V sklopu predavanj na podiplomcu smo imeli tudi njega. takšnih opazk se je sicer vzdržal, je pa imel precej drugih političnih-do te mere da če bi jih izpustil bi 4 urna predavanja trajala le 2 uri
Zanimivi linki
Posted 10 January 2012 - 07:41 AM
V sklopu predavanj na podiplomcu smo imeli tudi njega. takšnih opazk se je sicer vzdržal, je pa imel precej drugih političnih-do te mere da če bi jih izpustil bi 4 urna predavanja trajala le 2 uri
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 10 January 2012 - 08:48 AM
In case you questioned it, we're really, really, really sorry that you were not able to find our products earlier this year. You've also shown us how much you love o.b.® Ultra and we're sorry we discontinued it – we stand corrected! We're working hard to bring o.b.® Ultra back to store shelves by the second half of 2012 and we'll keep you updated on our progress. In the meantime, we'd like to apologize with this video message and extend a special coupon offer. Again, we're really, really, really sorry!
Posted 10 January 2012 - 08:58 AM
Posted 10 January 2012 - 11:50 AM
Posted 10 January 2012 - 12:17 PM
ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 10 January 2012 - 12:32 PM
Zelo čudno, da se fakulteta ne distancira od takšnega podpihovanja homofobije, itd.
in to pokaže na način, da ga odpusti.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 10 January 2012 - 12:55 PM
Posted 10 January 2012 - 01:04 PM
Mene zanima, kako to, da je po takšnih izjavah lahko še vedno zaposlen kot profesor?!
Ali kot kustos v muzeju.
Ora, mene tudi zanima
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 11 January 2012 - 12:26 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 11 January 2012 - 12:45 PM
hudo!
Jaz imam tri leve noge (ne samo dve levi roki) in sem res čisti buksel za take stvari. Full mi je lepo.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 11 January 2012 - 12:58 PM
Daj povej!
Ja prosim, mene tudi zelo zanima.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 11 January 2012 - 06:36 PM
hudo!
Jaz imam tri leve noge (ne samo dve levi roki) in sem res čisti buksel za take stvari. Full mi je lepo.
PHOTOSHOP ADOBE!
Sicer je štos, ampak vredno ogleda.
Posted 12 January 2012 - 08:56 PM
Posted 12 January 2012 - 10:14 PM
Posted 12 January 2012 - 10:19 PM
Zanimivo.
Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 12 January 2012 - 10:23 PM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users