Jump to content

Photo

Recepti - SLADICE

• Please log in to reply
3609 replies to this topic

#3601 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27875 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted Today, 01:01 PM

Jaz sem tudi tuhtala, če bi dala kardamom, ampak si ga bom prišparala za semle, ki jih bom delala za pusta kot prava Švedinja, mi je hitro premočen. :)
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3602 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12722 posts

Posted Today, 01:11 PM

Jaz ga imam pa ful rada, danes bo testno, da vidim kako je se ostalim vsec. Kardamom res ni za vse, ampak meni je bozanski, v Arabiji sem vohala parfum s tem vonjem in je bil mmmm
  • 0

#3603 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15423 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted Today, 01:44 PM

Jaz sem delala po Leanin receptu in tudi mene je danes presinila misel, da bi probala s kardamomom, par testnih. Verjetno bom naslednjo rundo delala s cokoladno filo.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#3604 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12722 posts

Posted Today, 04:52 PM

Tole s kardamomom me ni neki navdusilo, bom kar pri cimetu ostala. Sem pa naredila tiste rozice in pride ful lepo.
  • 0

#3605 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18101 posts

Posted Today, 06:13 PM

A tatrde s kardamomom delas? Mehkih nisem, uni so mi pa ful boljsi (Coco jih je pa navelicana, haha).
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3606 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12722 posts

Posted Today, 06:34 PM

Katere ta trde? Naredila sem testo od Bellini curry and love, samo da sem upoštevala filo od Coco :)

• 0

#3607 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18101 posts

Posted Today, 06:45 PM

https://sweden.se/cu...d/cinnamon-buns

Tele. Po teh mehkih putrastih mene zgaga pece. Ceprav te, vidim, da niso zavite, ampak jih je zihr moz nazadnje delal po tem receptu. Take zavite s trdim cukrom gor. V videu je postopek kako zavijes.
Men je to res cist druga sladica :D
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3608 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18101 posts

Posted Today, 06:50 PM

Evo, Frida: https://www.gimmesom...ns-kanelbullar/

Haha, te so prave. Sem ti jih ze enkrat lepila.
  • 0

Tumblr

#3609 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12722 posts

Posted Today, 07:09 PM

Mam shranjen ta link :)

Ampak sem se odločila za isto testo kot včeraj. Rolice so mi včeraj prišle kot oblaček, te rožice danes pa bolj kruhaste...

Kaj delamo doktorat iz teh rolic :D

• 0

#3610 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88665 posts

Posted Today, 07:13 PM

Mami je pa vceraj pekla cimetov kruh, mi je ful dober s kepico vanilijevega sladoleda zraven. Sem jo prosila za recept:
https://1001ideja.si...e-sme-manjkati/
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users