Jump to content

Photo

vprašanja (zanima me, ...)

• Please log in to reply
36046 replies to this topic

#36041 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20021 posts

Posted 03 September 2025 - 08:12 PM

Ali še katero noro boli trebuh, če nosi pač hlače, normalno tesne, niso mi premajhne?

Meni se je to včasih 10 let nazaj v službi zgodilo ne vem, na vsakih sto let, pa sem imela takrat še bolj oprijete, sedaj se mi to praktično vedno zgodi in je grozno, ker se komaj premikam in tudi, ko se doma preoblečem, me še sedaj po 6ih urah kar boli..
Zdajle čez poletje je šlo, ker sem bila bolj v oblekah, sedaj pa jih nimam toliko za jesen in me kar panika grabi. Saj ok, bon dokupila kaj, samo zanima me, če je to še pri kateri od vas, ker jaz nobene take ne poznam :(.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#36042 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27635 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 03 September 2025 - 08:19 PM

A ko nosiš malo večje hlače te tudi boli? Kje se pa bolečina pojavlja?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#36043 Anouk

Anouk

pro libraries

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 26098 posts

Posted 03 September 2025 - 08:25 PM

Hmm, mene samo v tistem tednu okrog menstruacije, ko sem ze itak bolj napihnjena. Takrat se ne trudim gumbov zapenjat oz. izberem kaj bolj udobnega ... Ni pa, da bi bolecina potem se vztrajala (vsaj ne od hlac). Mogoce je ideja, da si kupis nosecniski jeans (ima spuscen pas in fleksibilen trak okrog trebuha, ki se ga pod majico itak ne vidi)? Meni je bilo to v nosecnosti (in se dolgo potem) ful odkritje :) Je pa res, da jih nisem zamenjala z novimi, ko so se enrkat iztrosile, heh. 

• 0
“Your assumptions are your windows on the world. Scrub them off every once in awhile, or the light won't come in.” - A. Alda

#36044 Jinadaze

Jinadaze

Tough cookie

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 87081 posts

Posted 03 September 2025 - 08:27 PM

Problem zna bit v dolgotrajnem sedenju in upocasnjeni prebavi.
  • 0

Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

― V. Van Gogh

#36045 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20021 posts

Posted 03 September 2025 - 08:46 PM

Mislim recimo v lelosi hlacah me ne boli trebuh. Zacne me kmalu boleti globoko po celem trebuhu, najprej manj in potem po kaksnih 4ih urah je ze precej nevzdrzno, toliko, da me ima, da bi sla domov in vzela bolnisko, ampak komaj do avta pridem. Sedim pa drugace skoz za racunalnikom, med malico grem malo ven in parkrat do stranisca. In takrat potem ne pomaga ne to, da si odpnem zadrgo, gumb, ne, da se slecem, se kar me dolgo boli..

Prebavo imam ok, grem vsak dan na veliko potrebo. Sem drugace pri gastroenterologu spremljana, ker imam ze leta malo patoloske jetrne teste, ampak nic takega, nazadnje lani je bil morda celo najboljsi rezultat, na uzju ni se nic vidieti.. vglavnem kar se jeter tice, ne cutim tezav.
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#36046 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17625 posts

Posted 03 September 2025 - 09:28 PM

Ja, to mene boli. Ampak ne tako dolgo, ko se enkrat slecem. Vcasih so me vedno zabe tako bolele, jih ne nosim vec. So bile pa kar nevzdrzne bolecine. Se spomnim, da sem si jih morala odviti do medenicne kosti, da so nehali boleti organi. Jaz iskreno nosim skoraj izkljucno kaj sportnega. Imam pa malo udrto hrbtenico in naprej potisnjen trebuh. Sem mislila, da je mogoce zaradi tega.
  • 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#36047 _Planet_

_Planet_

human search engine of cudovita.si

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 28176 posts

Posted 03 September 2025 - 11:48 PM

Tudi jaz sem občutljiva na kombinacijo hlač in dolgotrajnega sedenja. Sicer me nič neznosno ne boli, ampak neprijetno je pa vseeno. Tudi v avtu se mi zna zgoditi.
Pa še nekaj: včasih, ko sem šla zvečer ven, smo stali na prostem, poslušali koncert in so se mi obvezno iz nič pojavile prebavne motnje, napihovanje, res tečno. Sem zaključila, da bi lahko bil problem v prezeblih nogah, ker se mi je običajno dogajalo v hladnem delu leta.

Pozna kdo kakšnega serviserja Gorenjevih pomivalnih strojev? Iščem odpadne stroje za rezervne dele. Tu pri nas na Barju je eden, samo nima Gorenjevih.

Našla v Vikrčah (Lj); zelo prijazen in ustrežljiv gospod mi je polepšal dan z dvema lepo ohranjenima košarama za moj pomivalni stroj.
  • 0
Rape of the mind is a social disorder...

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users