Kaj trenutno berete?
Posted 20 February 2026 - 08:52 AM
Posted 21 February 2026 - 07:48 AM
Sem cisto premalo razgledana za kaj takega, kot receno - na vsaki strani je po par besed, ki jih moram srfat.
Enkrat sem brala, da ima dokumentarec, ki govori o filmih in sem iskala v Cobbisu ce ima tudi kaj pisnega in nasla to knjigo in si mislila- pa da poskusim … no, nije žvaka za seljaka 🤣🤣🤣
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 21 February 2026 - 12:08 PM
Posted 21 February 2026 - 12:23 PM
Posted 21 February 2026 - 12:25 PM
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 22 February 2026 - 02:12 PM
Posted 22 February 2026 - 02:47 PM

Posted 24 February 2026 - 07:27 AM
Od C. Hoover Obžalovanje sem odložila nekje že kmalu na začetku, razne romance res niso zame.
Zdaj pa berem Priča požara od Larsa Keplerja, slučajno sem včeraj zasledila, da sta še dve njegovi prevedeni, prvi dve sem pa že prebrala.
KOMPLET: Lars Kepler (4 knjige) | Knjiga avtorja Lars Kepler
Izposodila sem si pa še knjigo A je to vse, kar je? od Tine Bončina.
Posted 25 February 2026 - 07:55 AM
Sem šla včeraj iskat prve 3 knjige od Keplerja - pa da vidim, če mi bo tudi tako všeč ![]()
Drugače pa vzporedno počasi berem knjigo (sem jo po priporočilu kupila rabljeno) in so mi res full dobri opisi in razlage o tem, kaj se nam dogaja po 40 letu - bere se kot roman

Priporočam!
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 25 February 2026 - 08:10 AM
Takrat se o tem, kar je ona prestajala, ni pisalo absolutno nic, edino Sencerjeva je imela nekaj na med.over.net.
Zdaj je ponavadi na robu solz ko se o tem pogovarjava, in ko vidi kaj vse je na voljo danes (iskreno je o vsem kar se dogaja itak informirana bolj od mene. Ona je sicer se vedno strogo proti estrogenu, kljub Aninim hvalospevom, Ana sicer skor pri vsem kopira dr Tyno).
Posted 25 February 2026 - 08:15 AM
Kami, a serijo Ralfa in Cille Börjlind si mogoče že brala? Tiste so mi tudi dobre, 6 jih je do zdaj prevedenih. Prva je Pomladna plima.
Posted 01 March 2026 - 05:26 AM
Dolgčas. Odlagam.Fran S. Finžgar - Pod svobodnim soncem
Vladimir Nabokov - Lolita
Posted 01 March 2026 - 09:33 AM
Seksi! 🥰❤ Js jo morm nujno spet v roke vzet!Vladimir Nabokov - Lolita
Od Brine Svit Con Brio še preberi, če ti bo, men je bla ful všeč.
Yiyun Li: ‘The Book of Goose’ - sem se mal na korejske sodobne pisateljice spravila, tale je zlo kul.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users