NOROST DNEVA
Posted 12 January 2024 - 10:28 AM
Moj vecji je bil tud danes zjutraj oblecen v majico z vzorcem, na hlace z vzorcem in strample z vzorcem. Ceprav sem mu vceraj zvecer pripravila ves outfit, ampak ga moz ni videl. Sem mulca potem komaj prepricala, da je preoblekel majico, da ni sel v vrtec oblecen kot klovn. 🙉
Posted 12 January 2024 - 10:58 AM

Malo me sicer čudi, da mu V. ni nič rekla ali ga popravila, ker je tudi kar pedantna (po meni, se ve 😁).
Posted 12 January 2024 - 12:07 PM

Pa ziher je lepa pizama in verjetno cist fajn zgleda.

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 12 January 2024 - 12:45 PM
pa saj na zgornjem delu je pa veverica, kaj se pa zamudiš 🤣zjutraj pa nazaj v tisto toplo belo z roza pikami, ki je že od daleč prepoznavna kot pižama, ahaha. Na srečo ima vsaj roza unicorn pulover zraven in ne zgornjega dela pižame.
Posted 12 January 2024 - 02:59 PM
da bi se pa zaradi tega jezila... Jina, ti se preveč jeziš
Moj je enkrat oblekel malemu kopalke namesto gat (ki so sicer čisto ločene v omari).
Posted 12 January 2024 - 03:20 PM

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 12 January 2024 - 06:43 PM
Haha, moj je isti, za kombinacije mu je malo mar. Sicer loči pižamo od trenirke. Ker pižame so onesie-jiHahaha.
Moj vecji je bil tud danes zjutraj oblecen v majico z vzorcem, na hlace z vzorcem in strample z vzorcem. Ceprav sem mu vceraj zvecer pripravila ves outfit, ampak ga moz ni videl. Sem mulca potem komaj prepricala, da je preoblekel majico, da ni sel v vrtec oblecen kot klovn. 🙉

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted 12 January 2024 - 06:48 PM
Eden mojih prvih spominov iz otroštva je, ko me je dedi prišel iskat v vrtec, zunaj je tako padalo, da so bile poplave, mene je pa od tam peljal v copatih. Pomoje imam jaz reakcijo "kaj teb ni jasn" vdelano v možgane. Z leti se ji je pridružila še "kako te ni sram".
― V. Van Gogh
Posted 12 January 2024 - 07:09 PM
Otroke se vedno jaz oblacim.
Zahtevam da se v solo hodi v primernih oblacilih, ker sola zame ni vrtec. Pa saj te dabate smo ze mele.
Zame je sola tko kot siht, jaz na siht ne grem v trenirki. Zame to tudi kaze odnos do institucije.
Posted 12 January 2024 - 07:19 PM
Posted 12 January 2024 - 07:21 PM
― V. Van Gogh
Posted 12 January 2024 - 07:33 PM
Bo cajt se za to. Jaz sem se zacela sama oblacit pri 11 ce ne 12.
Posted 12 January 2024 - 07:42 PM
Also, njegova zelja pri planiranju vikenda je bila, da bi sel v gostilno na peceno hobotnico. 😆
Jabolko ne pade dalec od drevesa, kaj ces.
― V. Van Gogh
Posted 12 January 2024 - 07:48 PM
Posted 13 January 2024 - 05:48 PM
Včeraj si začnem točit vodo v banjo in se spomnim, da bi lahko prižgala eno ogromno 1kg svečo, ki sem jo kupila za black friday. Jo odprem in vidim, da je na vrhu par smetk, zato jo obrnem na glavo nad wc-jem, da bi padle ven... In pade celoten vosek ven iz stekla in direktno v školjko. Pljusk vode me je zalil od las do štumfov.
Skoraj sem se zjokala. Zdaj pa čakam, če bom mela pink eye za novo leto.
Tole je pa kot bi sebe brala. : )))
Posted 06 May 2024 - 09:22 AM
V petek sem ob vsej norišnici, ki sem jo imela očitno nekje pozabila/založila službeno beležko.
[Napoleon]
Posted 21 July 2024 - 08:09 AM
Posted 23 July 2024 - 05:59 PM

Posted 13 September 2024 - 07:23 AM
Včeraj sem pisala komentarje v en g-drive dokument, imela sem nek navdih in danes ugotovim, da nisem shranila kometarjev al kaj. Skoraj me je kap. Upam, da se spomnim vsega od včeraj.
[Napoleon]
Posted 14 September 2024 - 07:30 AM
No moja norost pa je povezana z avtom. Sem želela prezračit avto in mi je delalo le voznikovo okno. Sem že v mislih preračunavala koliko nas bo prišel material za zamenjavo treh motorčkov v vratih in pokličem L.da naj pride pogledat. Se mu je zdelo čudno zakaj bi trije motorčki hkrati odpovedali in odpre voznikova vrata. Tam pa itak ugotovi, da sem si izklopila funkcijo odpiranja oken, ko sem dan prej sesala avto in brisala plastiko. Jaz kot kura sploh vedela nisem, da obstaja stikalo za to v mojem avtu.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users