V ponedeljek gremo pomojem v Antonijev rov.
Kam v okolici jest? Pice, meso... Dobro pa ne predrago
A Franja pa res se kar zaprta?
Posted 22 October 2025 - 09:35 AM
Posted 22 October 2025 - 09:40 AM
Posted 22 October 2025 - 09:44 AM
Posted 22 October 2025 - 09:57 AM
Meni so pice dosti boljše pri Škafarju (je tudi zelo blizu, čez Ahacijev trg čez cesto), ampak imajo v PON zaprto. Mogoče prestavite na torek ali pa greste pač na večerjo :-)
Posted 22 October 2025 - 10:25 AM
Posted 22 October 2025 - 10:27 AM
Pejte pa v Kavarno Vega na kakšno tortico in kavo / sok. Pa po Rakah se lahko sprehodite, ustavite pri divjem jezeru...
Posted 22 October 2025 - 11:31 AM
Posted 28 October 2025 - 04:24 PM
Posted 06 November 2025 - 10:17 AM
Posted 06 November 2025 - 12:19 PM
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Posted 06 November 2025 - 12:45 PM
Posted 06 November 2025 - 10:54 PM
Posted 07 November 2025 - 08:47 PM
Bom hvala, sicer je službeno, pa vseeno.
Rabim en nasvet, upam da Coco vidi ![]()
V Second handu sem kupila en krasen skandinavski volnen pulover, oprala sem ga na hitro v stroju na 30, program za volno, malo praška in čisto mičken mehčalca.
Pulover ful smrdi, prav ovco voham, sedaj ko je že skoraj suh, je malo bolje, ampak takega ne morem oblečt. Berem na netu, da je to kao zaradi olja v volni in sto in en nasvet. A ima katera izkušnje s tem? Glede na to, da je taka vlaga zunaj in da se dolgo suši, ne bi rada 5x prala puloverja, da preizkusim vse nasvete...
Se priporočam za nasvet, hvala!
Posted 07 November 2025 - 08:56 PM
Posted 07 November 2025 - 09:02 PM
Uau, si hitra, hvala ti ful :*
Ma ja, pulover je ful kvaliteten, se prav vidi in čuti, je "masten", ampak na tisti krasen način, a veš. Take pletenine so mi sanjske, jaz bi samo to nosila. Zdaj so dobili pošiljko teh puloverjev in prav sekajo ven po kvaliteti od ostalega, vse bi pokupila, ampak so mi preveliki.
Bom jutri oprala s kisom, eni pravijo, da se našprica z vodko, ko je suh
Misliš, da bi naribala marsejsko milo namesto Persila?
Posted 07 November 2025 - 09:05 PM
Kjeeeeee si nakupovala, v Gvantu?
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 07 November 2025 - 09:08 PM
Ja, moja nova najljubša trgovina
Sicer sovražim kupovat obleke, tam mi je pa tako sproščujoče, da se zdaj prav rada zapeljem v BTC. Pa vsakič najdem kakšen zaklad, prvič obleko za 10€, ful lepo.
Posted 07 November 2025 - 09:20 PM
Posted 07 November 2025 - 09:29 PM
Ah, hvala! Men imajo tudi fajn robo.Sem se zadnjič že skoraj ustavila tam, pa se mi vedno po službi mudi domov. Jaz bi tudi imela kaj novega, po trgovinah pa ne bi šla, preko spleta pa mi trenutno ni za nakupovat.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
0 members, 1 guests, 0 anonymous users