Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36331 replies to this topic

#36161 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26382 posts

Posted 10 November 2025 - 01:29 PM

Moja tudi, sem opazila, da je trenutno popularna in imam skoraj voljo it enkrat spet konkretno po nakupih 😁

Za BF nimamo imam nagledan samo Yoto Player, ponavadi imajo kakšno akcijo v tem času in bo ravno prav za rojstni dan od Z. Za ostale imam že bolj kot ne kupljeno.
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#36162 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20277 posts

Posted 10 November 2025 - 01:40 PM

Imam pa zato po skoraj vsakem sprehodu (hitra hoja ali pa v hrib) majico za ožet.

To je pa meni najhujši filing, sploh če grem potem navzdol. Ker me v mokri majici noro zazebe. Zato ravno je športno perilo. 

• 0

#36163 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29512 posts

Posted 10 November 2025 - 01:42 PM

Jaz pa nimam rada bordo, sem opazila, da je to sezono povsod. Lepa barva, ampak se mi zdi, da me postara.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#36164 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4711 posts

Posted 10 November 2025 - 02:40 PM

Jaz sem si letos privoščila plašč z mislijo, da je v bordo barvi (vsaj na ekranu se mi je zdel), v resnici pa vleče že na vijolično. Ah jej, se zgodi :D

• 0

#36165 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89430 posts

Posted 10 November 2025 - 02:46 PM

Jaz imam bordo plašč od lani in črnega sploh ne nosim več. :) Včasih sem cela v bordo.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#36166 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17687 posts

Posted 10 November 2025 - 05:52 PM

Jaz rabim bundo, pa plasc sem nekaj gledala l, trail nizke cevlje, pa se kaj za v sluzbo za oblect.
Nagledano nimam se nic kaj, volje pa tudi ne za gledat, tak da bomo videli. 😁
  • 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#36167 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33664 posts

Posted 10 November 2025 - 05:56 PM

Moje bunde in plašč so vsi še čist OK, ne vidim smisla trošiti za nove kose, ker nimam niti prostora v omari. Bolj rabim kakšen nov pulover in hlače.
  • 0

#36168 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89430 posts

Posted 10 November 2025 - 06:06 PM

Mene pa jezi, da imamo v sluzbi vecino dni savno in bi bilo najbolje, ce bi bila skos v kratkih rokavih in supergah. Puloverjev skoraj ne nosim vec … Pridem zjutraj pes v pisarno pa me oblije. 😫 In to tako besno kurijo ze 2. leto.
  • 0

― V. Van Gogh

#36169 Nincha

Nincha

HP freak

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18933 posts

Posted 10 November 2025 - 06:08 PM

Moje bunde in plašč so vsi še čist OK, ne vidim smisla trošiti za nove kose, ker nimam niti prostora v omari.

Joj, da bi premogla tok razuma in samokontrole. 🥹🙏🏼
  • 0

After all this time?

Always.

#36170 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33664 posts

Posted 10 November 2025 - 06:10 PM

Jaz bi verjetno hitro pozabila na to, če bi bila finančno malo na boljšem, tako si pa malo razumsko podporo dajem 😄
  • 0

#36171 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18374 posts

Posted 10 November 2025 - 06:48 PM

Mene pa jezi, da imamo v sluzbi vecino dni savno in bi bilo najbolje, ce bi bila skos v kratkih rokavih in supergah. Puloverjev skoraj ne nosim vec … Pridem zjutraj pes v pisarno pa me oblije. 😫 In to tako besno kurijo ze 2. leto.

Fak, jaz bi imela skoz migreno. Ze ene par let sanjam o kaksni boljsi jopi/puloverju pa sem iskreno bolj na tvoji strani. Stalno mokra, haha. Pomojem brezvezna investicija.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#36172 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89430 posts

Posted 10 November 2025 - 06:50 PM

Res je nevzdrzno, oblacenje je v bistvu se najmanjsi problem pri tem. Zadnjih par ur komaj se razmisljam.
Okna pa lahko odpremo na Dunajsko, da zraven oglusis od hrupa.
  • 0

― V. Van Gogh

#36173 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26382 posts

Posted 10 November 2025 - 07:09 PM

Joj, da bi premogla tok razuma in samokontrole. 🥹🙏🏼

:D

Meni je pa ful odveč ramisljat o garderobi. Se ko si kupim par novih kosov, ponavadi imam enega favorita, ki ga oblečem spet takoj, ko je iz pranja 😂 Pa tisti lepi, fancy kosi, ki mi recimo padejo v oči, nimajo kaj dosti veze z mojo realnostjo (da bi jih imela kam nosit, ali da bi mi bilo v njih dovolj toplo/udobno, ali da bi jih morala nositi v čistilnico ...).
  • 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#36174 Barbarina

Barbarina

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20277 posts

Posted 10 November 2025 - 08:31 PM

Res je nevzdrzno, oblacenje je v bistvu se najmanjsi problem pri tem. Zadnjih par ur komaj se razmisljam.
Okna pa lahko odpremo na Dunajsko, da zraven oglusis od hrupa.

Pri nas je noro vroče zdaj, ko je sonce. Če ni sonca, je ful mrzlo. V vmesnem času, ko še ni kurilo, je bila ledenica, sva si prinesle kalorifer. Res bedno, panoramska stena je lepa, ampak res nepraktična.
  • 0

#36175 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 89430 posts

Posted 10 November 2025 - 08:41 PM

Pri nas isto, sploh ko sonce nabija, je tudi vse v steklu. Ampak je prevroce tudi sicer, cim enkrat zacnejo ogrevat (za moje pojme cisto prezgodaj). Jaz se ze tako raje bolj oblecem, kot da bi bila v savni napol naga.
  • 0

― V. Van Gogh

#36176 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12952 posts

Posted 12 November 2025 - 06:39 PM

Točno vem kaj misliš, sem ga prav zavohala. :D To je zaradi lanolina, a je tudi malo masten na otip? Ponavadi gre za zelo malo predelano kvalitetno volno. Nimam pametnega nasveta iz prve roke, mogoče lahko poskusiš dodati alkoholni kis v predzadnje spiranje. Vedno ga lahko neseš v čistilnico. :) Pa priporočam pranje v hladni vodi, 30 je za volno preveč.

Coco, ti moram prav napisat :)

Danes sem kupila Perwoll za občutljive tkanine, v stroju sem naštimala hladno vodo, detergentu sem dodala deci alkoholnega kisa in kakšen deci še v predal za mehčalec, pralo se je malo manj kot eno uro. Ven sem potegnila dišečo jopico, vonj ni šel čisto ven, ampak imam veliko upanja, da bo vse ok, ko se posuši. Ful sem srečna, tako da hvala za nasvet!!

• 0

#36177 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28012 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 12 November 2025 - 08:03 PM

Super, lepo jo nosi in naj ti dolgo služi. 🤗
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#36178 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 29512 posts

Posted 13 November 2025 - 12:12 AM

Fino, Frida!
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

#36179 Frida

Frida

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12952 posts

Posted 13 November 2025 - 09:02 AM

Ne morem verjet, da je pomagalo, jupiii. Hvala :D
  • 0

#36180 Buggy

Buggy

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 5264 posts

Posted 14 November 2025 - 07:27 PM

Anouk, letos imam enega Nizozemca kot secret santa target. 3 otroke ima pod 10 let - je kaka dobra spletna trgovina, kjer bi lahko kako malenkost za njih narocila? Tko za do 20 eur za vse 3, max?
  • 0
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users