Make up se itak nikoli ne kombinira z oblačili, ampak vedno s tvojim tipom. Torej kaj paše k tvoji koži, lasem, tenu kože. Jaz bi nude lak.

Vprašanja
Posted 14 January 2013 - 08:05 PM
Posted 14 January 2013 - 08:05 PM
Jaz bi dalo neko nepričakovano barvo, če pa bi se že odločila za modro, bi izbrala lep odtenek električno modre.
Pablo Picasso
Posted 14 January 2013 - 08:15 PM
Ana, jaz uporabljam senčila temnejših in močnejših odtenkov, ki mi po mojem mnenju pašejo, ampak neka zelena ali rdeča barva pa pomoje vseeno ne bi pasala zraven, čeprav mi drugače paše na obraz.
Coco, kakšno nepričakovano barvo pa predlagaš? Ta moder lak pa je električno moder ja, Essence Deep blue sea imam.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 14 January 2013 - 08:18 PM
Essence Deep blue sea pa res ni električna modra.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 January 2013 - 08:19 PM
Hvala punce za mnenja. Ja res veliko punc,žensk nosi tak model škorenj, kot ga je -M- prilepila, ni mi grdo, ampak res ne paše mojemu stilu. Ven bi sekale
Posted 14 January 2013 - 08:21 PM
Pa sej teh škornjev ima ogromno, nas je v pisarni cca 15 žensk, pa dve nimata enakih (oz. čakam, da si bo še ena ali več njih nabavila piščančke, hehehe )
Posted 14 January 2013 - 08:23 PM
Essence Deep blue sea pa res ni električna modra.
Jaz bi pa rekla, da je. Vsaj Google mi vrže ven same take odtenke.
Posted 14 January 2013 - 08:30 PM
Jaz bi dala nude lak.
Posted 14 January 2013 - 08:40 PM
^^ exactly.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 14 January 2013 - 08:40 PM
Očitno Google nima preveč pojma. Ok, bom pogledala še za kakšnega takega in za nude.
Posted 15 January 2013 - 03:26 AM
Ampak, Coco! Jaz sem poguglala in je prav tudi mrtvog!
Ana, sem mislila, da se kombinira s tipom AKA fantom
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Posted 15 January 2013 - 08:20 AM
Rea, mrtvog bi bilo prav, če bi bila Jina moški, ampak je, kolikor jaz vem, ženska in je potem pravilno kvečjemu mrtve.
Pablo Picasso
Posted 15 January 2013 - 08:36 AM
Marmelada jaz bi tudi lak obvezno nude, električno moder nikakor ne. Make up z nevtralnimi barvami, mogoče samo kakšna črta z eyelinerjem...
Dodatkov ne bi, če pa že mogoče kakšen tanek črn pas za k obleki...se mi pa zdi že obleka sama po sebi dovolj.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 15 January 2013 - 08:40 AM
Marmelada, a to je za diplomo? Ali kaj drugega? Ker če je za diplomo, bi tudi jaz nude, ker je neka kao svečana priložnost, plus na takem faksu si, jaz sem mislila, da boš to nosila za vsak dan, zato sem predlagala močen, vpadljiv lak.
Pablo Picasso
Posted 15 January 2013 - 10:18 AM
Jaz isto od nakita ne bi nič, edino kake uhančke,ampak majhne, minimalistične-bunkice style. Z lakom se strinjam, da je nude in zelo všeč mi je Emily-jina ideja glede tankega črnega pasu.
Posted 15 January 2013 - 11:18 AM
Bom kar tu dala:
Mango se zapira
Sem jim pisala, če bomo še lahko naročali online.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted 15 January 2013 - 11:21 AM
Kaj?? Potem ga sploh ni nikjer več v Slo.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 15 January 2013 - 12:34 PM
ahaaa, hvala koko da sem nekaj novega zvedla dans! *
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users