Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3623 replies to this topic

#3601 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 88938 posts

Posted 21 January 2026 - 08:08 PM

Saj je poleg 30 tudi 120 ml. :)
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3602 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29245 posts

Posted 21 January 2026 - 11:37 PM

Pa res, ja. 👍
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#3603 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18217 posts

Posted Yesterday, 10:45 AM

Ze dlje casa opazam na IG, redditu, you name it, da je Cicalfate popolnoma izpodrinil Cicaplast s prestola in moram rect, da sem zaenkrat navdusena. Ni masten, lahko ga tudi cez dan nosim in od jutra do zdajle mi je cisto pozdravil eno rdecico, ki sem si jo pridelala cez noc od 0.05 tretinoina.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3604 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20045 posts

Posted Yesterday, 10:46 AM

Cicalfate je od Avene?

• 0

#3605 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12834 posts

Posted Yesterday, 10:50 AM

Bemtis, jaz sem pa kupila ta veliko tubo Cicaplasta, bom rabila vsaj 1 leto, da jo porabim :)
Hvala za info Podgana!
  • 0

#3606 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20045 posts

Posted Yesterday, 10:51 AM

A 100 ml al še več? Men je 40 ml ful hitro šlo, zdaj sem tudi 100 ml vzela. Mi pa ful odgovarja. 

• 0

#3607 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12834 posts

Posted Yesterday, 10:56 AM

Meni deluje vec kot 100ml, ampak se lahko motim, v DM sem vzela, ker je bila poceni napram tamali tubi.
Meni tudi odgovarja zdaj pozimi, mi naredi tak lep glow pod CC kremo.
  • 0

#3608 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17970 posts

Posted Yesterday, 11:08 AM

Meni gre Cicaplast h koncu in sem iz radovednosti vzela tole v Mullerju zaenkrat je super, ima ceramide tudi. Upam, da mi ne zapaca por.
https://share.google/QW1CsgVOnvcIpW0jx
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#3609 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30329 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted Yesterday, 11:16 AM

Js mam zdaj za čez dan Nacomi Next Level Mitochondrial Energy Boost spf 30 in sem ful zadovoljna, ker je krema ful lahka, lepo se razmaže pa nič ne mi ne svaljka pod BB kremo.  Nič mi ne maši por pa ful je res poceni.  Za poleti sem pa vzela Next Level Exposome Defence Lightweight Day Cream, ker ima spf 50, imam pa še Beauty of Joseon pa bom kombinirala mal.  Mi je ta BoJ riževa tut zakon, ker je res lahka pa lepo polt mi nardi.  Ful nimam težav s kožo pa nisem zahtevna pri kremah. 

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#3610 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20045 posts

Posted Yesterday, 12:18 PM

Meni deluje vec kot 100ml, ampak se lahko motim, v DM sem vzela, ker je bila poceni napram tamali tubi.
Meni tudi odgovarja zdaj pozimi, mi naredi tak lep glow pod CC kremo.

Jaz jo imam pa samo za zvečer, po tretinoinu ali retinalu. 

Zjutraj pa Cerave + Tetraforce C

• 0

#3611 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12834 posts

Posted Yesterday, 12:27 PM

Jaz dam pa malo tudi zjutraj, nad CeraVe. Tretinoina pa ne prenesem prevec, ga dam samo za kaksno uro gor, preden grem pod tus zvecer. Brat gre v Mehiko, mu bom narocila Retin A.
  • 0

#3612 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23923 posts

Posted Yesterday, 04:12 PM

Ze dlje casa opazam na IG, redditu, you name it, da je Cicalfate popolnoma izpodrinil Cicaplast s prestola in moram rect, da sem zaenkrat navdusena. Ni masten, lahko ga tudi cez dan nosim in od jutra do zdajle mi je cisto pozdravil eno rdecico, ki sem si jo pridelala cez noc od 0.05 tretinoina.

Sem na hitro malo pogledala, pa se mi zdi, da ju marsikdo ocenjuje kot zelo podobna. Naj bi pa bil Cicalfate bolj masten? Pri sestavinah me je pri Cicalfate malo zmotil parafin. Bom pa sigurno za primerjavo enkrat kupila.
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#3613 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18198 posts

Posted Today, 07:28 AM

Meni je tretinoin a 1 procent absolutno prevec, tega sem nazadnje vzela. Se luscim non stop, koza katastrofa. Kot pomaranca....
Tako da vom sla nazaj na 0.5 al pa celo nic. Razen tega aktivov nimam, ker se mi ne da.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#3614 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14492 posts

Posted Today, 07:31 AM

Jaz imam zgleda iz inoxa kozo. Moji koži ni nič, zraven(ne vsak dan) tret uporabljam se močno azelaicno in vit c in nobenih posledic.

Če bo katera sla v Španijo ali Grčijo, bi bila ful vesela kreme. Mi počasi zmanjkuje.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#3615 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 25333 posts

Posted Today, 08:13 AM

Frči, jaz imam doma eno še zapakirano Retirides 0,5 v hladilniku, ker še prve nisem porabila niti polovice. 

Lahko pogledam do kdaj ima rok in ti jo lahko pošljem, če bi jo mogoče  imela. Mi je škoda jo stran vreči, ker pravočasno jo sigurno ne bom uspela porabit.

• 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#3616 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18217 posts

Posted Today, 08:28 AM

0.1% je, Fiona. Meni je ze 0.05 prevec in vsak dan lahko uporabljam samo 0.025. Zjutraj pa zdaj uporabljam Hemptouch azelaicno. Soncne 0 🤭 Se pa ze 2 meseca ne morem znebiti enega izbruha na bradi levo in desno. Pa ne vem a je od budne, hormonsko, kaksnih dopolnil, krem... Skoz je vneto pa vsak dan kaj novega. Iz takih mini podkoznih ogrcov nastaja. Mogoce bi se salicilno probala na tem delu.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#3617 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12186 posts

Posted Today, 08:32 AM

Kje pa dobite tretinoin? A samo iz potovanj v Španijo?
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#3618 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18217 posts

Posted Today, 08:40 AM

Jaz ga kupim na Marketplaceu ali v Ljubim kozmetiko na FB.
  • 0

Tumblr

#3619 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27936 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted Today, 08:46 AM

Podgana, a tisti Hemptouch serum? Jaz se moram lotiti pigmentnih madežev na obrazu, ki so nastali v nosečnosti (kljub spf50 in kapi s šiltom), kolegici je dermatologinja svetovala 10% azelaično.
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#3620 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18217 posts

Posted Today, 08:51 AM

Tisti, ja. Ga imam sele 2 dni, ampak je super prijeten. Cisto se vpije, izenaci polt, pomiri...
  • 0

Tumblr

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users