Jump to content

Photo

Kaj vam gre najbolj na živce?

• Please log in to reply
10328 replies to this topic

#3601 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46151 posts

Posted 28 December 2010 - 07:37 PM

Na živce mi grejo prispevki o ljudeh v stiski posneti v takšnem tonu kot je bil danes prispevek o družini, ki so ji pred božičem izklopili elektriko, ker niso plačevali računov. Ne morš posnet takega prispevka. Prvo so jokali kako jih zebe, potem so jokali, ker so se jim zaradi izklopa elektrike pokvarila živila v hladilniku. Kak so se jim lahko pokvarila, če pa je v stanovanju tako mrzlo, da morajo hodit po njem v zimskih bundah kot da so v hladilniku? butl.gif
  • 0

#3602 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5209 posts

Posted 28 December 2010 - 08:36 PM

QUOTE(Kalypso @ 27. 12. 2010 - 21:12) View Post

Res mi gre na živce babnice, ki so pri mizi vedno najbolj glasne in drugih sploh ne pustijo do besede, čeprav ljudi s katerimi sedijo pri mizi prvič vidijo. Poleg tega so navadno tudi najbolj pametne in nezmotljive.

Pa na živce mi grejo izjave kot so npr. "Pa boš pustila fanta samega?", ko gre kam sam. rolleyes.gif Ob teh vprašanjih se mi kar naježijo vse dlake. Saj pa nisva siamska dvojčka, da bi morala povsod plazit skupaj. rolleyes.gif

Oboje. Na živce mi gre, da se tipe, ki so v resnih zvezah smatra, kot da nimajo lastne volje in da ne znajo povedat kaj hočejo. Če bo hotu jest/se it umit/it na kolo/it na pivo sam al pa skupej z mano, je menda dovolj star, da zna to povedat in se postavit zase in sklenit kompromis, če ne gre drugače. Če pa ni sposoben povedat, je pa tud njegov problem.
To o blebetanju pa itak. Ne vem od kdaj se za nekatere za višek intelektualnosti smatra kako dolgo si sposoben blebetat preden ti po dveh urah kapne, da te nihče ne posluša in vsi zavijajo z očmi, ker si že sedemkrat povedal eno in isto in govoriš samo zato, da ni tišine, ker vse ostale itak smatraš za tako bebave, da ne znajo izustit enega stavka. Mhm.
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

#3603 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 December 2010 - 08:38 PM

QUOTE(Kalypso @ 28. 12. 2010 - 19:37) View Post

Na živce mi grejo prispevki o ljudeh v stiski posneti v takšnem tonu kot je bil danes prispevek o družini, ki so ji pred božičem izklopili elektriko, ker niso plačevali računov. Ne morš posnet takega prispevka. Prvo so jokali kako jih zebe, potem so jokali, ker so se jim zaradi izklopa elektrike pokvarila živila v hladilniku. Kak so se jim lahko pokvarila, če pa je v stanovanju tako mrzlo, da morajo hodit po njem v zimskih bundah kot da so v hladilniku? butl.gif

laugh.gif thumbup.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#3604 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 December 2010 - 08:44 PM

^Kalypso, jaz sem tudi danes ta prispevek gledala in je blo res .. ohmy.gif ohmy.gif
  • 0
Viens, reste ici!

#3605 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 28 December 2010 - 08:49 PM

Ziher je bil Svet na kanalu A.

''krajani so na nogah''

''prebivalci nemočno opazujejo''

''starka nam s strahom v očeh razloži''

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#3606 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 28 December 2010 - 08:51 PM

laugh.gif
  • 0

#3607 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 28 December 2010 - 08:53 PM

Indeed! ;D
  • 0
Viens, reste ici!

#3608 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 28 December 2010 - 09:13 PM

laugh.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3609 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46151 posts

Posted 28 December 2010 - 09:26 PM

QUOTE(Fluffy The Stud Eater @ 28. 12. 2010 - 20:49) View Post

Ziher je bil Svet na kanalu A.

yes.gif Oddaja, ki bi jo morali z zakonom prepovedat. Pozabila sem že na kakem nivoju so, tako da sem bila po ogledu samo huh.gif ohmy.gif

• 0

#3610 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 28 December 2010 - 09:50 PM

QUOTE(Kalypso @ 28. 12. 2010 - 19:37) View Post

V zadnjem opozorilu pred izklopom elektrike piše, da lahko prosiš, da ti je ne izklopijo v zimskem času, če se ogrevaš na elektriko. Piše še, da po (nimam pojma katerem) zakonu velja, da ti ne smejo vzet osnovnih življenskih potreb (v kar menda spada ogrevanje).

