Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36128 replies to this topic

#36061 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17708 posts

Posted 11 September 2025 - 08:21 AM

Tiste ki ste ze bile v Celovcu na stadionu...gres lahko notri kasneje, da ne poslusas unih predskupin, sploh ce imas sedisce na tribuni?
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#36062 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87807 posts

Posted 11 September 2025 - 08:34 AM

Midva sva bila, ampak nimam pojma, ker sva prišla prej. Verjetno lahko.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#36063 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23697 posts

Posted 11 September 2025 - 12:03 PM

Jaz sem šla malo kasneje, nekje vmes med predskupino ali proti koncu, kolikor se spomnim. Sedela sem na tribuni. Ne vem, zakaj bi moral že čisto na začetku priti?
  • 0

"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."

#36064 Fiona

Fiona

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17708 posts

Posted 11 September 2025 - 01:54 PM

Ja ne vem, ker pise kdaj je vhod. Verjetno ga ne zaprejo kar. Pa se itak lahko vstanes in gres na sekrete, ne vem zakaj ne bi kasneje sel notri.
Mah saj ne vem kam se bom dala, itak sem sama.
  • 0
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.

#36065 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28583 posts

Posted 11 September 2025 - 02:10 PM

Fiona, nimam izkušnje s Celovcem, ampak načeloma je to prehajanje omogočeno. V Stožicah npr. sem zasedila, da hodijo ljudje na "čikpavze" med koncertom. Ne razumem tovrstnega početja, ampak dogaja se vseeno. Morda edino niso odprti ves čas vsi vhodi in moraš na enega skupnega. 

Informacija o odprtju vhoda je pa navedena zato, da so lahko najbolj zagreti prvi tam. : ))

• 0
Rape of the mind is a social disorder...

#36066 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23697 posts

Posted 16 September 2025 - 11:06 AM

Se splača it v Arboretum Volčji Potok tudi jeseni ali je bolj mrtvo takrat?
  • 0

#36067 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15348 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 16 September 2025 - 12:54 PM

Uf, na kak topel, lep jesenski dan - ko se listje barva v jesenske barve - je meni lepo tam. Pa veliko dogodkov imajjo, malo poglej na njihovi www.

• 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#36068 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12173 posts

Posted 16 September 2025 - 12:57 PM

Ni glih tako lepo cvetoče, lahko pa uživaš v barvah listja :D meni je še vedno lepo. Zdaj je ravno v izdelavi razstava buč, vedno malo okrasijo za kao Halloween. Za vikende vozi vlakec, med tednom ne več. Za odrasle je itak fajn se malo sprehajat in it na kavo :D za otroke je pa super v vsakem letnem času. Lahko na blagajni vzamete knjižnico in iščete drevesa, baje je tudi neka aplikacija. Igrišče itak, potem je slikopis po poti na "grad", račke, hranit ribe, karkoli je trenutno v galeriji. Za razstavo metuljev nisem ziher, če je še odprta. Cveti še nekaj dalij in vrtnic, trave so kosate, skalnjak je itak vedno lep... Sredi novembra so bile lani že tudi lučke :D najbolj se pa splača vzet vstopnico za dva vstopa, pa greš enkrat zdej in enkrat spomladi za par € več kot enkratni vstop :)
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#36069 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12173 posts

Posted 16 September 2025 - 12:59 PM

Za pravi jesenski občutek je pa še kakšen teden za počakat, ker trenutno so rjavi predvsem kostanji. Včeraj smo bili še v kratkih hlačah in brodili po potoku :) aja imajo še neke točke za knajpanje, tudi za odrasle :D
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#36070 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23697 posts

Posted 16 September 2025 - 01:40 PM

Ja, najlepše je sigurno spomladi/poleti, ko vse cveti. Mama bo imela zdaj rojstni dan in je že nekaj časa nazaj omenjala, da enkrat bi rada šla tja. Sem pomislila, da bi jo peljala za darilo, ne bi pa čakala do naslednje pomladi.:D
  • 0

#36071 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18661 posts

Posted 17 September 2025 - 07:23 AM

Pravnice na forumu prosim, komentirajte. Človek pred dvema mesecema vzame na leasing novo novcato Škodo. Po dveh mesecih avto crkne. Iz popolnoma neznanega in nerazumljivega razloga se ne vžge. Odpeljejo ga na servis, preverijo akumulator, ki se izkaže, da je v redu. Diagnostika ne pomaga, ker se motor ne zažene. Js bi popizdil in rekel, naj mi dajo nov avto, kajti obroke leasinga moram plačevati, nisem se pa dolžan ukvarjati z vprašanjem, kaj je narobe z avtom. Kaj sploh lahko človek naredi v takem primeru.

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#36072 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14374 posts

Posted 17 September 2025 - 08:41 AM

Kaj pa mu piše v pogodbi?

• 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#36073 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4468 posts

Posted 17 September 2025 - 08:43 AM

Vse je odvisno od vsebine leasing pogodbe. Vse napake na avtomobilu pa se načeloma rešujejo v okviru garancije in jamčevalnih zahtevkov. Tam lahko zahteva nov avto, če se napaka ne da odpravit.

• 0

#36074 Errol

Errol

Sugga daddy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18661 posts

Posted 17 September 2025 - 11:30 AM

Mah, ne vem, kaj piše v pogodbi, verjetno imamo, če že ne enako, pa vsaj podobno leasing pogodbo.Hvala za komentar.

Edit: avto so popravili. Menda Škoda beleži samo tri enake primere (ta je tretji).

• 0

ESTOY FLOR DE ATORRANTE

UN CONTURSI MALEANTE

#36075 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12173 posts

Posted 25 September 2025 - 10:00 PM

HELP

V ovsenih kosmičih sem našla molje  :cry: kaj pomaga?? Sem že vse očistila in razkužila, kjer nisem prišla zraven sem fenala na najvišji temperaturi, vrgla stran kar je bilo sumljivo in dala v hladilnik ali zamrzovalnik, kar je izgledalo ok. Lahko še kaj naredim? Ful so mi ogabni  :surrender:

• 0

#36076 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17857 posts

Posted 26 September 2025 - 06:11 AM

Das une hiske iz trgovine (pomojem imajo povsod).
https://www.dm.si/or...1365182198.html
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#36077 Marmelada

Marmelada

cca 270 kcal/100 g

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 23697 posts

Posted 06 October 2025 - 09:39 AM

Tiste, ki uporabljate inhalatorje pri otrocih, kaj nalijete noter? Fiziološko ali tudi kakšne kapljice, eterična olja?
  • 0

#36078 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33096 posts

Posted 06 October 2025 - 09:41 AM

V inhalator sem vedno dajala samo fiziološko. V difuzor pa kapljice Doterra breathe, ko je K. kašljala ponoči in vedno se mi je zdelo, da se je potem kašelj umiril, ko sem ji  šla to vklopit. 

• 0

#36079 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26283 posts

Posted 06 October 2025 - 10:15 AM

V inhalator vedno samo fiziološko. Eterike ne smeš.
  • 0

#36080 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87807 posts

Posted 06 October 2025 - 10:21 AM

Lahko se uporabi tudi inhalacijske mešanice brez eteričnih olj, pri nekaterih inhalatorjih jih celo dobiš zraven.

Primer: https://medikoel.com...fesionalna-cev/

Mi imamo tega, je super.

• 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users