srce nekje v hlačah, še dobro da nisem jaz vozila.

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#3634 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27575 posts

Posted 09 January 2011 - 10:52 PM

Ej, kako je šele meni, ki se stalno furam z avtom v LJ in nazaj, obup. V petek sem pri Nanosu naenkrat padla v tako meglo, da mi ni bilo nič jasno, kot da bi nekdo na cesto spustil ful gost oblak, komaj sem videla en meter pred sabo. down.gif
  • 0
Pablo Picasso

#3635 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 09 January 2011 - 11:02 PM

Jaz tut sovražim meglo. Zadnjič sem se peljala od fanta domov po taki faking megli, da sem se tut skoraj polulala od straha. Hvala bogu, da poznam cesto v nulo drugače nevem kaj bi blo. :'(
  • 0
Viens, reste ici!

#3636 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14294 posts

Posted 10 January 2011 - 10:25 AM

RAdio 1 s svojimi bolanimi forami, sploh ta denis ne vem kaj že.
Je res ljudem smešno to da peterka ni več dobver in da očitno skače samo še po svoji ženi?ipd. neumnosti, kot recimo novica da slovenija ne bo potrdila Palestine on pa kaj ga to briga. Halo???
Obenem je pa to poleg radia ognjišča in slo 1 praktično edini radio, ki ga loviva cry.gif
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3637 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46152 posts

Posted 10 January 2011 - 10:27 AM

Frčica, spomnila si me še na nekoga iz radijskih vod, ki mi gre blazno na živce. Slišat ga ne morm: Dejan Vedlin iz jutranjega programa Radia City. Take bedne fore ma, da se včasih vprašaš ali je ded pri zdravi pameti. Večini je blazno smešen, meni je bedak.
  • 0

#3638 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 10 January 2011 - 10:30 AM

3/4 radijskega programa je za odstrel, in ja, Frčica, jaz se zelo strinjam s tabo; straniščni humor, brezvezno žaljenje, prevajanje pesmi (ne vem na katerem kanali, ampak na enem pač PREVAJAJO pesmi iz angleščine, in potem spustijo komad, in nekdo zraven bere v slovenščini AJEBES.jpg ), neke BEDNE igre (skrivnostni zvok, DA FAAAAK) - sedaj pišem mešano za vse postaje; ne vem če obstaja en speaker, ki je OK. down.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#3639 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26184 posts

Posted 10 January 2011 - 10:41 AM

joj ej jst ne morem bit brez glasbe v službi...pa sem neki časa furala Radio1 in radio antena preko interneta. ABUP!!! Sej kakšen dan že preživiš, sam kar je dovolj, je pa dovolj.

Potem sva šli s sodelavko v stroške, dali male pare za en majhen radio in veselo poslušava Val202 (ki tudi ni nek hud presežek, ampak še vedno boljši od komerciale).

• 0

#3640 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14294 posts

Posted 10 January 2011 - 10:56 AM

QUOTE(Kinky @ 10. 1. 2011 - 10:30) View Post

3/4 radijskega programa je za odstrel, in ja, Frčica, jaz se zelo strinjam s tabo; straniščni humor, brezvezno žaljenje, prevajanje pesmi (ne vem na katerem kanali, ampak na enem pač PREVAJAJO pesmi iz angleščine, in potem spustijo komad, in nekdo zraven bere v slovenščini AJEBES.jpg ), neke BEDNE igre (skrivnostni zvok, DA FAAAAK) - sedaj pišem mešano za vse postaje; ne vem če obstaja en speaker, ki je OK. down.gif

jaaaa, to butasto prevajanje, govori pa ena ženska s tako odurno sladkobno patetičnim tonom ne glede a gre za solzavo ali rock skladbo.
Hudo je, ker se tole stanje širi in vedno več ljudi naseda populističnim foram s humorjem na prvo žogo down.gif

Ančka, val 202 je bolš ja, ampak mi gre na žćivce k majo skoz poročila pa na splošn preveč govorijo.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users