Na živce mi gre oče od fanta, ki je neodgovoren in ne zna z denarijem. Elekrtiko je plačal, ko je prejel zgornje opozorilo (čez 500 € se je nabralo). Ko ima denar, pije šampanjčke po gostilnah in šarmira ljubice in jim kupuje zlatne lance. Potem pa naenkrat zmanjka keša in nekaj mesecev živi od krompirja in vode. huh.gif Dela pa ne nič, nekaj se trudi restavrirat, samo itak se mu ne da in je raje cele dneve na skypu in šarmira random ženske po svetu.
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#3611 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 30 December 2010 - 03:15 PM

^^ Ima ludih.

Bi pa pridodala svoj skromni piskerček zgornji debati o familiji brez štroma:

Namreč živila (živalskega izvora) načeloma potrebujejo precej nizke temperature, da se ne pokvarijo. Če ima človek v bajti pod 10°C ga seveda zebe kot psa in se obleče v bundo in bu rekel da "zmrzuje", vendar pa te temperature niso dovolj nizke, da bi hrana "zdržala".

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3612 Piquet

Piquet

Proud Argish owner

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4435 posts

Posted 30 December 2010 - 03:46 PM

Da mi fotr daje nek X folk na telefon ceprav nocem.
  • 0

#3613 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46151 posts

Posted 30 December 2010 - 03:59 PM

BK, saj to je res, da se hrana lahko pokvari, ampak glede na to, da je zima in da so temperature padle pod lediščen bi se lahko familija kako drugače znašla in bi hrano lahko postavili na okno ali nekam ven, kjer je hladneje kot v stanovanju.
Sicer pa kolikor je meni znano, ti ne izklopijo elektrike samo zaradi ene neplačane položnice, ampak ti pred tem pošljejo še en kup opominov.

• 0

#3614 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 30 December 2010 - 04:15 PM

Tega, zakaj so jim izklopili elektriko itd. nisem komentirala spljoh.

Sicer pa hrani tudi škodi nihanje temperature, kot drugo je menda ne boš postavljal na okno, ker ti jo verjetno lahko kdo ukraade, ali pa morda niti placa nimaš, kot tretje pa spet ne vem, če zunaj res je tako zelo mrzlo, da se hrana ne bi pokvarila. Čist tko - iz lastne roke pač vem, da se tudi hrana v hladilniku po določenem času pokvari in, da je treba, zlasti meso, globoko zamrznit. Zdej kako globoko, ne vem, sam sumim, da je zdaj ipak še pretoplo zunaj.

• 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#3615 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46151 posts

Posted 02 January 2011 - 12:18 AM

Tisto je letelo bolj na redkvičin komentar o izklopu elektrike.

Ne mislim se zdaj prerekat, itak sem že v startu komentirala, da mi grejo na živce prispevki posneti v takem tonu. Poleg tega mediji tako pretiravajo, da bi si skorajda upala stavit, da v resnici stanje pri družini niti ni tako grozno hudo, kot so ga želeli predstaviti. O tej družini pa itak ne vem nič in tudi nimam nič proti njim. Če so tako butasti, da se ne znajdejo, je to njihov problem.

• 0

#3616 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86629 posts

Posted 02 January 2011 - 02:43 PM

Na živce mi gre konservativnost na vseh področjih, najbolj pa glede seksa. Live a little. glare.gif
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#3617 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 02 January 2011 - 02:50 PM

Na živce mi gredo ljudje, ki jim rešijo življenje, oni pa se vrnejo nazaj k starim navadam (in se ponovno ubijajo), kot da ni bilo nič.

Takim privoščim čimprejšnji odhod v večna lovišča.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#3618 Michelle

Michelle

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2687 posts

Posted 04 January 2011 - 12:33 AM

QUOTE(Kalypso @ 2. 1. 2011 - 0:18) View Post

Če so tako butasti, da se ne znajdejo, je to njihov problem.[/size]

blink.gif blink.gif blink.gif
  • 0

#3619 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 06 January 2011 - 09:04 AM

Ljudje, ki se izmikajo določenim obveznostim, dogovorom. Ki imajo stalno neke izgovore, da se lahko izmuznejo. In jih ni nič sram, ko nekomu lažejo v obraz. mad.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#3620 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 86629 posts

Posted 09 January 2011 - 08:25 PM

Ljudje, ki stalno 'hujšajo', like že par let. yawn.gif

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users