Kaj vam gre najbolj na živce?
Posted 28 December 2010 - 07:37 PM

Posted 28 December 2010 - 08:36 PM
Res mi gre na živce babnice, ki so pri mizi vedno najbolj glasne in drugih sploh ne pustijo do besede, čeprav ljudi s katerimi sedijo pri mizi prvič vidijo. Poleg tega so navadno tudi najbolj pametne in nezmotljive.
Pa na živce mi grejo izjave kot so npr. "Pa boš pustila fanta samega?", ko gre kam sam.

Oboje. Na živce mi gre, da se tipe, ki so v resnih zvezah smatra, kot da nimajo lastne volje in da ne znajo povedat kaj hočejo. Če bo hotu jest/se it umit/it na kolo/it na pivo sam al pa skupej z mano, je menda dovolj star, da zna to povedat in se postavit zase in sklenit kompromis, če ne gre drugače. Če pa ni sposoben povedat, je pa tud njegov problem.
To o blebetanju pa itak. Ne vem od kdaj se za nekatere za višek intelektualnosti smatra kako dolgo si sposoben blebetat preden ti po dveh urah kapne, da te nihče ne posluša in vsi zavijajo z očmi, ker si že sedemkrat povedal eno in isto in govoriš samo zato, da ni tišine, ker vse ostale itak smatraš za tako bebave, da ne znajo izustit enega stavka. Mhm.
Posted 28 December 2010 - 08:38 PM
Na živce mi grejo prispevki o ljudeh v stiski posneti v takšnem tonu kot je bil danes prispevek o družini, ki so ji pred božičem izklopili elektriko, ker niso plačevali računov. Ne morš posnet takega prispevka. Prvo so jokali kako jih zebe, potem so jokali, ker so se jim zaradi izklopa elektrike pokvarila živila v hladilniku. Kak so se jim lahko pokvarila, če pa je v stanovanju tako mrzlo, da morajo hodit po njem v zimskih bundah kot da so v hladilniku?

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 28 December 2010 - 08:44 PM

Posted 28 December 2010 - 08:49 PM
Ziher je bil Svet na kanalu A.
''krajani so na nogah''
''prebivalci nemočno opazujejo''
''starka nam s strahom v očeh razloži''
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 28 December 2010 - 08:51 PM

Posted 28 December 2010 - 08:53 PM
Posted 28 December 2010 - 09:13 PM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 28 December 2010 - 09:50 PM
Na živce mi grejo prispevki o ljudeh v stiski posneti v takšnem tonu kot je bil danes prispevek o družini, ki so ji pred božičem izklopili elektriko, ker niso plačevali računov. Ne morš posnet takega prispevka. Prvo so jokali kako jih zebe, potem so jokali, ker so se jim zaradi izklopa elektrike pokvarila živila v hladilniku. Kak so se jim lahko pokvarila, če pa je v stanovanju tako mrzlo, da morajo hodit po njem v zimskih bundah kot da so v hladilniku?

V zadnjem opozorilu pred izklopom elektrike piše, da lahko prosiš, da ti je ne izklopijo v zimskem času, če se ogrevaš na elektriko. Piše še, da po (nimam pojma katerem) zakonu velja, da ti ne smejo vzet osnovnih življenskih potreb (v kar menda spada ogrevanje).
Na živce mi gre oče od fanta, ki je neodgovoren in ne zna z denarijem. Elekrtiko je plačal, ko je prejel zgornje opozorilo (čez 500 € se je nabralo). Ko ima denar, pije šampanjčke po gostilnah in šarmira ljubice in jim kupuje zlatne lance. Potem pa naenkrat zmanjka keša in nekaj mesecev živi od krompirja in vode.

Posted 30 December 2010 - 03:15 PM
Bi pa pridodala svoj skromni piskerček zgornji debati o familiji brez štroma:
Namreč živila (živalskega izvora) načeloma potrebujejo precej nizke temperature, da se ne pokvarijo. Če ima človek v bajti pod 10°C ga seveda zebe kot psa in se obleče v bundo in bu rekel da "zmrzuje", vendar pa te temperature niso dovolj nizke, da bi hrana "zdržala".
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 30 December 2010 - 03:46 PM
Posted 30 December 2010 - 03:59 PM
Sicer pa kolikor je meni znano, ti ne izklopijo elektrike samo zaradi ene neplačane položnice, ampak ti pred tem pošljejo še en kup opominov.
Posted 30 December 2010 - 04:15 PM
Sicer pa hrani tudi škodi nihanje temperature, kot drugo je menda ne boš postavljal na okno, ker ti jo verjetno lahko kdo ukraade, ali pa morda niti placa nimaš, kot tretje pa spet ne vem, če zunaj res je tako zelo mrzlo, da se hrana ne bi pokvarila. Čist tko - iz lastne roke pač vem, da se tudi hrana v hladilniku po določenem času pokvari in, da je treba, zlasti meso, globoko zamrznit. Zdej kako globoko, ne vem, sam sumim, da je zdaj ipak še pretoplo zunaj.
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 02 January 2011 - 12:18 AM
Ne mislim se zdaj prerekat, itak sem že v startu komentirala, da mi grejo na živce prispevki posneti v takem tonu. Poleg tega mediji tako pretiravajo, da bi si skorajda upala stavit, da v resnici stanje pri družini niti ni tako grozno hudo, kot so ga želeli predstaviti. O tej družini pa itak ne vem nič in tudi nimam nič proti njim. Če so tako butasti, da se ne znajdejo, je to njihov problem.
Posted 02 January 2011 - 02:43 PM
Na živce mi gre konservativnost na vseh področjih, najbolj pa glede seksa. Live a little.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 02 January 2011 - 02:50 PM
Takim privoščim čimprejšnji odhod v večna lovišča.
Posted 06 January 2011 - 09:04 AM

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 09 January 2011 - 08:25 PM
Ljudje, ki stalno 'hujšajo', like že par let.

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users