Krema / serum za obraz
Posted 21 January 2026 - 08:08 PM
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 21 January 2026 - 11:37 PM
Posted Yesterday, 10:45 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted Yesterday, 10:46 AM
Cicalfate je od Avene?
Posted Yesterday, 10:50 AM
Hvala za info Podgana!
Posted Yesterday, 10:51 AM
A 100 ml al še več? Men je 40 ml ful hitro šlo, zdaj sem tudi 100 ml vzela. Mi pa ful odgovarja.
Posted Yesterday, 10:56 AM
Meni tudi odgovarja zdaj pozimi, mi naredi tak lep glow pod CC kremo.
Posted Yesterday, 11:08 AM
https://share.google/QW1CsgVOnvcIpW0jx
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Posted Yesterday, 11:16 AM
Js mam zdaj za čez dan Nacomi Next Level Mitochondrial Energy Boost spf 30 in sem ful zadovoljna, ker je krema ful lahka, lepo se razmaže pa nič ne mi ne svaljka pod BB kremo. Nič mi ne maši por pa ful je res poceni. Za poleti sem pa vzela Next Level Exposome Defence Lightweight Day Cream, ker ima spf 50, imam pa še Beauty of Joseon pa bom kombinirala mal. Mi je ta BoJ riževa tut zakon, ker je res lahka pa lepo polt mi nardi. Ful nimam težav s kožo pa nisem zahtevna pri kremah.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted Yesterday, 12:18 PM
Meni deluje vec kot 100ml, ampak se lahko motim, v DM sem vzela, ker je bila poceni napram tamali tubi.
Meni tudi odgovarja zdaj pozimi, mi naredi tak lep glow pod CC kremo.
Jaz jo imam pa samo za zvečer, po tretinoinu ali retinalu.
Zjutraj pa Cerave + Tetraforce C
Posted Yesterday, 12:27 PM
Posted Yesterday, 04:12 PM
Ze dlje casa opazam na IG, redditu, you name it, da je Cicalfate popolnoma izpodrinil Cicaplast s prestola in moram rect, da sem zaenkrat navdusena. Ni masten, lahko ga tudi cez dan nosim in od jutra do zdajle mi je cisto pozdravil eno rdecico, ki sem si jo pridelala cez noc od 0.05 tretinoina.
Sem na hitro malo pogledala, pa se mi zdi, da ju marsikdo ocenjuje kot zelo podobna. Naj bi pa bil Cicalfate bolj masten? Pri sestavinah me je pri Cicalfate malo zmotil parafin. Bom pa sigurno za primerjavo enkrat kupila.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted Today, 07:28 AM
Tako da vom sla nazaj na 0.5 al pa celo nic. Razen tega aktivov nimam, ker se mi ne da.
Posted Today, 07:31 AM
Če bo katera sla v Španijo ali Grčijo, bi bila ful vesela kreme. Mi počasi zmanjkuje.
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted Today, 08:13 AM
Frči, jaz imam doma eno še zapakirano Retirides 0,5 v hladilniku, ker še prve nisem porabila niti polovice.
Lahko pogledam do kdaj ima rok in ti jo lahko pošljem, če bi jo mogoče imela. Mi je škoda jo stran vreči, ker pravočasno jo sigurno ne bom uspela porabit.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted Today, 08:28 AM
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.
Posted Today, 08:32 AM
There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.
Posted Today, 08:40 AM
Posted Today, 08:46 AM
Pablo Picasso
Posted Today, 08:51 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users